Am lasat-o plangand la gradi....

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Problema suplimentara:nu maninca.N-a mincat nici desertul,adica o banana,pentru ca nu vrea si oricum are acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Ela, inscrisi sunt 34!!! intr-o grupa, dar am numarat mai putini, nu stiu, azi la sedinta o sa aflam cati vin zilnic, totusi.
Pe noi ne-a prins directoarea pe hol, chiar in prima zi, si ne-a intrebat: "dar au 3 ani impliniti, da?!", deci e posibil sa nu primeasca mai micuti. Daca vrei, intreb azi la sedinta.

PS Azi l-am lasat si eu inlacrimat acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Soleil spune:

Diana, Tiana e la gradi 191. Am tot cautat colegi pe-aci, dar n-am gasit pana acum pe nimeni
Bravo voua ca Ianca s-a facut bine si luati iar gradinita de coada. Succes!!

Tiana e in continuare racita, ieri a fost rau, azi de dimineata parea ceva mai bine. Macar zicea ca nu o mai doare gatul, a dormit destul de bine azi-noapte fata de noaptea dinainte, in schimb a inceput sa tuseasca...
Pana luni nu merge la gradi, asta-i clar, sper ca totusi de luni sa poata merge.
Noi am intrat in Panadol, picaturi in nas, pastile de Trachisan pentru gat, iar de azi i-am lasat bonei si sirop de tuse .
Ma enerveaza rau avizele astea! Astia n-au si eu medici la gradinite sa-i avizeze aia??

dulcetica, am senzatia ca voi aveti cele mai mari belele cu gradi . Tinem pumnii sa fie din ce in ce mai bine...

Flaviana si Tiana Maria (20.03.2004)

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face. Ca nu toata lumea are aceleasi gusturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliuta spune:

Salutare mamici!!! Ma bucur ca am si eu unde sa-mi spun oful.Eu am renuntat de azi la dus puiul la gradi. Asta ar fi a doua saptamana de cand incercam sa ne acomodam da ' nu vrea si pace. Pe langa ca urla cand o las nu se linisteste toata ziua. Mi-au zis educatoarele ca inca n-au intalnit copil care sa planga atata.
E tare fericita ca se duce la copii, imi face cu manuta de pe geam si dupa vreo jumatate de ora incepe urlatul care tine toata ziua.Adica pana la ora 4 cand ma duc dupa ea. Nu se linisteste, nu se joaca cu copiii,nu doarme doar striga in continuu dupa mami.
Cand ma duc dupa-masa sa o iau are ochisorii ca semaforul.De cateva nopti a inceput sa trezeasca de cate 3,4 ori si ma striga disperata. Deci,gata cu caminul ne mutam la bunici! Mai incercam la primavara ca mi-e teama sa nu ramna cu traume!
Aa, nu v-am zis, Ana are 2 ani si 2 saptamani si pana acum a stat mai mult cu mine. Poate de-aia e asa disperata dupa mami. Dar chiar sa urle atata...m-a pus rau pe ganduri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Dar eu ce sa zic ca azi am descoperit ca ea vrea la gradinita, zice ca ii place, ca mai merge, dar sa nu vina d-na educatoare! Azi, oricum, nu am dus-o, ca e racita, dar ma intreb de ce oare, ca de la ea nu pot scoate nimic...doar ca e speriata de educatoare...nici nu stiu ce sa fac, azi o sa merg sa vorbesc cu educatoarea si daca mie nu-mi prezinta incredere si vad ca fiica-mea chiar e speriata, renuntam...eventual incercam sa schimbam gradinita.

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Tocmai am vorbit cu o mama care are copilul in aceeasi grupa cu fetita mea...s-ar parea ca problema e la educatoare...cica are un aratator cu care loveste in masa de cate ori le zice sa faca ceva - la masa, la culcare etc. Ce parere aveti voi de existenta unui aratator cu care se loveste in masa la grupa mica de cate ori le zice sa faca ceva? Eu zic ca nu e in ordine cu o astfel de metoda, dar poate sunt eu paranoica...
Oricum, din toata treaba asta rezultatul e unul sigur: fetita mea, care 2 zile a fost fericita ca merge la gradi, nu a prea plans, dupa a treia zi e speriata.

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaF spune:

Buna fetelor
Astazi sunt o mamica fericita. Fetita mea nu a mai plans astazi de dimineata. Am ajuns mai devreme, nu era nici un copil, doar ingrijitoarea. Am apucat sa stau de vorba cu ea mai mult. Am aflat ca "cica nu ii bate" doar II SPERIE CU O SERINGA. Te mai intrebi de ce nu vor copii sa mearga la doctor.Oricum diseara avem sedinta si o sa pun in tema acest aspect. In rest mi -a parut o doamna OK. Am stat cu fetita mea, mi-a aratat patutul, jucariile, etc. Intr-un final doamna ingrijitoare a intrebat-o daca nu vrea sa o ajute sa aduca o masuta de la etaj. a fost super incantata fetita mea si mi-a spus ca pot pleca. Nu a mai tb sa mi-o smulga din brate(asa mi-a fost recomandat), cica e mai usoe asa.
Incercati si voi asa.
Fetita mi-a mai spus ca e frica de doamna pt ca o bate. Acum nu stiu ce sa cred.
Sper sa fie in fiecare zi asa.

cristy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Evident ca nu e in regula!Ei habar n-au sa povesteasca ce-i deranjeaza ,dar categoric ii este frica de comportamentul educatoarei.Cred ca ar trebui sa-i spui doamnei ca trebuie sa dispara aratatorul.Problema e ce facem cu tonul?Uneori este prezent de generatii,face parte din personalitatea lor.Si ale lui Rares un un ton cam ridicat.

Mergi la inceput

Mda...nici tonul ridicat n-ar trebui sa existe...la fetita mea n-a tipat nimeni pana acum, nici n-ar fi fost nevoie, e un copil cuminte si asta nu o spun eu, ca mama, o spune toata lumea care ne cunoaste, iar ea se sperie de tipete...oare chiar e necesar sa tipe la ei? Nu mi se par ok metodele lor...

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

mitzura, ela - noi am inceput gradinita cand eram mai mici si lucrurile au decurs astfel: prima saptamana ok, copilul marait doua minute dimineata dupa care se juca cu cei mici, manca, dormea, o gaseam vesela mesterind cu jucariile. apoi s-au schimbat educatoarele si a inceput chinul am tot sperat ca vor gasi o educatoare buna dar asta nu s-a intamplat asa ca am retras-o cateva luni si am dus-o la bunici. apoi am inceput din toamna trecuta la o alta gradinita (cu recomandari, gradinita are deja si scoala, etc). nu a ramas nici o zi cu placere acolo, asa ca am hotarat sa schimbam gradinita. si la inceputul lui decembrie 2006 am mers la kinder club. din prima zi a plecat cu educatoarea de mana, cand intram pe strada tzopaie de bucurie ca a ajuns la gradi (cand nu vrea sa ia siropelul pentru tuse ii explic ca nu poate sa mearga la gradi bolnava si il ia )

ca o concluzie, dupa toate aceste peripetii cu gradinita - nu conteaza ce gradinita este, cate jucarii are, cati copii sunt in grupa, etc. un singur lucru conteaza: EDUCATOAREA. trebuie sa stie sa vorbeasca "limba piticeasca", sa aiba atentie distributiva, sa fie calda si optimista si sa nu foloseasca metode tip bau-bau (aratator, seringa, etc).

tuturor va urez acomodare cat mai rapida la gradinita!

impresii de calatorie

Mergi la inceput