Colectia de toamna-iarna 2005 (153)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Acuma i-am dat mesaj si lui Madau. Fetelor sincer ma simt oribil de intorsatura pe care au luat-o lucrurile, sper sa nu va fi suparat prea tare.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

noki, intra putin pe mess, te rog
ma, cum a ramas? saptamana viitoare?

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Da cred ca saptamana viitoare!
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Miri, pentru memorie era ceva super, pacat ca am uitat cum ii spune

AAa, da, lecitina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

quote:
Originally posted by maria_alexia

Miri, pentru memorie era ceva super, pacat ca am uitat cum ii spune

AAa, da, lecitina!

acu' pe bune, si memo este f bun, stiu ca l-am incercat eu odata de mult...

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Maria din cultura mea medicala <= cu zero toate medicamentele ptr memorie au lecitina + ceva, si eu vreau sa fie ceva-ul minim.ma gandeam ca fetele care au facut medicina, drept, or fi avut un ajutor in afara de fitzuici.
ma duc sa dorm o ora langa fi-miu.
am uitat sa va zic ca am vecini noi deasupra si tot sparg si dau cu bormasina.ieri la ora 13, ora de somn, il las pe fi-miu singur in casa si ma duc peste ei, bineinteles ca n-auzeau soneria de zgomotul bormasinii si a mai iesit un vecin si l-am lasat pe el sa faca scandal. cand ma intorc fi-miu deja dormea

Mirela si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Gata am facut si eu ochi...propun s-o lasam pe saptamana viitoare sa poata veni toata lumea (Xandra, Mirabilis, etc)...haiMihaela, propune o zi, ca sa te iertam.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Miercuri e bine? Am fost tentata sa zic Marti, dar mi-am adus aminte ca si azi e Marti si e clar ca au fost cel putin trei ceasuri rele, asa ca am sarit-o.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Bai serios...eu am ajuns sa urasc ziua de marti din tot sufletul..toate imi merg pe dos, deja incep sa am superstitii legat de asta. Miruna tot nu vrea sa manance nimic, tipa parca e apucata de streche...imi dau demisia!

[n]Mihaela[/b] cred ca e bine miercuri, joi e BE si sigur nu vin.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Mei, imi pare rau ca ati contramandat intalnirea, abia asteptam sa citesc povestile de dupa

Ca tot am lansat subiectul, poate ma ajutati cu sugestii. Trebuie sa cumpar ceva pt transportat viitorul bb cu masina si nu stiu ce anume. Cosulet/scoica nu stiu daca se merita sa iau, ca ale mele progenituri sunt cam marisoare si nu mi-ar ajunge nici 3 luni, cred. Aveti idee de vreun scaun din categoria 0-18 kg care sa mearga mai devreme de 6 luni, ca din ce-am citit eu pana acum cam pe la varsta aia s-ar preta, cand sta oarecum in fund?

Noki, retinusem eu gresit ca ai fi avut bouncer, stiu ca o vazusem pe Sarah in niste poze intr-o vizita si statea in ceva - chestie care imi aminteam eu ca-i bouncer si ma ganeam ca ai folosit-o si in masina.

Maria(29.11.2005) si Ioana 32+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
August07

Mergi la inceput