Am lasat-o plangand la gradi....
Raspunsuri - Pagina 7
gabella spune:
Andrei pe zi ce trece plange mai tare dar cred ca doar din cauza ca nu stau cu el. Si azi dimineata se agata de mine si striga : "Iubeste-ma , te rog iubeste-ma". Ti se rupe sufletul. Sper ca nu mai dureaza mult acomodarea asta.
Bineinteles ca deja e si el racit si ii curge nasucul la fel ca la majoritatea copiiilor din grupa. Acuma n-avem ce face , trebuie sa ne acomodam si cu virusii.
Mai avem o zi si apoi vine weekendul si scapam de gradi 2 zile.
diana21 spune:
Citesc ce scrieti si ma ingrozesc, sincer! Seringa, aratator??? Incredibil si trist...nici nu ma mai mir ca fac asa copiii, bietii de ei.
Soleil, si eu speram sa gasim colegi...Hai ca o sa va treaca si voua repede raceala si o luati de la capat luni.
Eliuta, eu zic ca ai facut bine avand in vedere ca are doar doi anisori.
Vrabi, mare dreptate ai! Multi, multi pupicei Liutei!
Cristina F, ai spus:
quote:
Nu a mai tb sa mi-o smulga din brate(asa mi-a fost recomandat), cica e mai usoe asa."
oribil...nu le mai lasa sa ia asa copilul in clasa, te rog! Imagineaza-ti ce e in sufletul micutei tale...Nu va fie rusine de educatoare, infruntati-le cu tupeu pentru ca nu sunt niste dumnezei ai sitemului de invatamant. Of Doamne, cand vom scapa oare de dinozaurii astia???
Noi azi, dupa doua zile de absente...am fost mai...plangareti. A protestat in felul ei, adica nu a papat NIMIC. Noroc ca a baut putin laptic de dimineta. M-am tot gandit azi la problema asta si sper, spre di sufltet sa fi fost doar faptul ca s-a nimerit sa aiba in meniu exact ce nu papa deloc nici acasa, adica pateu si sunca la micul dejun, patrunjel in supa (am scris asa pentru ca tocmai patrunjelul a fost pb.), pilaf cu rosii...Sa vedem maine, sper ca nu va face greva foamei, adica sa ma loveasca din plin exact in punctul sensibil...Ca noi avem maaari pb. cu alimentatia, sistemul digestiv si evident, greutatea.
In rest, am fost uimita ca imi povestea cu entuziasm despre Maria, depsre un baietel Nandu sau cam asa ceva, despre doamna de dans...si a zis ca miss Cristina e draguta, mi-a mai zis ca a pedepsit un baietel, l-a pus cinminute
A! Mi-a mai zis ceva dragut, ca s-a logotolit (rostogolit) pe covor si ca ii pace mult, mult sa se logotoiaca. M-a facut sa zambesc si sa imi iau curajul in spinare pentru maine.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
Dialoguri strumfesti
Poze strumfesti
diana21 spune:
A treia zi de gradi
Azi-dimineata a plans cu lacrimi de crocodil. Tocmai se hotarase sa urce in clasa cu educatoarea de manuta, mi-a "dat voie" sa plec, mi-a dat pusi...si, dupa cateva clipe, s-a intors plangand in fuga de la usa. Am mai stat cu ea vreo zece minute, timp in care ma tot ruga s merg si eu in bucatarie cu ea la micul dejun. Insa, desi puteam, nu am vrut sa fac asta pentru ca nici o alta mamica nu mai merge la masa cu puiul ei, si as face alti pitici sa planga. In sfarsit, a luat-o educatoarea intr-o clasa goala si au inceput sa faca lego. M-am asigurat ca stie ca plec, am strigat-o de doua ori si i-am zis, "gata mami, acum, plec, da? Ne vedem la 2, dupa ce papati pranzul". Mi-a facut cu manuta, dar ii tremura barbia. Uf...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
Dialoguri strumfesti
Poze strumfesti
ralucutza77 spune:
Of, of, plansete si azi. Speram sa fie mai bine, dar vad ca tot nu i-a trecut. Macar e liniste pana ajungem acolo (la inceputul saptamanii incepea sa planga inca de acasa). Educatoarele ziceau ca lunea, dupa weekendul in care copiii stau cu mami si tati, va fi si mai rau. Mi-e si groaza. Apropo de colegi, are cineva copilul la Gradi Diandra?
Fiecare zi are doza ei de amaraciune. Nu iti amari si mai tare ziua de azi, gandindu-te si la amaraciunea zilei de maine.
CristinaF spune:
Buna fetelor
Eu pot spune ca sunt relativ linistita. Astazi este a 2 a zi in care nu a plans. Am gasit 2 metode:
prima: i-am spus ca gradinita este serviciul ei. Am rugat-o pe ingrijitoare(am ajuns prima intr-o zi la gradi cand inca nu venisera ceilalti copii si nu plangea nimeni) sa ii dea de lucru, sa o faca sa se simta utila. Asa ca o ia de manuta si ii spune ca tb sa pregateasca masa pt cei mici, ca tb sa aduca masutele,etc. O face sa se simta ca e de ajutor.
a doua: i-am cumparat o pernuta colorata cu nste ratuste si i-am spus ca rattustele o asteapta in fiecare zi la gradi ca sa faca nani cu ele si ratustele au grija de ea in locul lui mami.
E incantata de noul servici.
Apropo o perla de la o fetita: incantata dimineata ca merge la gradi pana intr-o zi cand spuse:"pai i-ar mergem.n-am mai fost odata?". Ei inca nu realizeaza ca acesta este un "serviciu" permanent.
O sa vedem luni cum va fi.
Va urez si voua mult noroc si sanatate si astept vesti bune.
cristy
Ela2001 spune:
Of, azi a fost a 5-a zi de gradi si credeam ca problema cu plinsul e aproape rezolvata. Dimineatza mi-a facut 'pa' la plecare (cu toate ca plingea), nu s-a impotrivit sa ramina. Insa pe la 10.30 m-a sunat educatoarea sa-mi spuna ca plinge de cind am plecat, ceea ce nu s-a intimplat in nici o zi.
M-am dus s-o iau, ce puteam sa fac? I-am zis ca sint f suparata pe ea ca a plins la gradi.
Sa vedem cum o fi dupa we caci mi-e cam groaza de ziua de luni.
Dar ce credetzi ca mi-a zis pitica dupa ce am luat-o de la gradi?
"Pai ce faceam mami daca venea buni sa ma ia, mergeam iar cu autobuzul ala aglomerat?" (eu o duc cu masina acasa, iar buni cu autobuzul).
diana21 spune:
Noi iar lipsim maine, poimaine si poate si miercuri. Vineri i-a revenint raceala, insa mai rau decat decat trecuta...Of, of...asa o tinem tot anul oare???
Dialoguri strumfesti
Poze strumfesti
ralucutza77 spune:
Nu-mi vine sa cred. Azi fata mea nu a mai plans la gradi. Era chiar destul de vesela cand am plecat. Ma rog, am plecat destul de repede, ca sa nu-i dau timp sa se razgandeasca, dar am lasat-o la gradi vesela. Mai rau e ca de ieri ii curge un pic nasucul. Sper sa nu devina grav, sa putem merge in continuare. O saptamana super la toti piticii si toate mamicile!
Fiecare zi are doza ei de amaraciune. Nu iti amari si mai tare ziua de azi, gandindu-te si la amaraciunea zilei de maine.
Candy spune:
Fetelor, am citit pe nerasuflate toate cele 7 pagini, nu stiam de subiect si de aceea am deschis altul pe aceeasi tema. Va multumesc si ptr raspunsurile de la celalalt subiect.
Nu stiu ce sa mai fac, parintilor mei le e imposibil sa-l duca, se lasa pe jos, plange, urla, e ceva de groaza. Cred ca si eu ma invoiesc maine sa incerc sa-l duc eu. Pana acum am crezut ca daca-l duce bunicul va fi mai usor sa se desparta de el. Eu suspectez ca nu-i place de unul dintre copii, care e mai agresiv si are ceva probleme de comportament (musca si zgarie).
Mie educatoarele mi-au placut foarte mult, sunt superamabile, de educatoare ii place, deci nu asta e problema. Cum sa controlez eu copiii care vin la o gradi privata? In contractul pe care ni l-au dat chiar scrie ca nu s eva face nici o discriminare intre copii, pe criterii de apartenenta etnica, religioasa, stare materiala etc.
Mai astept ideile voastre, poate gasesc o metoda de convingere fara sa-i inoculez teama si aversiunea fata de gradinite in general.
God, if I can't have what I want, let me want what I have.
cris78 spune:
Si noi in clubul plangaciosilor.
La noi lucrurile au evoluat astfel: in prima saptamana (sapatamana trecuta) luni si marti a ramas fara probleme si fara sa planga deloc. Miercuri l-am lasat plangand, dar ulterior s-a potolit, joi l-am tinut acasa pt. ca nu s-a odihnit peste noapte din cauza de mucisori, iar vineri l-am dus intrucat era mai bine cu nasucul, insa a plans de cand ne-am apropiat de gradinita si am inteles ca a tinut-o asa pana la pranz cand il ia bona.
Astazi la fel ca si vineri, iar de dimineata cand am vorbit cu educatoarea mi-a spus sa mai incercam saptamana aceasta, iar daca nu se acomodeaza, parerea ei este ca mai bine il mai tinem acasa si incercam mai tarziu.
Nu stiu ce sa fac pentru ca el nu plange un pic la inceput si apoi sa se potoleasca ci o tine intr-o maraiala continua, iar astazi nici nu a mancat nimic si a facut si pisu pe el(el care cere intotdeauna si nu am mai avut vre-un accident de mult timp).
Sunt foarte ingrijorata si am senzatia ca nu se va putea acomoda.