Colectia de toamna-iarna 2005 (153)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Miha tu esti aia frumoasa eu sunt aia cu bustul de un metru.

Mirela si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

si ca sa nu fie vreo invidioasa sa stiti ca in talie am aproape la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

quote:
Originally posted by Bubamara

Leea, am intrebat la farmacie de un remediu pentru constipatie. Printre altele, care erau incercate de tine, mi-a zis farmacista si de "Dulcopic", varianta picaturi a lui Dulcolax. Se da si la copii sub 4 ani, juma de pic./kg. Uite aici mai multe http://www.efarma.ro/products.php?id=1019
Acum m-am uitat pe site, vezi ca mai sunt si alte chestii pentru constipatie.

Raluca si Maria (07.12.2005)

Buna ziua mamici,

Baiatul meu de mic era constipat mai mereu, dr. mi-a spus sa-i pun o lingurita cu ulei de masline in fiecare portie de mancare iar de atunci nu mai are deloc probleme. Sper sa mearga si la voi metoda asta.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Camelia casa nematurata musafiri asteapta!
Miha asa ma gandeam si eu cand alergam la 100m garduri si boschetzi dupa fi-miu (si fi-miu dupa pisici si vrabiute).da de un`sa iau pozele tale bre?
Maria esti capabila de munca in echipa? echipa e la Zerilos.

Leea offf n-am cuvinte ptr mamica Maiei dar lacrimi am.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Draga mea Miri, intru-cat am mutat pozele din Yahoo pe Flickr, iar acum nu mai stiu nici eu pe unde sunt si mai ales cum sa inlocuiesc la semnatura, da-mi un ragaz de cateva minute sa le caut si dau un semn. Vezi ca iti trimit pe PM nr. meu de mobil, asta ca sa ne putem gasi sigur. Daca nu e nici o problema da-mi si mie un PM cu mobilul tau. Asa, acum ma duc sa imi caut pozele.
Apropos Miri cam pe la ce pagina ia dat link cu pozele tale ca nu le mai gasesc, si de vazut te-am vazut sigur, asta daca nu ma viziteaza prietena mea Roza-scleroza.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

MihA hai ca am ras de mai aveam un pic si trezeam copchilu`.NU MAI CAUTA ETE COLEA:http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ef67c232930169aeb6dae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Leea sper s-o scoti la capat curand cu constipatia lui Tudor. Si Mihai a fost constipat de la 2 saptamani pana 2 luni dupa inceperea diversificarii. Ar fi fost dezastru sa continue tot asa.
S-a dovedit ca fructele il destupau. Atunci erau ciresele. Acum ar fi struguri si prune si stafide. Incearca sa le dai dimineata dupa lapte si seara inainte de.
Scumpa Maia, ma gandeam sa zic ca "murmurele" acelea mai trec cu varsta, insa a reiesit ca era mult mai grav de-atat. Suntem alaturi de voi, macar cu gandul bun.

Joy nu pot sa pricep cum te programeaza si te trimite acasa. Or fi fost ceva motive bine intemeiate, ca altfel e urat din partea medicului. Mult curaj inca o data!

Madau n-ar fi o buna ocazie sa vezi cum se comporta Miruna la nani cand tu lipsesti? Intarzie vreo jumatate de ora si tine legatura telefonic cu tati sa vezi ce se intampla...

O seara relaxanta fetelor care se intalnesc!

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Saru' mana mult Miha...stau in Vitan, aproape de Mall.

Miabilis vine, are cineva numarul ei de telefon sa-i dea un mesaj?

Fetelor, lasati-mi si mie una un nr de tel pe PM..daca e vreo problema sa am cum sa dau de voi.

In rest la noi toate bune, Miruna e de o rautate fantastica, asa m-a enervat azi de m-d luat o crunta durere de cap. Ii spun de miliarde de ori ca nu e voie sa-si puna nisip pe ea si degeaba..parca vorbesc la pereti. Orice i=ai spune sa nu faca, efectiv ma ignora, nu stiu cum s-o mai scot la capat cu ea. Acum n-a vrut sa manance, de fapt vroia inghetata, i-am spus ca nu-i dau decat dupa ce mananca supa..ea nu si nu, eu nu si nu...ei bine s-a culcat nemancata, numai sa nu faca cum ii zic eu. Daca o tine tot asa....cresa o mananca luna viitoare

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Madau iti agiti nervii degeaba. dc era baiat cred ca o lasai sa puna nisip pe ea.dc nu baga in gura nu-i bai. asa zic eu, al meu face baie la cap aproape in fiecare seara dc mergem in parcul cu nisip.acu cautam prin agenda de pe yahoo sa vad dc sunt trecute nre de tel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Madau si Miri am trimis numarul de telefon.
madau aproximez ca in 15 min. maxim suntem la tine acasa, asa ca timp berechet.
Am incercat sa schimb semnatura, bagati un ochi sa vad daca am facut vreo branza.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput