Colectia de toamna-iarna 2005 (153)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helep spune:

Buna fetelor,
In sfarsit, dupa vreo doi ani jumate sa va tot citescc zilnic uite ca m-am hotarat sa sriu si eu. Am tot amanat momentul pentru ca am zis ca-s prea multe fete active si ca n-am sa tin pasul cu raspunsurile etc.,iar daca fac un lucru sa-l fac cum trebuie.
Am scris mai mult ca sa-i dau o idee lui Leea. Citeste te rog articolul http://pediatrics.about.com/cs/conditions/l/aa081200.htm
si ia in consideratie tratamentul cu Metamucil. Ti-l recomand din proprie exerienta, iar fetele din CAN si USA pot confirma daca stiu. Spune-mi daca-l gasesti in farmacii in Ro.
Stiu ca mesajul meu va aparea cu intarziere, de aceea voi verifica maine sa vad ce spune Leea.

Va doresc somnic usor.

Hele mamica de Maia (3 Noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

ma intereseaza si pe mine subiectul anticonstipatie, ca si eu, daca nu sunt atenta ce-i dau lui vlad sa manance, imediat se constipa.
eu va citesc de zor si bag in acelasi timp la bagaje, abia astept sa iau o gura de aer curat.
sper sa mai incercam si alta data o intalnire numai intre mamici, imi pare tare rau ca o s-o ratez pe cea de maine.
va pup, ma duc la treburi.

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

xandra-distractie placuta la munte!
eu stau cu sorela la taclare pe yahoo.

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pumba

xandra-distractie placuta la munte!

merci, pumbulici!

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

neata,

JOY- este la spital,acum ii fac monitorizarea,o sa va tin la curent cu ce se intampla,era calma de dimineata,dar in drum spre spital a inceput sa aiba emotii mari,imediat ce ma suna sotul meu si imi mai da vesti ,va anunt si pe voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza!

Joyuletz, tinem pumnii cat casa si facem galerie pe masura:

Ela- ar trebui sa nasca mai des Joy...asa mai intri s tu prin zona!

Cuscra Xandra- have fun la munte! Sa papi papanasi la Cabana 3 Brazi si in locul meu!

Feli- hi hi hi...cornitze??? Sa vezi ce cornoaie avem noi! da' d efapt stii! Asa am patit-o io duminica seara cu Sarah. Am fost in IOR-Campia Libertatii si aoclo toboganul este o increngatura mare de tot si combinat - zona d ecopii mai mici + de copii mari. Ei bine, Sarah s-a catarat pana in varf, de a trebuit sa ma bag prin tuburile alea dupa ea, ca altfel urma sa-si dea drumul pe un tobogan imeeens si incolacit rau de tot.De nu a protestat ca nu i-a iesit manevra...

Io sunt in cumpana. Vineri plec la Bistrita si putem sta maxim pana marti. Pe de alta parte as putea ramane eu inca o saptamana si sa vina Adila week-endul vitor, ca si asa e ziua lui. Nu ma pot hotari...oare sa-i ofer un concediu asa de dragutz sotzului - departe de scandal si habaucenia lui fii-sa?

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

vesti- a trimis-o acasa,si a chemat-o maine pt cezariana,

Mergi la inceput

noki- sa stii ca ai dreptate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mama, saraca Joy, ce o fierbe si doctorul asta!

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

of, cred ca sta joy ca pe ace!

noki, eu zic sa te gandesti cum o sa te simti tu mai bine (si sarah, normal) si exact asa sa faci.

anda, mami de bb vladut

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput