Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (77)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

ooooo,pussi,ma bucur ca Ana si Elena sunt bine si sanatoase..,felicitari..si sa o tineti tot asa..si in continuare,sa cresteti mari si frumusele!! Ai avut emotii cred ca din nou cand le-ai vazut,asa?!
mi se parea ca nasti prea repede,dar stai ca tu ai gemeni la tine e mai rapida treaba...

32+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by Roxxy80

Acum am ajuns si noi acasa de la dr. Vestile sunt f bune: colul a ramas in acelasi stadiu (adica scurtisor dupa spusele doctorului). Evolutia sarcinii este f buna dupa caum a afirmat tot dna dr. Mi-a dat de facut analize. Haide sa vi le enumar si sa-mi spuneti daca voi ati mai facut ceva in plus: HLG (in traducere cred ca este hemoleucograma), calciu, magneziu, glicemie, fier, sumar de urina si urocultura. Voi reveni la dr peste o luna cu rezultatele analizelor si cu 4D-ul pe care de abia astept sa-l fac peste 3 sapt. Cel mai bun lucru pe care a putut sa mi-l spuna a fost sa renunt la orice activitate casnica, sa fac cat mai putin efort ca sa pastrez colul in acelasi stadiu.

Roxxy 28+Rares Matei

si eu la fel... pat cat cuprinde!

PUSSI 27+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 10 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by calatoare

Asa e, trebuia sa stau cumintica, dar daca nu poci ce sa fac? Asta mi-e firea.

Pai gagici, de ce nu lasati pe seama nasilor sa cumpere cercelusi?

Pussi, are cine sa te ajute dupa ce nasti?

o sa vina mama mea..singura mi-e prea greu dupa cezariana!

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ancadragoman

Am venit de la dr....colul la fel si beleaua mare este ca s-a si inmuiat,deci stat la orizontala si fara pic de efort...Pussi suntem 2
Roxxy analizele astea le-am facut si eu la 28 de saptamani.
A...pana data viitoare trebuie sa fac secretia si culturi de col +eco.

anca 32+

Maria
poze

AMR 8 saptamani

ne luam de manuta

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Vasari

Ne-am intors de la ecografie. Am facut un 2D, nu a fost nimic spectaculos, dar am aflat ca totul e ok - greutate estimata 2221g, in continuare cu caputul in jos si s-a jucat putin cu ecograful doamnei doctor, ca ne venea la amandoua sa radem.
Nu am intrebat nimic de gradul placentei, banuiesc ca totul e ok din moment ce n-a zis nimic... Stiu doar ca e pozitionata posterior (ceea ce e mai bine decat anterior - atat mi-a zis). Are cineva idee cum mai poate fi placenta si cum e bine sa fie?

Ancuta, poate e timpul sa recuperezi cu lectura sau filmele. Cred ca ii place bblusei in patut!

33+

bine ca voi sunteti ok!

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

erika, cred ca sunt lamurita acum!
pussi, felicitari pt fetite! si pentru col ;) ma gandeam ca dpn-ul meu corespunde cu data pe care ti-a dat-o tie azi doctorul - 2 nov. Eu de fapt zic tuturor ca nasc pe 19-20 oct, pt ca imi doresc tare mult sa fie balanta si ar fi la 38 de sapt implinite. Azi l-am intrebat pe sotul meu daca-i convine data
Ce bine-ar fi sa fie asa usor :)

33+

Mergi la inceput

am uitat sa va spun... trebuie sa iau in greutate cam 1 kg. / sapt de acum mai departe!

BB tu cum ai facut injectiile de maturare a plamanilor?... el a zis cate 2 fiole la 12 ore!

Ca tot ati vorbit azi de scari.. mie mi-a interzis sa mai circul pe ele.. mi-e greu ca dormitorul e la etaj si bucataria jos!

Si alta chestie... la cantitatea mare de progesteron pe care am luat-o o sa sangerez mult la nastere... a zis ca am noroc ca va fi cezariana si ca e totul controlabil(n-am mai intrebat dar cred ca se referea c-o sa se miste repede)

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

erika, vasari multumim... eu tot speriata sunt.. ca daca ar fi sigur ca e totul ok nu m-ar pune sa fac injectiile de maturare a plamanilor!

cu balanta... e o zodie frumoasa eu sunt balanta!

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

si eu sunt balanta si imi place foarte mult aceasta zodie,ma caracterizeaza foarte bine,adica imi place tot ce tine de arta,frumos..,inventivitate..,sunt tot timpul foarte pozitiva,rad tot timpul..,mi-as fi dorit ca Angelina sa fie balanta,dar asta e,mai important e sa fie sanatoasa ca..,dupa aceea ne adaptam noi..,nu?!

32+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

off, si eu sunt balanta

33+

Mergi la inceput