Am lasat-o plangand la gradi....

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Vestea proasta e ca nu vrea sa se mai duca! Pina miine poate ii trece....
Flaviutza mie nu mi-au cerut inca nici un ban.Presupun ca fac ei cinste,nu stiu sigur!?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela03 spune:

quote:
Originally posted by ameea

Si noi am trecut azi de prima zi la grupa mica.A mea n-a plans de dimineata(Apropos,era un vacarm dimineata acolo,se plangea in cor).Cand m-am dus s-o iau(cand m-a vazut,ca pana atunci o observasem si nu plangea),a podidit-o plansul.In drum spre casa,mi-a povestit de colegi ,de jucarii,ce a mancat,si in final,mi-a zis (foarte serioasa,de altfel),ca a plans si D-ra educatoare.Mi-a si explicat ca D-ra a plans pentru ca n-o ascultau copiii.Nu stiu,s-ar putea sa fie o "inventie" de-a ei,sa aiba acoperire in caz ca mai plange si ea.Nu cred,dar,oricum m-a distrat(siretlicul ei).

Daca era o singura d-ra educatoare, e posibil sa fi plans. Noi am fost in grupa 2 educatoare, 1 ingrijitoare si 1 directoare. Un baietel ne spunea intr-una "Duceti-ma la mama mea, va log din tot sufletuuuu'...", altii plangeau fara sa spuna nimic si nu ne lasau sa-i atingem. De mine s-a lipit un baietel blond si slabut care plangea fara voce... se linistea doar daca-l puneam cu capul pe pieptul meu... Am petrecut asa 9 ore. Vecinii mi-au spus ca am o fata de plans. Imi adun fortele pentru ziua de maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabella spune:

M-am cam laudat ca am scapat in prima zi fara lacrimi dar maine nu mai vrea sa mearga. Asa ca nu stiu ce ne facem maine. Plus ca l-am gasit ud ca mi-a zis educatoarea ca s-a trezit si a facut pisu pe el. Poate a uitat sa se ceara din cauza jocului cu copiii sau nu si-a dat seama de la cine sa se ceara .
Nici de mancat nu cred ca s-a prea obosit ca era mort de foame cand am ajuns acasa.
Asta e . Sa vedem ce ne aduce ziua de maine.
Noua bani nu ne-au cerut inca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

quote:
de obicei in prima zi nu plang ca ii ia valul si nu prea isi dau seama ce se intampla circul incepe abia dupa a 2-3 zi cand vad ei ca se ingroasa gluma!

Vaaaai, de ce-mi era frica...Dupa ce prima zi a fost super ok, acum mi-a spus printre lacrimi ca maine nu mai vrea. S-a trezit de doua ori deja plangand...Prima data mi-a zis ca o doare urechea, insa nu o doare, am verificat! N-a zis nimic, nimic cand am apasat-o pe urechiusa. Apoi a zis ca maine sta cu Nana (bona), ca nu mai vlea la gladi...

Eu am stat azi pana la ora 12 in curte, ne-a lasat domnisoara educatoare si in clasa, cu ei, insa...surpiza! Ianca mea nici nu m-a bagat in seama, nici macar cand au coborat in curte si a dat cu ochii de mine. Mi-a zis "pa, mami" si a trecut efectiv pe langa mine. S-a smiorcait putin la masa, a vrut sa ii dea mami sa pape...dar s-a linisit repede. Insa acum...ce ma fac???

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
Dialoguri strumfesti

Poze strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

E racita, de fapt! Toata noaptea s-a trezit, s-a agitat, a plans...si de dimineata avea putina febra si nasul infundat. Chiar inainte sa plec la serviciu a inceput si sa tuseasca. Of, of, dupa doar o zi...bine, e posibil sa fi luat vreun virus sambata, cand am la ziua unei fetite. Era acolo un baietel care tusea rau si era plin de mucisori. Asta e...Am chemat-o pe bona si acum e acasa.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
Dialoguri strumfesti

Poze strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
A doua zi de gradi......rezultatul: 2 bone (una a noastra) plang pe langa gradinita, copiii de la grupa mica, inclusiv fiica-mea, plang toti 29 in cor......daca educatoarea aia cere azil in Bangladej o inteleg!
O zi buna la toata lumea!
Oare maine o sa mai vrea sa mearga??? Azi a vrut, dar maine nu cred c-o mai determin...

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Soleil spune:

Buna dimineata!

Ne inscriem si noi la "inimi tandari"...
Ieri a fost relativ ok, azi pe drum era incantata ca merge la gradi, dar acolo, dupa cateva minute, a inceput sa planga, s-a lipit de mine si spunea printre lacrimi ca vrea acasa.
Am reusit sa o linistesc, a plecat in clasa dupa ce mi-a spus cu voce tremurata ca o sa ii fie dor de mine si sa vin repede sa o iau acasa...
Am mai tras cu ochiul prin usa fara sa ma vada - statea pe un scaunel, cu un balon in mana si se uita in jur. Nu facea nimic, nu se juca, numa' statea.
Offffffff, imi vine sa n-o mai las sa mearga!!

Flaviana si Tiana Maria (20.03.2004)

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face. Ca nu toata lumea are aceleasi gusturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucutza77 spune:

Iar scandaaaaal si azi! Azi nu era doar fiica-mea in lacrimi, ii mai tinea isonul inca o fetita. Aseara imi tot povestea ea cum e la copii si ce facut pe acolo si cand o intrebam daca vrea sa mai mergem zicea ca da. Dimineata asta....cu totul alta poveste. Nu vrea la copii si pace, vrea sa mearga cu mami si tati la serviciu. Si plansete. Iar am lasat-o plangand la gradi! Of, de-ar trece mai repede perioada asta, ca tare grea mai e!

Fiecare zi are doza ei de amaraciune. Nu iti amari si mai tare ziua de azi, gandindu-te si la amaraciunea zilei de maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabella spune:

La ce ora ii culcati seara ? Ca noi avem scandal cand il trezesc , ca el e tare obosit si vrea sa doarma in patul lui si ma tot roaga sa mai "intarziem un pic". Aseara l-am culcat la 9 dar pana a adormit era aproape ora 10 ca nu-i obisnuit sa se culce asa devreme.
Si la gradi cand i-a auzit pe ceilalti plangand a ezitat sa intre in grupa dar i-am zis : "Ia du-te tu si fa putina ordine printre plangaciosii astia". Si asa l-am convins.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaF spune:

Buna fetelor
Of ce bine ca exista un asemenea forum. Simt ca nimeni nu ne intelege cu adevarat. Toti spun ca o sa treaca, ca nimeni nu a murit din plans. Stiu ca este asa, dar inima se face tandari pt ca plang din tot sufletelul meu. Fetita mea se sperie de ingrijitoare pt ca le vede imbracate in alb . Si astazi am lasat-o urland. Sper sa nu dureze f mult acomodarea.

cristy

Mergi la inceput