Colectia de toamna-iarna 2005 (153)
Raspunsuri - Pagina 7
ioana_77 spune:
hmmm, interesant trebuie sa fie sa te trimita acasa, ca nu are timp de nascut azi (dr, presupun)
Maria(29.11.2005) si Ioana 32+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
August07
ioana_77 spune:
Noki, help cu o sugestie. daca se merita investitia: vreau sa cumpar bouncer din ala care ai avut pt Sarah si vroiam sa stiu daca in el se poate circula cu masina. ma gandesc ca mi-ar fi tare util, cu toate ca tare as fi vrut si pt Maria, dar nu aveam habar de el atunci.
Maria(29.11.2005) si Ioana 32+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
August07
madau spune:
Neata
Intrai si eu pe fuga sa vad e se aude cu intalneala...si vad ca a picat se pare...poate o organizam alta data, sa poata veni toata lumea. Imi pare rau
Joy facem galerie ptr maine
Noki frumoase pozele de la turci, vad ca hotelul pastreaza aceeasi tematica ca si cel la care am fost noi, bungalourile de pe plaja...vegetatia, super. Astept sa-mi spui si la capitolul servicii cum a fost. Camerele cum erau, ai vreo poza?
Feli eu nu mai zic nimic ref la cumintenia Mirunei, cred ca raspunsul e de la sine inteles. Nu asculta neam, strig dupa ea de ma doare gatul si degeaba. Ii spun de mii de ori sa nu-si puna nisip pe ea si ghici ce face?
In schimb avem si vesti bune...de ieri face pipi si kk la WC. I-am luat reductor, ptr ca la olita refuza sa stea...ieri toata ziua n-a udat nici un Pampers, vine si spune ca face , o duc la Wc si gata. Sper sa evoluam..oricum ma declar mai mult decat multumita
Xandra distractie placuta la munte, sa inteleg ca ti-a facut sotul loc si tie, la el in delegatie?
Helep bine ai scris! Sper s-o faci mai des si asteptam si "datele tehnice"
Gata, pauza s-a terminat, tre sa fug
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Mihaelutat spune:
Stop, doua secunde! Cum adica s-a contramandat intalnirea?!!!
Deci eu vin, Anda vine, Miri vine, Madau cred ca vine daca nu se contramandeaza. Daca voi vreti sa o contramandam pe alta data, e ok, voi plange cu lacrimi de sange, sotul meu se va bucura din inima si va va pomenii vesnic, dar asta e.
Asa ca va rog sa imi confirmati una din variante.
Mihaela
album dn Titi
maria_alexia spune:
quote:
Originally posted by helep
Buna fetelor,
In sfarsit, dupa vreo doi ani jumate sa va tot citescc zilnic uite ca m-am hotarat sa sriu si eu. Am tot amanat momentul pentru ca am zis ca-s prea multe fete active si ca n-am sa tin pasul cu raspunsurile etc.,iar daca fac un lucru sa-l fac cum trebuie.
Am scris mai mult ca sa-i dau o idee lui Leea. Citeste te rog articolul http://pediatrics.about.com/cs/conditions/l/aa081200.htm
si ia in consideratie tratamentul cu Metamucil. Ti-l recomand din proprie exerienta, iar fetele din CAN si USA pot confirma daca stiu. Spune-mi daca-l gasesti in farmacii in Ro.
Stiu ca mesajul meu va aparea cu intarziere, de aceea voi verifica maine sa vad ce spune Leea.
Va doresc somnic usor.
Hele mamica de Maia (3 Noiembrie 2005)
Hele, bine ai venit!
ela27oana spune:
eu am crezut ca fac vreo gluma cu mine cand mi-au zis ca nu ii face azi ceza,pana nu am vb cand erau toti in masina nu am prea crezut ca o cheama maine,cristi era tare suparat,ca s-a amanat si sotul meu dezamagit ca "nu a nascut azi cu joy",asta este conversatia lor de vreo 2 saptamani,mereu sotul meu o intreaba,"joy nastem azi?"
sa va zic cate ceva si despre noi
daria-este racita de 2 zile,a avut febra acum nu mai are,dar ii curge nasul rau si tuseste de la mucozitati,si nici nu prea mananca,si partea proasta este ca am luat-o si eu de la ea
eu sunt in cautare de job,de ieri am inceput sa-mi depun cv-ul,deja am emotii
dar cele mai mari emotii le am pt ce vom face cu daria,dupa lungi discutii cu argumente pro si contra bona-cresa,am ales varianta bona,am si discutat cu o bona(mama nasului lui joy)si o sa ramanem la ea,in primul rand pt ca daria a placut-o,era la masa daria cand a venit ea si nu s-a deranjat d-ra,a continuat sa pape,ceea ce nu s-a mai intamplat pana acum,o cunoastem,a mai avut grija de o fetita de la 10 luni,va sta cu daria 4 zile pe saptamana,a 5 zi fiind rezervata sotului meu(aici sa vezi distractie,cred ac dupa prima zi face cerere la serviciu sa se duca in fiecare zi,sper sa nu citeasca postarea ca se va supara),vom vedea ce va fi.....
anda77 spune:
de jure, intalnirea se poate contramanda unilateral de catre initiator (mihaeluta) sau daca niciuna din parti nu mai participa, deci ramane fara parti si eventual fara obiect.
de facto, deocamdata mihaeluta, eu si miri ne-am pastrat optiunile initiale.
cred ca si mirabilis este certa. si noki incearca.si cine mai vrea.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
maria_alexia spune:
Anda
Intrebare si pentru Anda si nu numai: are cineva cumva de vanzare o scoica de bb mic, ceva de firma (Chicco, Graco, genul asta)?
Noi am avut la Cristi un no-name care si-a cam facut datoria saracutul, pana cand si-a rupt o ureche, acum nu-l mai putem lega cu centurile de masina...
anda77 spune:
io nu ca am dat cadou scoica, dar stai sa vad la niste prietene de-ale mele
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
madau spune:
Deci nu s-a contramandat intalneala...buunnn..atunci la ce ora se tine?????
Maria_alexia au am scoica de la Graco...e ca noua, am folosit-o doar de 4 ori, daca vrei iti pot trimite poze s-o vezi.
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2