Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (77)
Raspunsuri - Pagina 9
ancadragoman spune:
Am venit de la dr....colul la fel si beleaua mare este ca s-a si inmuiat,deci stat la orizontala si fara pic de efort...Pussi suntem 2
Roxxy analizele astea le-am facut si eu la 28 de saptamani.
A...pana data viitoare trebuie sa fac secretia si culturi de col +eco.
anca 32+
Maria
poze
AMR 8 saptamani
RAMONELLA spune:
Roxxy felicitari pt vestile bune!!!
Anca nu l-ai intrebat pe doctor ce se poate intampla daca ai colul scurt???
Calatoare eu nu am vrut sa-mi ia nasii cercei,inca nici nu le-am zis ca am luat,in plus nu vreau povesti dupa...Si oricum va purta ce-mi place mie.
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel33+ Beatrice Alessia
AMR 7 saptamani
ancadragoman spune:
Nu l-am intrebat dar cred ca daca e scurt se poate deschide mai repede...zic si eu ca altfel nu imi spunea sa stau la pat si sa nu fac pic de efort
anca 32+
Maria
poze
AMR 8 saptamani
adinag spune:
Creem, Doamne fereste, nici nu m-am referit sa cari asa mult! Nici nu-i bine, si nici ea n-ar fi vrut, dar nici n-a avut ce sa faca! Am ramas numai cu gura cascata auzind-o... Nici eu n-as rezista!
Calatoare, iti doresc multa odihna, ceea ce stiu ca nu e usor cu un copil de 1an si 8luni. Si sunt sigura ca vei duce sarcinca inca cateva saptamani bune, pe putin! Ai grija de tine!
creem, nici eu nu i-am facut gauri in urechi Jasminei, nu vad sensul la o fetita asa mica. cand va dori ea, cu placere! Si nu doare nici mai tarziu chiar asa tare... ;-))
Irina, cu intarziere (spre rusinea mea), LA MULTI ANI!!! Multa sanatate si o sarcina cat mai aproape de termen!
ralucis, mie in general mi se pare ca a doua sarcina e mai grea cumva. De fapt, crd ca s-a schimbat corpul nostru si este mai "uzat" de la prima sarcina si de aia simtit mai multe problemute...
Roxxy, bine ca a ramas colul cum a fost si ca esti scutita de-acum!
Ancuta, ai grija, chiar ca nu mai ai voie sa faci nimic! Stai in pat si uita-te la filme, scrie-ne si citeste cat poti de mult - de cand s-a nascut Jasmina cititul a devenit ceva fff rar, din pacate!
Adina 26+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
Victo spune:
fetelor, chiar asa..voi veti apela la cineva sa va ajute la inceput, dupa ce nasteti..eu stiu..2-3 saptamani?
mie imi vine greu s-a trambalez pe mama de la braila pana aici..
plus ca vorbiram azi cu dnu' designer si nu cred ca va fi gata locuinta pana nasc..bine, noi mai avem probleme si cu firma constructoare, ca nu e izolat bine acoperisul..etc.etc.. asta insemnand ca vom ramane tot la socri inca vreo luna dupa ce va veni bebe...pana pe la inceputul lui decembrie. si deci, eu voi fi cu soacra, ca vreau ca nu vreau..bine, ne intelegem noi..poate imi va fi mai bine asa..ce sa zic si eu..doar ca as fi vrut mai multa liniste atunci.
c'est la vie...pas rose..:)
33+ piticul Stefanut
AMR 7 SAPT
Roxxy80 spune:
Ramonella, daca colul este scurt si nu faci ceea ce iti indica doctorul, atunci se poate deschide si sa nasti prematur. Nu stiu daca la varsta asta de sarcina iti mai pot face cerclaj. La mine colul este scurtut, insa nu ingrijorator si de aceea mi-a spus sa evit efortul fizic. Nu mi-a spus ca trebuie sa stau numai in pat, insa e bine sa-mi petrec mai multe ore la orizontala. Statul in fund afecteaza cand ai un col scurt, pentru ca sarcina (burtoiul mare) pune presiune mare pe el.
quote:
Originally posted by RAMONELLA
Roxxy felicitari pt vestile bune!!!
Anca nu l-ai intrebat pe doctor ce se poate intampla daca ai colul scurt???
Calatoare eu nu am vrut sa-mi ia nasii cercei,inca nici nu le-am zis ca am luat,in plus nu vreau povesti dupa...Si oricum va purta ce-mi place mie.
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel33+ Beatrice Alessia
AMR 7 saptamani
Roxxy 29+Rares Matei
Roxxy80 spune:
Ancutule, curaj. Mai ai doar 8 saptamani si-ti vei vedea bebeul. Sa-i multumim lui dzeu ca nu am avut probleme cu colul de la inceput. Cred ca e tare greu pt fetele care au stat toata sarcina la orizontala.
Deci, sunt de ajuns analizele astea? Nu mai cer altele atunci. Multumesc pt raspuns.
quote:
Originally posted by ancadragoman
Am venit de la dr....colul la fel si beleaua mare este ca s-a si inmuiat,deci stat la orizontala si fara pic de efort...Pussi suntem 2
Roxxy analizele astea le-am facut si eu la 28 de saptamani.
A...pana data viitoare trebuie sa fac secretia si culturi de col +eco.
anca 32+
Maria
poze
AMR 8 saptamani
Roxxy 29+Rares Matei
Vasari spune:
Ne-am intors de la ecografie. Am facut un 2D, nu a fost nimic spectaculos, dar am aflat ca totul e ok - greutate estimata 2221g, in continuare cu caputul in jos si s-a jucat putin cu ecograful doamnei doctor, ca ne venea la amandoua sa radem.
Nu am intrebat nimic de gradul placentei, banuiesc ca totul e ok din moment ce n-a zis nimic... Stiu doar ca e pozitionata posterior (ceea ce e mai bine decat anterior - atat mi-a zis). Are cineva idee cum mai poate fi placenta si cum e bine sa fie?
Ancuta, poate e timpul sa recuperezi cu lectura sau filmele. Cred ca ii place bblusei in patut!
33+
loub_erika spune:
buna seara burtici..,va fost dor de noi azi?!
Azi am fost super ocupata cu masina ca vreau sa o bag la srvice ptr cateva zgarieturi,ca sa o am ca noua din nou,dupa ce nasc..,ca sa nu umblu atunci...,prin servisuri..,asa ca pana vineri o am gata !!
Zilele astea am atatea de facut..,vreau sa le las pe toate in ordine..,plus ca si activitatea firmei vreau sa o susupend incepand cu 1 Octombrie...,ca mi-am propus sa plec duminica spre Bucuresti..,cu cat mai repede cu atat mai bine,ca nu vreau sa am surprize...,ca verisoaramea care e in aceeasi perioada de sarcina ca si mine si a nascut azi noapte ,nu vreau sa nasc doamne fereste la Medias..,asa ca mai bine sa fiu eu relaxata la Bucuresti,la doar 10 min de spital,plus ca luni e si ziua mea,asa ca o sa iesim intr-un restaurant,la o cina romantica... cu taticul !!
31+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif
loub_erika spune:
azi am primit si contractul ptr celulele stem,maine vreau sa le si trimit inapoi,ca sa primesc ce am nevoie ptr spital mai repede..,ca ma streseaza rau nasterile astea inainte de termen!!
Noi raportam 20 de kg in cap puse,mai am pana ajung la 25 + si 117 cm burtica!...
31+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif