Colectia de toamna-iarna 2005 (153)
Raspunsuri - Pagina 5
leea_cv spune:
Feli Tudor vine cind il strig,in sensul ca nici vorba.Deci nu ai singurul exemplar rebel.Chiar daca Ili e unica.
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
Madutza10 spune:
Fetele ,nu vin la intilnire ,mama mi-a zis clar ca nu e in stare momentan sa alerge dupa el iar socrela lucreaza deci tre sa renunt din nou la ceva care m-ar binedispune din lipsa de dadaca ,am niste draci...
Joy ,tinem pumnii ,nastere usoara!!
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
1.7-2 ani
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))
pumba spune:
joy -nastere usoara,refacere rapida si baby sanatos si mancacios!!!!!!!!!
Eu ma lupt cu doua fete racite ,mucoase, Claire va spuneam ca e putin racita saptamana trecuta, acum Adeline a luat raceala.
In rest ,nimic nou pe plaiurile noastre,incerc sa fac ordine in dulapuri sa scot garderopa de iarna-toamna,pus la lazi garderopa de vara si eventual dat ce nu mai folosim.Azi am aflat ca ma pot duce la mall cu lucrurile noastre purtate si imi dau cupoane pt 20% reducere sa cumpar lucruri noi.... prin urmare asta am sa fac maine.
Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)
anda77 spune:
LEEA, zi si tu aici, te rog, ce meniu are Tudor?
toata ziua.
ce mananca, de dimi pana seara la tine acasa,
apoi ce mananca de dimi pana seara, pas cu pas, cand sta la bunici
si ce a mancat in una din zilele trecute, cand a stat la gradi.
te rog io
dupa iti spun si nichita ce mananca de dimi pana seara, el e opusul lui tudor la flux digestiv.
e important sa zici si detalii, adik cat gatesti pe foc nustiuce, ce condimente pui, de-astea...
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
pumba spune:
leea -incearca sa-i dai stafide, daca nu-i plac prunele care sunt 100% garantat,instant oatmeal mai e bun sa-i dai dimineata la micul dejun.
pt T micutul constipat.
maria_alexia spune:
Anda, inteleg ca si Nic e prolific rau. Al meu asa e, azi a ajuns aproape la o performanta: 4 bucati de scutece pline. Fara sa aiba ceva la burtica. E drept ca mananca binisor in ultima vreme (sa nu-l deochi!) si mai ales baloteaza struguri (="gughi") la greu, de-abia il pot opri .
De fapt bunicile ma tot bat la cap ca n-ar fi in regula, ca la varsta lui ar tb. sa faca o sg. data pe zi etc, etc, dar mie nu-mi prea vine sa cred ca are ceva...
camelia_daniela spune:
Joy, inca o data iti transmit un gand bun si iti tin pumnii, sa stii!
Leea, sanatate multa va dorim! , sfaturi nu prea am sa-ti dau, din pacate! Bafta la gradi in continuare! Un gand bun din partea noastra si pentru prietena ta si fetita ei !
Pumba, sanatate infinita si printeselor tale!
Dragelor, cu cine credeti ca m-am intalnit azi pe Bulevard, in Buzau!!! Nu o sa ghiciti asa ca va spun eu ... cu Melku si Dariuta cea dulcica si cuminte! Daria e o scumpa! Ele mai stau ceva timp prin Buzau asa ca poate ne mai intalnim! Daria e putin racita, ca si mandra mea dealtfel! Fetele nu prea au vrut sa comunice, asa ca a ramas pe altadata. Melku nu prea a intrat ca nu a avut net, oricum ei sunt bine si asta e foarte important!
Noapte buna !
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
anda77 spune:
pumba, da, sanatate fetelor, mai zi-mi si mie inca o data unde sunt pozele tale, ca n-am apoucat sa le vad.
maria-alexia, da, e "prolific". asa e de cand s-a nascut. n-are nimik. i-am facut coprocultura, e ok. noi am mai facut si diverse ecografii cu ocazia celor 3 rinichi, si are toata "aparatura" in regula. asa e sistemul lui. totusi vad ceva diferente in functie de ce mananca. de-aia vreau sa vad clar ce mananca tudor. io la laxative si antilaxative -in alimentatie, ma mai pricep ca e o obsesie de-a maica-mii, le-am invatat de mica:) stiu care constipa si care nu.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
crissy77 spune:
quote:
Originally posted by leea_cv
NCristina ai lansat concurs?Ce primim?Ma gindesc ca de la ardei nu vine galbenul ca ar fi prea simplu.Da poate de la bec?
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
Si premiul cel mare merge la... Leeeea! Ba da, ca doar mananca de sparge ardei. Si cum ardeii sunt galbeni... (mai mananca ea si capia - rosii, dar asa a retinut ea ca galbeni sunt ardeii).
Felicia, Elise se face ca nici nu ma aude cand o strig / chem. De executat nici atat.
Cristina & Elise-Stefania
pumba spune:
anda-pe yahoo,in contul comun,nu sunt multe. cum se mai simte Nichita? sanatate multa!
camelia- ai fost la medic cu mana? sanatate DARIEI!