Colectia de toamna-iarna 2005 (153)
Raspunsuri - Pagina 4
crissy77 spune:
catutza, esti de belea cu pachetelul. Mi-am facut ghiozdanelul, dar de pachet am uitat. Prima zi de scoala a fost... am ramas cu un gust amar. Proasta organizare, desi au avut statie de amplificare nu s-a auzit nik din ce au vb cei invitati, a lesinat o eleva si asistenta era la draq ca se apucase maica-sa sa tipe pe acolo ca-i moare copila si nu o ajuta nimenea. Per ansamblu a durat maxim 45 minute, deci mult mai putin decat de obicei.
Tania, si pt dr. Sanatate lui CHE si rabdare multa sa aiba Anna, sa nu iasa inaite de a se pune fratiorul pe picioare.
Joy, vin si eu din urma cu galeria . Cine ne va da vestea maine?
Leea, ne rugam pt fetita prietenei tale. Trist ce povestesti tu. Si cand te gandesti ca unelea se trantesc cu curu' de pamant ca sa scape de ei, sau ii arunca prin tomberoane... Mergi cu T. intr-un oras mai mare ca nu se poate sa se chinuie asa mititelul. Trebuie sa existe un remediu si pt el.
bb_alinush, bine ati revenit. Amalia e o scumpa, cum a pupat ea pe toata lumea. Ai de gand sa purcezi la bb2? Ca doar stii ca asta s-a intamplat cu fetele care au lipsit o perioada mai lunga. Glumeam, nu te supara . Numai sa nu fie prea lunga pauza, ca mie tare mult imi place cum povestesti tu.
xandra, distractie placuta alaturi de sotior iubaret.
Elise se intelege bine cu bona. A mai stat cu ea joi si vineri, ce-i drept ca era si cumnata mea cu ele, dar a indragit-o din prima. Acum sper sa nu ma entuziasmez prea tare si sa ma trezesc cu surprize (prima bona m-a anuntat joi ca ea de luni nu mai vine ca pleaca la mare si sta toata vara iar eu mai aveam 2 sapt pana la examen). Astazi a invatat doua culori si anume: "SHISHI" si "AAAADEI" adica: rosie (LEGUMA!) si galbena. Cine ghiceste de ce culoarea galbena e "AAADEI"?
Cristina & Elise-Stefania
catutza spune:
Ce faceti mai, a-ti disparut toate? Unde umblati?
CristinaN , urata faza la scoala la tine, saraca fata! Lasa ca va fi mai bine de acum incolo. Ce clase ai?
Ripley , nu mai spui nimic, ce afce Ana, dar bebe Iris? A-ti ajuns la munte?
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
anda77 spune:
io ajung la 20 maine, adik incerc 19:30 , dar s-ar putea sa fie logistic fte greu, ca nu pot sa nu-i dau pauza maica-mii, sta de dimineata cu bebe si il las si seara acu'...si-asa e supraefort pt ea:) deocamdata nu zice nimik, e cea mai buna perioada a ei, Doamne ajuta, sta cu nichi de vreo 3-4 zile si acum, ca s-a imbolnavit, stie ca trebuie sa mai stea pana miercuri-joi si nu zice nici pis. nu stiu ce s-a intamplat sper sa nu cobesc...
alinus, nu inteleg pauza de forum. zi in alta limba, poate nu ma descurc bine in romana...hm...
cate ore sdta missa la cresa? ca statea de 2 ori pe sapt cate 3 ore parca...acumk va sta mai mult, mai des?
joy, nastere usoara, curaj, putere, te pupam!
noki si catutza, foarte frumoase poze din concediu, fete frumoase, am calatorit mai multe dintre noi cu voi:)
nichita e putin mai bine si la fund si viral si ca temperatura, dar nu e "gata" ca sa zic asa, mai tragem, nu mai este nenorocire, atat.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
soanso spune:
seara buna fetelor,
eu tare greu reusesc sa tin pasul cu voi ,Sorana nu ma lasa la calculator (vrea ia ) ,acum am reusit sa citesc ceva din urma si sa ma uit la poze ,mi-au placut toate in special cele ale
noki-lara -pe nr.1 e cea in care isi pupa tatal e de tablou ce mai,iar de tine mi-a placut ca in toate pozele zambesti , esti fotogenica ,draguta si domnisoara Sarah a crescut mult .
catutza ,oau ce misto e acolo la Bran ,vreaiu si euuuuuuuuuuuuuuuu!
ina68 ,mersi mult de sfaturile cu sofatul ,ieri chiar m-am descurcat bine ,am mai prins ceva curaj da putin de tot, sa vad deacum ce fac,da nu ma las!
va pup ,o seara linistita ca a mea va doresc (e Sorana la bunici )
SOSO (20 dec 2005)
ioana_77 spune:
Hello!
AM intrat si io sa va salut, sa va zic ca-mi indrept gandurile bune la copiii bolnaviori si mamicile singure (m-am intristat tare mult cu povestile Andei).
va urmaresc din umbra, ma bucur de fiecare veste buna si ma intristez de cele nasoale, dar chiar sunt perioade cand nu stiu ce sa scriu.
Vazut pozele Catutzei si cele ale lui Noki, super faine!!!
Joy, iti tin pumnii, mami, sa te intorci repede acasa cu puiul frumos si sanatos!!
Tania, mai ai curaj sa incerci o nastere naturala? Nu cred ca am sa uit vreodata povestile tale de la prima nastere si mai ales urmarile. Doamne, ai curaj, nu gluma!!
pup pe toata lumea!
Maria(29.11.2005) si Ioana 32+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
August07
felicia74 spune:
Seara buna
Vad ca se contramandeaza intalnirea noastra. Nu e bai, mai e timp.
Noi suntem ok, dar ne cresc cornitele pe zi ce trece Aseara in parc mi-a facut o faza destul de naspa - eram la tobogan si la un moment dat a intrat intr-un tunel de lemn si nu mai voia sa iasa. Tot atunci niste copii de vreo 10 ani au inceput sa joace leapsa pe langa ea iar mie mi-era frica ca o lovesc. Desi ii ziceam sa coboare, ea nu si nu fugea de la un capat la altul al tunelului numai sa n-o prind. Pana la urma a trebuit sa ma urc s-o dau jos, dar am avut cevqa emotii,, putea s-o tranteasca vreun nebun de copil, sa-i sparga capul. Ai vostri ce fac, vine vreunul cand e chemat? La Ili nici nu se pune problema, din pacate fuge de langa mine chit ca se duce in strada
Bunicul zice ca pe el il asculta, dar deja vreau sa-i urmaresc de la distanta sa vad si eu cum se comporta amandoi. Paranoica, nu?
BB_alinus ma bucur ca Miss si voi sunteti multumiti de noua cresa
Catutza pupam Biencutza sugubeata! Frumoase poze!
Pozele lui Noki nu am apucat sa le vad, dar in seara asta sper sa le savurez pe indelete
Joy bafta bafta bafta maine!!!!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
felicia74 spune:
Mai tineti minte cand v-am zis ca am citit ca soia nu e indicata ptr copii?
Vad ca au mai gasit si altii informatia:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=107449
Din pacate nu e nimic clar. Insa m-am hotaratm, eu asa ceva nu-i dau Ilincai
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
maria_alexia spune:
Feli, paranoia curata pe-acolo cu soia. Din cate pricep eu, e periculoasa soia modificata genetic, nu planta in sine, care - dimpotriva - e ff sanatoasa. Dar cum la noi in tara s-a pierdut deja sirul culturilor modificate/nemodificate si s-au contaminat pana n-au mai putut, e mai safe s-o evitam. Pe de alta parte, prin mag. eu gasesc tot soia ungureasca, oare aia o fi mai safe?
Mai trist e ca in curand o sa citim ca nici mamaliga nu mai e safe, astia parca au dat drumul la noi si culturilor de porumb modificat genetic .
Joy, tot la tine ma gandesc! De-abia asteptam maine vestea cea mare - chiar, cu cine o sa tii legatura? Toate gandurile noastre bune si sa te vedem pe-aici cu bine in curand!
leea_cv spune:
Joy sper sa reusesti sa dormi noaptea asta,sa nu te cutremure emotiile.Maine iti tin pumnii sa merga totul bine si sa-ti intilnesti in tihna puiutzul.
Multumesc fetelor pentru incurajari si sfaturi.Din pacate cred ca am epuizat toate variantele in lupta impotriva constipatiei.Dar o sa iau pe rind,de la inceput toate sfaturile voastre si cu cele gasite la topicul despre problema asta si...da de.Poate reusesc o intilnire cu vreun medic in Austria cind vom pleca.
Fetelor din strainezia am o rugaminte.Mi-a zis cineva ca in Israel se gasesc niste granule facute din morcovi si portocale care se dau la constipatie.Se dizolva in apa si aia se da copilului.Ma gindesc ca poate exista si prin alte tari.De aveti ocazia,cind intrati in vreo farmacie,intrebati va rog cum se numeste.Atit.Mi-ar fi de mare folos.
Tania din pacate (sau poate din fericire,nu stiu exact) nu ma mai mira nimic.Traim in Romanica mai.Aici si sistemul sanitar e de kk.Deci ce ti s-a-ntimplat e absolut normal.De-ar sti CAS-ul ce?Nici mustrare n-ar primi.
Alinush cu ce mai bun decit DC ai putea sa-ti umpli timpul?Am uitat sa iti multumesc pentru propunere.Ma gindesc.
NCristina ai lansat concurs?Ce primim?Ma gindesc ca de la ardei nu vine galbenul ca ar fi prea simplu.Da poate de la bec?
Mie mi se pare ca Tudor e mult mai rau de cind merge la gradi.Inainte,cind stateam 24 din 24 impreuna,ma intelegeam mult mai bine cu el.Acum ioc.Se smiauna in continuu.Nu tace o secunda.Da nu ca ar vorbi.Pur si simplu urlete.Nu stiu ce sa cred.
N-am mai reusit sa vb cu prietena mea.Nu mi-a mai raspuns la telefon.Sper ca nu s-a intimplat ceva.O fi distrusa saraca.
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...