Colectia de toamna-iarna 2005 (153)
Raspunsuri - Pagina 13
Mihaelutat spune:
Acuma i-am dat mesaj si lui Madau. Fetelor sincer ma simt oribil de intorsatura pe care au luat-o lucrurile, sper sa nu va fi suparat prea tare.
Mihaela
album dn Titi
anda77 spune:
noki, intra putin pe mess, te rog
ma, cum a ramas? saptamana viitoare?
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
maria_alexia spune:
Miri, pentru memorie era ceva super, pacat ca am uitat cum ii spune

AAa, da, lecitina! ![]()
xandra28 spune:
quote:
Originally posted by maria_alexia
Miri, pentru memorie era ceva super, pacat ca am uitat cum ii spune![]()
AAa, da, lecitina!

acu' pe bune, si memo este f bun, stiu ca l-am incercat eu odata de mult...
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut
miri__b spune:
Maria din cultura mea medicala <= cu zero toate medicamentele ptr memorie au lecitina + ceva, si eu vreau sa fie ceva-ul minim.ma gandeam ca fetele care au facut medicina, drept, or fi avut un ajutor in afara de fitzuici.![]()
ma duc sa dorm o ora langa fi-miu.
am uitat sa va zic ca am vecini noi deasupra si tot sparg si dau cu bormasina
.ieri la ora 13, ora de somn, il las pe fi-miu singur in casa si ma duc peste ei, bineinteles ca n-auzeau soneria de zgomotul bormasinii si a mai iesit un vecin si l-am lasat pe el sa faca scandal. cand ma intorc fi-miu deja dormea
Mirela si David - 23.12.2005
madau spune:
Gata am facut si eu ochi...propun s-o lasam pe saptamana viitoare sa poata veni toata lumea (Xandra, Mirabilis, etc)...haiMihaela, propune o zi, ca sa te iertam
.
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Mihaelutat spune:
Miercuri e bine? Am fost tentata sa zic Marti, dar mi-am adus aminte ca si azi e Marti si e clar ca au fost cel putin trei ceasuri rele, asa ca am sarit-o.
Mihaela
album dn Titi
madau spune:
Bai serios...eu am ajuns sa urasc ziua de marti din tot sufletul..toate imi merg pe dos, deja incep sa am superstitii legat de asta
. Miruna tot nu vrea sa manance nimic, tipa parca e apucata de streche...imi dau demisia!
[n]Mihaela[/b] cred ca e bine miercuri, joi e BE si sigur nu vin.
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
ioana_77 spune:
Mei, imi pare rau ca ati contramandat intalnirea, abia asteptam sa citesc povestile de dupa ![]()
Ca tot am lansat subiectul, poate ma ajutati cu sugestii. Trebuie sa cumpar ceva pt transportat viitorul bb cu masina si nu stiu ce anume. Cosulet/scoica nu stiu daca se merita sa iau, ca ale mele progenituri sunt cam marisoare si nu mi-ar ajunge nici 3 luni, cred. Aveti idee de vreun scaun din categoria 0-18 kg care sa mearga mai devreme de 6 luni, ca din ce-am citit eu pana acum cam pe la varsta aia s-ar preta, cand sta oarecum in fund?
Noki, retinusem eu gresit ca ai fi avut bouncer, stiu ca o vazusem pe Sarah in niste poze intr-o vizita si statea in ceva - chestie care imi aminteam eu ca-i bouncer si ma ganeam ca ai folosit-o si in masina.
Maria(29.11.2005) si Ioana
32+ 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
August07