Am lasat-o plangand la gradi....
Raspunsuri - Pagina 5
gabella spune:
Nici noi n-am avut probleme primele 2 zile dar azi l-am lasat urland in bratele educatoarei. In timp ce-l descaltam a aparut un baietel care plangea de mama focului si atunci a inceput si Andrei
. Si nu l-am putut convinge si atunci educatoarea mi-a zis sa plec si l-am auzit cum urla de pe coridor. Abia astept sa ma duc dupa el.
Oare maine va fi si mai rau?
Ca vad ca pe zi ce trece il las tot mai greu.
dulcetica spune:
Lui Rares nu-i place!Azi se tinea de poarta sa nu-l bag inauntru si a plins rau de tot cind am plecat.Nu se joaca intre ei,nu-si vorbeau...mi se pare ca nu-i atmosfera placuta si il inteleg perfect.Parca l-am lasat in parcare.Mai plingeau si altii stingheri pe acolo si nu-i baga nimeni in seama.
bianca1 spune:
Doamne........, fetelor ma primiti si pe mine in clubul "plangacioaselor??,,,,,,ca am plans si eu....., si bianca a plans..., oare de ce este asa de greu ..........
Azi am pacalit-o ca ii iau kinder si a mers, insa cand am ajuns acolo ma tragea de mana sa plecam, oare ce impresie au ei cand ved ca ii lasam acolo si mami pleaca.......si ii laasa cu o tanti straina.........
abia astept si eu sa vad ce a facut azi..........
Si va doresc la toate mamicile de "gradinita" multa rabdare ca in final se va invata.........
Soleil spune:
Ziua 2: ieri, dupa plansetele de dimineata si lacrimile mele de la gradi pana acasa si chiar mai mult, am gasit-o la ora pranzului bine dispusa. Mi-a sarit in brate si mi-a spus "Mi-a fost dor de tine, mami, dar nu am mai plans deloc, deloc". Si in timp ce o imbracam a decretat ca ii place la gradinita si ca ea mai vine ![]()
Ziua 3: adica azi. Am ratat gradinita, probabil si zilele 4 si 5. De ieri dupa-amiaza este racita cobza - dureri in gat, muci, tuse, dar fara febra. Este molesita de tot, asa ca sta acasa
.
Azi-dimineata a mers tatal ei la gradinita sa anunte ca Tiana nu merge. I s-a spus ca atunci cand vine, trebuie sa vina din nou cu aviz epidemiologic
. Sa inteleg ca o sa alergam dupa astfel de hartii la fiecare raceala sau absenta??
Eu sper totusi ca in saptamana asta se vor mai obisnui si ceilalti copii si nu va mai fi asa o atmosfera tragica in clasa. Pe Tiana a apucat-o disperarea jumate sub influenta celorlalti..
Educatoarea mi-a spus ca pana prin octombrie, cam asta e spectacolul in fiecare dimineata...
Diana, nu-i mai baga in seama
. Si la mine e uimita lumea ca am luat doua zile libere sa acomodez copilul, dar putin imi pasa. Incerc sa le explic ce ii asteapta cand or avea si ei copii ![]()
Succes va dorim in continuare la toti!
CristinaF spune:
Buna fetelor
Offf....greu mai e. Am citi undeva ca mamicilor le este mult mai greu sa se desparta de copii, decat copii de ele. Ei ne simt starea sufleteasca si le-o transmitem si lor.
Si eu am 2 colege la servici care "rad" de mine :"lasa draga sa intre in colectiv". Mi-as fi dorit sa o mai las un an acasa. Are 2 ani si 9 luni. Dar nu s-a putut.
Astazi, a treia zi, de urlete si rugaminti fierbinti "Mami mi-e frica la gradinita. Mi-e frica de doamna". Ma tot intreb. Oare vrea sa ma manipuleze sau asa o fi. Educatoarele de la alta grupa nu au venit, iar ale noastre tb sa aibe grija de 2 grupa, aprox 30 de copii. Banuiesc ca ii mai cearta si mi-a spus sa ii face ceva la ureche si o trage de obrajiori. Eu nu am tras-o niciodata de urechi sau de obraji, asa ca nu avea de unde sa inventeze. Nu stiu ce sa cred. Eu nu ma intalnesc cu educatoarele, deoarece dimineata cand o duc ele nu au venit, iar dupa amiaza o ia fratele meu, asa ca astept sedinta cu parintii.
Doamne, sper sa se acomodeze si sa nu raceasca.
Oare ce o fi in capul lor?
Ieri m-a intrebat" mami de ce m-ai lasat acolo? Am fost rea si m-ai pedepsit?".
Voi ce le mai spuneti?
De abia astept sa apara un alt subiect" Mamici care au scapat de acomodarea cu gradinita", iar noi sa ne regasim acolo.
cristy
diana21 spune:
Soleil, imi pare rau sa aud ca si voi ati racit...asa si Ianca in prima zi, adica ieri...muci, tuse, dureri in gat...dar azi deja era mai ok. I-am dat ieri Oscilo, vit. C, suc de catina, sirop de muguri de pin si Septilin si azi era ok asa ca maine o duc iar. Aviz se cere doar dupa trei zile de absenta, poate va faceti bine si voi mai repede. Eu am mai pus-o pe picioare in trei zile cu catina si vitamina C, vad ca functioneaza si de data asta! La ce gradi este Tiana?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
Dialoguri strumfesti
Poze strumfesti
Rozi spune:
Salutari si de la noi!! Raportul: pana acum e destul de ok, avem maaaaaare noroc ca merge impreuna cu vecinul de bloc, sunt impreuna pana la pranz. Doar azi, cand a intrat in sala, erau mai multi copii care plangeau si parca incepea si el, a incercat sa iasa la mine dar a fost luat de educatoare si usa s-a inchis... In prima zi a facut si el pishu la somnul de pranz. Am primit recomandarea sa insistam sa faca la wc, si lui ii e frica sa stea pe wc. I-am luat un colacel, dar e prea mic si nu-i incape si putzica
.
Si noi am dus prosop, hartie igienica, sapun, dosar, hartie de scris, trebuie sa cumparam rechizite (cam ce s-a mai scris aici).
Maine avem SEDINTA CU PARINTII!! Moama, cum suna! Ce copii mari avem!!
Mai e cineva la gradinita 161 (Branduselor)?
Pupici si inima sus!
Ela2001 spune:
Rozi citi copilasi sint in grupa la gradi 161, ca si pe mine ma batea gandul s-o dau pe fii-mea acolo, desi ea n-a implinit inca 3 ani si nu stiu daca ar fi primit-o?