Am lasat-o plangand la gradi....
Raspunsuri - Pagina 4
diana21 spune:
Da, da, si eu ma bucur ca mai vorbeste cineva pe limba mea. Colegii mei de birou nu au copii. Ieri radeau si ma luau peste picior ca mi-am luat liber pana la 12 sa stau cu ea la gradi. De rautati gratuite nu mai zic, ca plange pentru ca o cocolosesc eu, ca o tin pe langa fusta mea, bleah...mi s-a facut greata! Nu pricep un singur lucru! Nu ai copii, nu stii NIMIC despre ei, dar ai o parere si o teorie la orice este legat de copil! Chiar nu-ti dai seama ca esti ridicol?
Soleil, exact asta simt si eu...sa nu o mai duc, e asa fericita acasa...Azi, dupa mult timp, chiar s-a bucurat cand a venit Nana (bona).
Gabella, noi, inainte de gradi, ne culacam pe la 11 seara. Dimineata se trezea in jur de 10. Ei, acum avem o maaare problema cu asta. Aseara am pus-o in pat la 8.30 si a adormit la 10.30...Doua ore ne-am chinuit...Drept urmare, azi-dimineata, chiar daca azi a stat acasa, am trezit-o la 7. I-am spus bonei sa o culce cel tarziu la unu jumate. De asta nici n-am avut succes ieri seara, pentru ca la pranz s-a culcat la 3 si a dormit pana la 6. Cum sa se culce copilul din nou dupa doar trei ore?
Eu am o alta grija acum. Daca lipsim dupa doar o zi de gradi, cand ne intoarcem cum o sa fie? Banuiesc ca ceilalti copii se vor obisnui in trei, patru zile...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
Dialoguri strumfesti
Poze strumfesti
ameea spune:
Diana,si noi avem aceeasi problema.Dupa "doar" o zi de gradinita,azi suntem acasa.Toata noaptea s-a agitat saraca,cu nasul infundat,putina febra etc.Ea s-ar fi dus,ca ma tot intreaba daca "i-a trecut raceala",dar ii poate imbolnavi si pe ceilalti.Am trecut pe la gradinita si am vorbit cu asistenta,care imi spunea ca fac bine daca n-o aduc in conditiile astea.Cat priveste cele cateva zile de absenta,nu-mi fac probleme.O sa se acomodeze.Sanatoasa sa fie!
La fel iti doresc si tie,sanatate pentru cea mica,ca pe celelalte ...le-om depasi.
LoraG76 spune:
Sigur o sa se obisnuiasca, fiti calme si voi pentru copiii vostri. A mea voia azi inapoi - a luat-o bona la 4 si i-a zis ca ea vine si maine dimineata la "ghedinita".
Lora, mami de IUSTINA
ralucutza77 spune:
E, la noi azi a fost ceva mai bine. ADica de dimineata iar a dat sa protesteze ca nu vrea la copii, dar i-am explicat cum am stiut eu mai bine ca vin sa o iau la pranz, asa cum am venit si in restul zilelor, ca ea se joaca acolo, papa si dupa aia vine mami si o ia. Si sa nu mai planga, ca e fetita mare si mi- apromis ca nu mai plange. Si nu a mai plans, mi-a zis sa mergem la copii, ca ii e foame. Si cand am ajuns la copii a inceput sa planga, ca ii e foameeee. Nu a mai tras de noi, s-a dus la educatoare singurica, dar tot am lasat-o plangand, de data asta pt ca ii e foame (cica...ma rog, a trebuit sa gaseasca si ea un motiv sa faca scandal). E, tot e buna ca nu se mai agata de mine, ca zilele trecute. Deja sper ca maine sa fie un pic mai bine. Multa bafta la toata lumea!
Fiecare zi are doza ei de amaraciune. Nu iti amari si mai tare ziua de azi, gandindu-te si la amaraciunea zilei de maine.
mitzura spune:
Si eu in clubul vostru...sper sa stam cat mai putin pe aici, sau eventual sa schimbam subiectul dupa catva timp si sa povestim ce au mai invatat copiii nostri nou la gradinita.
Tudor e azi in a treia zi la gradi, in prima zi a fost ok, in a doua ceva mai rau, dar azi a plans rau de tot, de cum am intrat pe poarta gradinitei. Cu greu l-am dus inauntru si l-am dezbracat. Si-a folosit tot arsenalul de argumente ca sa ma convinga sa nu-l las acolo: ca el merge cu tati la servici, ca nu sta acolo sa pape ca nu-i e foame, ca lui nu-i place serviciul asta (ca i-am zis ca gradinita e serviciul lui), ca sa nu-l las acolo, sa-l duc acasa. Totul printre lacrimi de crocodil. Bineinteles ca am plecat plangand de acolo. Si acum nu sunt in stare sa fac nimic, desi imi doream de atat timp niste timp liber.
Eu ma intreb daca nu putem gasi impreuna niste solutii sa le facem adaptarea mai usoara. Intr-adevar si mie imi vine sa nu-l mai duc, dar stiu ca asta n-ar fi bine deloc, ca trebuie perseverenta.
Cel mai mult ma deranjeaza ca nu pot sa-i urmaresc evolutia peste zi, am un numar al educatoarei dar nu pot sa o tot sun, ca am sunat-o azi o data...sunt curioasa daca peste zi plange, daca a mancat ceva, etc...
Ela2001 spune:
Buna.
Si no sintem in acelasi grup de plingaciosi.
E cineva in grupa mica la KInder Club, ca sa schimbam impresii?
Ela2001 spune:
Buna.
Si no sintem in acelasi grup de plingaciosi.
E cineva in grupa mica la KInder Club, ca sa schimbam impresii?
vrabiuta spune:
fetita mea e in grupa mica la kinder club - dar saptamana asta sta acasa ca a racit domnisoara mea (o sa mergem din nou de luni). e in gradinita din decembrie anul trecut, deci e printre "veterani". daca vrei sa ma intrebi ceva, sunt prin zona.
impresii de calatorie
mitzura spune:
Vrabiuta, spune-ne te rog cat a durat acomodarea Liei? cam cat a plans? sa ne facem o idee ce ne mai asteapta...
diana21 spune:
Maine ne luam inima in dinti si o luam de la capat. Din nou m-am invoit, din chicotesc cu totii, dar chiar nu-mi mai pasa. Ma intreba ieri o colega de ce n-am mai dus-o zilele astea la gradi. I-am spus ca e putin racita si a umflat-o rasul...Bineinteles ca nu are copii, in fine...mi-a zis "ei, vezi, tu o cocolosesti, las-o sa se caleasca, trebuia s-o duci!" Bineinteles ca n-am enervat, dar am renuntat la explicatii pentru ca mi se pare deja inutil.
Deocamdata Ianca spune ca vrea la gradi, ca i-a placut, dar...inca nu cred ca realizeaza ca o sa mearga zilnic, ca e mai mult decat un simplu loc de joaca. Pana maine, cand o sa revin cu impresii, va citesc cu sufletul la gura! Pupici!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
Dialoguri strumfesti
Poze strumfesti