Colectia de toamna-iarna 2005 (153)
Raspunsuri - Pagina 14
mandyksch spune:
Salutare si de la noi. Citit putin-putintel, asa ultimele pagini.
Stau un piculet, ca apoi ma dus sa va vad pozele.C-am auzit ca-s tare faine.![]()
Noki, deci vii iar la Bistrita? Nu treceti si prin Dej? Sa bagam si noi o intalnire, poate-poate? Ce zici?
Joy, iti tin pumnii pentru maine.Imi pare rau ca azi te-a trimis acasa, o fi fost supra-aglomerat medicul?
Ioana, la noi a fost super cu scoica pana pe la un an. Si sa stii ca al meu Kriszti nu e un subtirel. Dar poate reusesti sa primesti imprumut de la cineva. Ca mai incolo oricum trebuie sa ii cumperi un scaunel.Mai bine investesti in ala si imprumuti de la cineva o scoica.
helep spune:
Buna fetelor,
Vreau sa multumec mult de tot si le dau
fetelor care m-au primit cu bratele deschise.
Madau abia astept sa va dau 'detalii tehnice', dar nu stiu ce v-ar interesa, caci nu vreau sa plictisesc.
Xandra tie nu stiu sa-ti raspund la intrebare
.
Leea cauta variante si daca nu gasesti spune-mi si facem noi sa incerci si Metamucil-ul.
Ma duc sa citesc ce ati scris astazi si mai revin, dar nu inainte de ai ura tot binele din lume lui Joy, care stiti de ce nu a nascut inca? Fiindca eu ieri nu am apucat sa-i urez bafta
.
Hele mamica de Maia
PS Cum fac sa-mi pastrez semnatura?
ioana_77 spune:
Mandy, saru' mana de raspuns, ma gandeam mai mult la lungime, nu la subtirime. Mariei i-am luat de la vreo 7 luni unul pt 9 - 36 kg si l-am folosit cu succes, numai ca-s nemultumita ca nu se regleaza spatarul. Voi ce scoica ati avut? Macar sa stiu "pe probate" care s-ar preta si pt noi.
Ideea e ca nu am de unde sa imprumut, daca ma gandeam eu cand era mica Maria ca mai vine unul, luam atunci fara sa ezit.
Maria(29.11.2005) si Ioana
32+ 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
August07
helep spune:
Mandyksch multumesc mult, dar daca as sti si unde-i profilul asta bine ar fi. Of, of tehnica asta...
leea_cv spune:
Maraki iti multumesc pentru idee.Si p-asta o s-o-ncerc.Mie nu imi place gustul uleiului de masline si m-am gindit ca poate nici lui.De-aia n-am incercat.Dar tu de ce nu esti in trupa noastra?Vad ca Maria e nascuta in decembrie 2005.Asa ca te asteptam.
Hele la sugestia Mariei ca mie nu-mi trecu prin tartacutza,am cautat medicamente facute pe baza de psyllium (de-l are si Metamucilul)si am gasit citeva.Sarumina.
O sa comand la noi unul sa vad cum merge.
Anda esti o scumpa.Multumesc pentru oferta.Dar voi incerca cu ce-am gasit la noi pe net si oricum mergem in Austria in oct,deci o sa iau io tooot ce au aia pe rafturi pt constipatie.Nichitutzu s-a inzdravenit?
Ioana eu am avut cosulet baby relax de la 0 la 11 kg.Nu m-a lasat la greu,am fost multumita.Acum am Farlin (9-18kg)cu reglare spatar.Alea care sint 9-36 cam toate sint fara reglare.
Joy la culcarica.De maine 2 in 1 e istorie.
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
leea_cv spune:
Aaaa, impresii de la gradi:
Inca boceste cind ne despartim,da parca mai stins decit ieri.Dupa ce il iau acasa zici ca-i belit de pe dracu.E foarte rau,tipa intr-una,nu-i convine nimic,se trinteste de pamint pt orice,arunca cu obiecte dupa mine,ma plezneste sau trage de par.Si asta doar de cind e la gradi.Cica maninca mai bine si doarme mai bine.De 3 zile ii scot pe toti in curte si se joaca in nisip sau pe leagane.Apropo de necazul tau Mada cu nisipul, cind il schimb,T are si pe putza.Dar la 9-9.15 seara de nu-l pun in pat face ca toate bazaconiile.Pica de somn.Iar dimineata...cine se schiauna de la ora 7? Mdaaa,fii-miu.
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
felicia74 spune:
bUNA SEARA!
Ceva impresii dupa intalnire? Ca am vazut ca s-a tinut. Eu sunt franta am zis pas.
Noki am vazut pozele - sunt minunate, bestiale! La anul musai bag si eu o vacanta din aceasta.
PS: sa inteleg ca ai luat carut nou, nu?
De citit am citit, dar nu mai apuc sa raspund. Doar - Leea, multa sanatate fetitzei prietenei tale, s-o ocroteasca Dumnezeu!
Va pup, noapte buna!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Noki_Lara spune:
Bau! E Liga campionilor...
deci e forum seara!
Leea- mda..asa era si Sarah in primavara - cu bona ingeras, in secunda in care ma vedea, drac impielitzat. Atunci au inceput si crizele cele rele de tot, si nedormitul noaptile. De-aia cred io ca zic pas la gradi.
Mandy- hmm...vin la Bistritza, dar e complicata treaba. Adica sambata am nunta si daca ma hotarasc sa stau si saptamana viitoare, Adila pleaca duminica, deci adio masina. Daca nu ma hotarasc, plec luni sua marti, dar iti dai seama ca cu nunta, vizite la bunica in refacere, socrii si alti diversi nu ramane timp de nimik...![]()
Ioana77- era scoica aia din poza! Dar se balangane frumos cand nu e in masina, deci o poti folosi in scopul asta. Noi am folosit-o pana pe la 6 luni cu maaare succes. Apoi am crezut ca daca o mut in scaunul mare, Sarah se va uita pe geam si va sta mai cuminte la drum lung. Normal ca Nu a fost asa. deci o puteam folosi cu incredere in continuare pe tanti scoica.
Helep- bine ai venit in gasca! Baga repede inca 8 mesaje sa nu mai fii moderata! Date tehnice inseamna cand ai nascut, cum, unde, cate kile avea...de-astea.
Poze cu Sarah si mami 
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!