Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (77)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

eeee,balantelor ,eu v-am lasat ca ma doare spatele de atat sta la calculator..,am plecat la culcare,vb maine,sa dormiti bine si fara probleme,pupici!!!

32+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

pussi, intr-adevar ar trebui sa iei cam 1 kg pe saptamana. La sarcina unica ar trebui 0,5 kg. Eu nu am pus constant, ci in hopuri. Si asa a fost toata sarcina.

Am terminat de scris niste mailuri. Mi-ar place tare mult sa revad Ice Age, pacat ca e asa tarziu. Mi-am dat seama ca-mi lipseau niste desene haioase! saptamana trecuta am revazut primul film. Sa vad daca-mi conving copilul mare, aka sotul, sa ne uitam la el.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

ce fac gagicile?eu parca am inebunit.am o stare euforica si nu stiu de ce.copii astia ai mei zau ca seamana cu mine,eu tot ii zic sotului si el cica nu ca-s tasu din cap pana in picioare.erau cam mototoli saracii,am bagat o bucatica de cioco si acum au plecat la discoteca,si eu la fel sunt moarta dupa cioco.la disco parca as merge si eu ca nici nu mai stiu cum e...oare cum ar fi sa vezi o burtoasa mare asa ca o balena in discoteca sa danseze pe rupte

33+ cu si RAUL&ROBERTO

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

buna dimineata...,probabil inca faceti nani...,asa?! Eu azi sunt mai matinala..,ca astept pe cineva sa vina sa imi verifice alarma..,ptr ca daca am sa plec o perioada mai lunga la Bucuresti ,nu vreau sa am din nou surprize..,ca am avut o data casa sparta,nu ne-au furat foarte multe..,dar nu e deloc placut,asa ca acum ne-am pus alarma si capcane prin gradina !!!

32+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

ERIKA..neatza..vezi pm
...capcane prin curte??...nu vreti un pitbull??...vi-l fac cadou sre doar 2 dinti in fata, urechile negre, maraie , musca si mananca numai salata(asta in visele mele "erotice".)..si mananca cartofi prajiti, ciocolata, paine si cate o salata la 2 zile ca are prea multe vitamine
..si eu matinala..dar nu-ti spun de ce ca nu o sa ma crezi.....mi-a sunat mobilul la 7 dimineata..eu cheauna raspund fara sa ma uit....se aude o voce de barbat..."EFRACTIE LA FIRMA!!"...era alarma pe care am pus-o acum vreo luna-doua va aduceti aminte cand mi-a spart firma.....si bineanteles ca am sarit din pat am fugit la masina si fuga la firma..normal ca nu era nimeni si nimic..asa ca m-am intors sa bag niste mancarica ca lui bubu ii e foame

ROXANA 34+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 6 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Neata!!!
Pussi felicitari pentru fetitele sanatoase si grasunele!!!!
Vasari felicitari si tie pentru grasunica!!!!!
Am o foame in mine...Am mancat tulnic,dar imi mai trebuie ceva.Ma duc sa beau o cafeluta.

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel33+ Beatrice Alessia
AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..fetelor felicitari pentru vestile bune !!!!
PUSSI stai linistita ca o sa fie totul ok!! Doamne Doamne nu ne lasa tocmai la final...ce a fost mai greu a trecut!!
ANCUTZA imi pare rau pt col...sa stai in patut...
..imi pare sincer rau pt voi..cred ca as fi innebunit sa stau in pat..dar asta e trebuie facute si sacrificii!!!

ROXANA 34+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 6 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Buna dimineata burtici :)
Am intrat sa va salut si sa va pup, am avut niste zile tare pline si nu am apucat decit sa citesc ce ati scris

------------------------
Flory 32+ Joshua Raphael
AMR 8 saptamini !!

Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Neata! Buna cafelutza? Eu am baut un suc de rosii

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Aa, am uitat sa va spun ca duminica m-am bucurat tare pentru ca m-a luat tati cu masina si ne-am dus si am cumprat storcator de fructe, asa ca de luni avem cura de suc de morcovi si mere, mmhhh....

------------------------
Flory 32+ Joshua Raphael
AMR 8 saptamini !!

Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput