Colectia de toamna-iarna 2005 (153)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Ok eu la ora 19.00 voi fi in fata la Zerillos. Ne vom recunoaste din poze cred, dar daca vedeti o gagica super-bine sa stiti ca eu sunt.
Acuma sun sa rezerv o masa.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

quote:
Originally posted by mirib

Miha you&me&DUPREE. LA 7 TRECUTE FIX.

Fetelor, imi place ca stati bine cu umorul, cred ca o sa fie o distractie pe cinste deseara!

Miri, mi-ai facut un chef de comedioare stupide!!! Nu mi-am mai permis luxul asta... dinainte de inceperea erei bebelusesti

Mergi la inceput

Leea, sa fie bine cu bebelusa mica! Multa putere parintilor ei!

Dar are un meniu zdravan de tot dl. T! Al meu nu stiu daca mananca jumatate din cat povestesti tu, iar cand mananca si-atat sunt super-multumita! Si ma mai mir ca e printre piticii de-aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Maria ti-am trimis pozele de ls scoica..hai ca poate ma scapi de ea din camara.

Mihaela eu as vrea la 10 sa fiu acasa, nu de alta dar piticania nu se culca daca n-o tin eu de mana (dupa cum bine stiti). Sper sa fie ok si ptr voi, daca nu...nu-i nici o suparare, numai sa-mi ziceti, ca sa stiu.

Ia spuneti-mi inca ceva...se poate manca ceva pe acolo, sau tre sa vin cu burta plina????. E fum? Sper sa nu

Leea sanatate multa celei mici, sa dea Dumnezeu sa se faca bine

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Eu am un deadline mare si nasol maine, stiu ca ma asteapta o seara lunga la birou, asa ca... iata-ma tot pe-aici . Ca doar mai trebuie si ceva relaxare la atata munca, nu ???

Leea, Metamucil e facut din psyllium. Daca dai search dupa el si filtrezi sa vezi numai rezultatele in romana, o sa gasesti cateva produse romanesti care il contin !! Cred ca cel mai aproape de original e www.farmaline.ro/?cid=3&din= reclama &pid=227" target="_blank">asta, sau combinatii de www.farmavit.ro/produs.php?id=35" target="_blank">genul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Multumesc pentru incurajarile la adresa Maiei.I-am transmis mamicii ei toate gindurile voastre bune.Chiar daca nu va cunoasteti faceti,facem parte din aceeasi familie.De mamici.Care simtim la fel,ne doare la fel,ne pling sufletele la fel atunci cind e greu.

Maria voiam sa-ti zic ca,multumita sfatului tau,dupa 2 incercari am reusit sa scot fata hainutei lui T.Sarumina.Si sa nu crezi ca T maninca tot ce-am scris.Asta ii pun eu pe masa.Din toate alea,in afara de laptele de dimineata, redu la jumatate.Si rezultatul e in stomacul lui.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Madau da se poate si manca acolo. Chiar foarte bine, cel putin cand am mancat ultima oara acolo.Promit solemn ca la ora 22.00 te depun acasa. Pe unde stai? Asta ca sa imi fac traseul.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Ma duc sa ma mai uit inca o data la pozele lui Miri ca sa imi improspatez memoria, sa nu cumva sa abordez pe cine stie cine pe strada......
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

leea, week-end-ul urmator ma duk in franta. da-mi lista cu ce medicamente laxative vrei, iti iau eu

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Offf, Leea , sanatate multa Mariei micute ! si multa putere mamicii! DOAMNE AJUTA SA FIE BINE!

Vreau si eu la intalnireeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ...

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput