Colectia de toamna-iarna 2005 (153)
Raspunsuri - Pagina 12
Mihaelutat spune:
Madau, Miri si Anda imi cer mii de scuze si va rog sa ma iertati dar nu mai pot veni azi.Acum m-a sunat sotul meu si nu ajunge acasa la timp,ca a plecat din Bucuresti in misiune, iar bona mea mirifica m-a refuzat cand am rugat-o sa stea peste program ca are nu stiu ce musafiri si nu poate sta. Imi pare asa de rau ca am pus paie pe foc cu intalnirea si tocmai eu am dat cu mucii in fasole. Merit toate cuvintele grele din lume, stiu ca v-am pus pe toate sa va faceti si rasfaceti programul, si sper sa gasesc o solutie sa ma revansez fata de voi. Imi cer inca o data mii si mii de scuze, nu vreau sa par neserioasa, chiar nu sunt, dar sunt pusa intr-o situatie naspa rau de tot la care nu gasesc nici o iesire.
Va rog inca o data sa nu va suparati pe mine, iar daca va suparati, si sunteti perfect indreptatite sa o faceti, poate ma veti ierta la un moment dat.
Mihaela
album dn Titi
Noki_Lara spune:
Io propun sa le devastam Zeriloss-ul si sa mergem cu plozii!!!!!

Poze cu Sarah si mami 
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
anda77 spune:
din ciclul intalniri ratate: ne mai intalnim azi sau amanam saptamana viitoare?
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
joy04 spune:
moamaaaaa dar ce scriserati fetelor.
BUNA DIMINEATA.
nu am apucat sa citesc din urma.
deci v-a informat Ela, nu? (cu ocazia asta sper ca ati luat-o in dinti nitel ca nu a mai intrat aici)
deci, ne-am prezentat la ora stabilita la spital, cu bagaj cu catel si cu purcel, m-a pus la monitorizare, apoi la eco, apoi m-a vazut dr si ii zice asistentei: pe doamna du-o la rezerva 20 ca maine-i ziua cea mare. ete..na, dar ce acasa la mine nu pot sta?
si ca atare m-a lasat acasa, cu promisiunea sa stau cuminte.
bb este bine, toate-s ok, dar cica este mai mic cu 7-8 zile. la greutate ar avea 3550g, nu stiu cat ar trebui sa aibe sa fie in schema. (nu i-au 100% de clara eco dar stau un pic pe ganduri, probabil este mai mic ca lungime, latime...)
am ajuns acasa, am mancat si am dormit cam 4 ore...eram asa de obosita ce nu mi-am dat seama.
hai ca ma duc sa citesc si eu din urma.
Joy
39+ & piticot( DPN 21.09.2007) &
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
AMR 1 ZI
Noki_Lara spune:
Pai cum era cu de iure-ul, Ando?
Joy, io cred ca doctorul a vazut ca nu ti-ai schimbat semnatura cu AMR 1 zi!
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Mihaelutat spune:
Din ciclul Anda are dreptate:eu nu mai pot ajunge, dar daca voi vreti sa va mai vedeti ar fi super, daca nu, saptamana viitoare.
Profit de noul mesaj pentru a imi cere inca o data scuze, vorbesc serios, nu exista nici dram de glumita in mesajul meu.
album dn Titi
camelia_daniela spune:
Mai duamnelor, vad ca nu m-ati bagat in seama ... da' in perioada baby expo nu ne putem viziona????
Eu ajung mai mult ca siiigur vineri, 28.09.07! Macar acolo sa ne vedem !
EDIT: Miha, daca si tu esti voluptoasa (cu sensul de plinutza) .... ![]()
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
Noki_Lara spune:
Camelia, buna idee! Io, din pacate, cred ca voi ramane la Bistritza, iar fix pe 28 e ziua lui Adila, deci vom reveni duminica aia!
Poze cu Sarah si mami 
Varsta Sarah
joy04 spune:
NOKI pai nu am schimbat semnatura ca doar na, mai am INCA o zi..
imi pare tare rau ca nu va mai vedeti...
mai, mie mi-e somn in continuare!!!! si as manca inghetata...ma duc sa vad ce-i prin frigide.
Joy
39+ & piticot( DPN 21.09.2007) &
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
AMR 1 ZI
miri__b spune:
Madau cred ca doarme, eu nu stiu ce za zic. nici macar nu suntem cei 4 muschetari, dc venim, vin!
Camelia sa ma anunti sa frec pe jos in genunchi ca altfel nu o fac, dau doar cu mopul!
apropos de mop are cineva unul minune?
Miha deja eram suparata pe dintologul lui Miriabilis ca a programat-o tocmai azi!asa o sa vina si ea sapt viitoare!
EDIT: si dc tot sunt la cerut pareri spuneti-mi si ceva ptr memorie, fara alte adaosuri ca si asa sunt 

Mirela si David - 23.12.2005