Colectia de toamna-iarna 2005 (153)
Raspunsuri - Pagina 8
camelia_daniela spune:
Xandra, distractie placuta la munte !
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
xandra28 spune:
quote:
Originally posted by madau
Neata
Intrai si eu pe fuga sa vad e se aude cu intalneala...si vad ca a picat se pare...poate o organizam alta data, sa poata veni toata lumea. Imi pare rau
In schimb avem si vesti bune...de ieri face pipi si kk la WC. I-am luat reductor, ptr ca la olita refuza sa stea...ieri toata ziua n-a udat nici un Pampers, vine si spune ca face , o duc la Wc si gata. Sper sa evoluam..oricum ma declar mai mult decat multumita
Xandra distractie placuta la munte, sa inteleg ca ti-a facut sotul loc si tie, la el in delegatie?
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
madau, cred ca o sa platesc si eu ceva la busteni unde merg, nu merg chiar gratis, dar oricum, mai ieftin. in fine, sper sa se poata sa raman, sotului nu i-am zis inca de faptul ca o sa merg, vreau sa-i fac o surpriza!
de intalnire asa am inteles si eu, ca ramane in picioare, imi pare rau daca din cauza mea s-a inteles altceva!
helep, vreau sa-ti urez si eu bun venit! nu-mi vine sa cred ca ne citesti de atata timp si n-ai intervenit niciodata!
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut
Mihaelutat spune:
Ok deci ramane valabil. La Lahovari e Zerillos, am mai zis, lipit de spitalul de oftalmologie. Anda ajunge in jur de 20.00. Madau pe la 19.30 daca am inteles bine. Miri cand poti veni tu, ca eu de la 19.00 pot ajunge oricand. So eu ajung prima pe la 19 si va astept.
Hai Miri baga repede ora cand ajungi sa nu stau ca curca in ploaie singura, ca poate dau de banuit....
Mihaela
album dn Titi
xandra28 spune:
quote:
Originally posted by camelia_daniela
Xandra, distractie placuta la munte !
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
multam, multam!
distractie placuta fetelor diseara!
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut
madau spune:
Mihaela eu zic ca e bine daca ajungeti la 19..ca si eu tot cam asa cred ca ajung. Inca ceva important..pana la cat preconizati sa stati? Ca sa stiu si eu cum fac cu intorsul acasa..ca al meu barbat nu vine sa ma ia
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Mihaelutat spune:
Madau am promis ca te duc acasa. Tu la cat trebuie sa ajungi?
Mihaela
album dn Titi
anda77 spune:
ne face serviciul reducere 15 % la medlife. se merita sa ma obosesc sa completez o cerere de card de reducere?
intreb ca v-am auzit si cu pareri proaste de medlife. io faceam la medicover pana acu'. n-am avut probleme de timp, de rezultat etc. deci ma obosesc sa fac rost de card sau merg la medicover in continuare?
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Bubamara spune:
Leea, am intrebat la farmacie de un remediu pentru constipatie. Printre altele, care erau incercate de tine, mi-a zis farmacista si de "Dulcopic", varianta picaturi a lui Dulcolax. Se da si la copii sub 4 ani, juma de pic./kg. Uite aici mai multe http://www.efarma.ro/products.php?id=1019
Acum m-am uitat pe site, vezi ca mai sunt si alte chestii pentru constipatie.
leea_cv spune:
Mai io ma inec in plins.Iar prietena mea e la capatul puterilor.A facut Maia de 3 ori stop cardiac.Nu pot,nu vreau sa cred ca s-ar putea intimpla ceva.Maine dimineata pleaca cu ambulanta la Cluj.
Hele bine ai venit printre noi si iti trimit un milion de multumiri.Am citit articolul indicat de tine.Am regasit acolo o parte din explicatiile pt care T e constipat.A Avut atit de multe experiente dureroase incit acum se abtine sa faca,se aaduna,se intareste si rezultatul...e tare si rar.Dintre medicamentele indicate acolo,ma indoiesc ca as gasi vreunul aici la noi.Metamucil nici vorba.
Dar poate am sa gasesc in Europa undeva.Multumesc mult.
Joy ori azi ori maine sa dea Domnul sa se termine cu bine.
Andauite meniul dintr-o zi cind T e cu mine: dimineata -ora 8- 220 ml lapte vaca+capra+- linguritza de miere+2 masuri de cereale cu fibre(ovaz si prune)
ora 9.30 - o felie de paine cu gem,pateu,unt,sau sunca cu rosii
ora 12.30 - gris cu lapte(sau ou fiert cu paine sau iaurt -facut in casa-cu fructe si cereale
ora 17 - ciorbica cu zarzavat si carnita de pui si paine (condimente doar sare)eventual pun smintina + iaurt (activia)+desert (kinder pigui sau Magura sau fructe)
ora 20 - cremvursti cu paine cu unt sau sunca sau Fagaras
ora 21.30 - 120 lapte+miere+1 mas cereale cu fibre.
+ apa la discretie sau suc de mar+pruna+para
Deci mai nimic ce sa provoace constipatia, si totusi...
EDIT: Raluca multumesc.Pe asta nu l-am incercat e drept.Sar pe el.
Noki, da mai, mititelul.Io zic sa-i dai o pauza lui Adila
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...