Colectia de toamna-iarna 2005 (153)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Concluzia mea este ca nu am facut nici o branza pentru ca pe Flickr mi le-a facut pe toate private si nu pot sa le fac publice decdat una cate una. daca stie cineva o solutie sa fac public tot albumul odata as fi vesnic recunoscatoare, ca imi e lene sa le iau una cate una.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

E numai o poza...cu botez Luana sa ceva de genul asta.

Ma duc sa ma bag in pat, ne vedem diseara atunci..sper sa fiu in forma

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

i-am dat un mesaj lui Miriabilis, sper ca nu si-a schimbat nr de tel.
Miha ma bazez pe tine sa ma recunosti.esti blonda, bruneta?altele?

Mirela si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Gata am salvat numerele ma duc sa ma lupt cu Flickr-ul.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Miha, ai undeva sus "organize" - batch organize - intri si dai la "permisions"..gasesti acolo optiunea de a le face publice. Trebuie mai intai sa le selectezi de jos, acolo unde le vezi insiruite pe toate.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Sunt un castaniu spre blod, voluptoasa, alt cuvant mai frumos pentru grasuta nu am gasit, si o sa ma imbrac in blugi si ceva crem deasupra, geanta maro, pantofi crem.
Haica ne gasim noi.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

gata le-am facut publice. era si foarte greu sa citesc un rand mai sus si sa dau clik, dar asta e nu toata lumea e inginer....
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabilis spune:

Da, numerele de telefon sunt cele din contul comun....Insa din pacate nu mai pot ajunge pentru ca merg la dentist. Imi pare rau, sper sa va distrati, dar nu-mi fac eu griji din cauza asta...vad ca sunteti in forma . Eu la ora aia nici nu o sa pot articula ceva pt ca stiu ce anestezie ma asteapta.. Dar mai bine cu, decat fara....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

E clar..avetzi logoree scrisa.

Madau, sa-ti zic de hotel. Camerele seamana fff mult cu cele de la Delphin, cel putin cu cele de la cel din Alanya, pe care l-am vizitata, ca era la al doilea hotel dupa Botanik. aceleasi culori, tapet, materiale etc. La vegetatie ala este infinit SUB Botanik - e si normal, nu s ecompara palierii crescuti in 25 de ani cu cei crescuti in 6. Camera este exact cum e prezentata pe site - intra pe Botanik Hotel - cea standard avand un pat mai mare, gen matrimonial si inca unul mic. La mocheta si draperii-cuvertura de pat sunt la fel. Ce are in plus hotelul Delphin din Alanya este receptia mult mai luxoasa si ceva mai multe magazine, lucruri care pe mine ma lasa rece. Una peste alta, nu m-a impresionat deloc Delphin-ul din Alanya. O intrebare - la cel din Lara era vegetatie multa? Adica multa-multa?
Si inca ceva - te-ai mutat? cum stai langa Mall? Ca nu mai pricep nimika....

Vecina- la ce ora iese George cu Tzitzi? Sa vad... poate-l combin si io pe Adila...

Ioana77- la ce buncer te referi? Ca io nu am avut asa ceva la Sarah..doar scaun scoica de masna, pe care- foloseam cand era mica-mica pe post de balansoar. Feli a avut bouncer, dar nu e de masina din cate stiu io.

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Si a mea e habauca denuma', doar o stiti si nu asculta si face potlogarii gramada...dar acum la pranz a facut ceva de-mi venea sa o mananc toata.: ii dau sucul de portocala sa-l bea dupa pranz si nu mai vroia.
La care-i zic "hai, Sarah, inca putin, uite, plange mami daca nu mai bei!" In mod normal o durea fix undeva si incepea si showul daca insistam..dar in loc de asta m-a mangaiat pe fatza, a luat paharul, a baut inca putin din suc si la final a zis "nu plange, mami!" si mi-a zambit calin.Pentru o chestie de-asta merita orice efort..

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput