Mamici de septembrie - octombrie 2007 (81)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Sabina, se mai intampla si accidente, nu trebuie sa te invinovatesti. Uite un pentru bb si o pt tine. Am vazut pozele, bb Gheo e un scump si un finut, ca si mamica.
Nana, .
Cat am fost azi la plimbare m-am intalnit cu vecina de pe palier (pe care o ocolisem cu brio pana acum). Si incepe interogatoriul: ai lapte?, ii dai doar san?, ai grija, poate nu ii ajunge, da' ceai de colici ii dai?. Hmmmm, eu: am suficient lapte, creste in greutate si nuuuuuuuuu, nu ii dau ceai, beau eu multe ceai de chimen si anason si atat. La care ea: vai, nu e bine, TREBUIE sa ii dai si ceai. Eu deja ma plictisisem, asa ca i-am taiat-o scurt ca bb e OK, l-a vazut si pediatra si nu a avut nimic de spus. Noroc ca intre timp incepuse bb sa maraie pt ca vroia plimbat, nu ii placea ca ma oprisem.
Stateam si meditam dupa ce m-am intors in casa asupra problemei cu alaptatul exclusiv. Daca ar fi sa ma iau dupa toate babele, demult cred ca nu ii mai dadeam doar san. Asa de usor pun un verdict: nu e bun laptele/nu e de ajuns, trebuie completare. Oare de ce se baga unde nu le fierbe oala si unde nu le cere nimeni sfatul? . BB a papat intre timp si doarme bine-mersi. Ma duc si eu acusi sa dorm, sa refacem rezervele de laptic.

Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze

Mergi la inceput

Betty, bb Mario e un scump . E asa de bine conturat si frumusel.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Georgiana, ti-ai depus toate actele ptr alocatie, CIC, prima de nastere, etc?
Cand ai timp, poate imi dai si mie un PM in care sa imi spui exact care este procedura si unde exact trebuie depuse.
Merci mult.

Nana, 40+ Razvan Andrei

In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Hihihi, am uitat sa va povestesc episodul Bunicutza, partea a 2 a. Ma suna bunica-mea azi la 11.30, cand dormeam si eu si bb de rupeam ca il luasem cu mine in pat si ii placea la nebunie. Asaaaaaaaa, suna si ma intreaba ce fac. Eu, morocanoasa rau: dorm. Ea incepe se o dea in balbaiala, desi isi daduse seama ca m-a trezit, probabil se astepta sa ii servesc o minciuna frumoasa de genul: abia m-am trezit. Si incepe: m-am intalnit cu dr. X, pediatra la care te duceau parintii pe tine, o mai tii minte? Eu, sec: sigur o tin eu minte pe dr care ma vedea cand aveam cateva luni (ce coincidenta, ca sa vezi, a intalnit-o exact dupa ce a venit la mine) . Ea ma ignora si continua: ca mi-a zis sa ai grija sa nu raceasca bb, sa ii faci cald in camera (desi in camera erau exact atatea grade cate trebuiau sa fie) , daca vrei sa ai lapte mi-a zis ca trebuie sa nu mananci uscaturi. Si isi aduce aminte de laptele dulce si imi spune ca sa beau mult. Eu incerc sa ii explic faptul ca imi provoaca gaze si mie si lui bb laptele si ca nu beau prea mult, iar in loc de lapte pap branza, iaurt, smantana, unt, ma rog, restul de lactate. Ea o tine pe a ei: ca o sa imi trimita niste lapte cand vine tata pt botez ca are ea o femeie care ii aduce. Mie deja imi sarise mustarul si i-o tai scurt ca nu imi trebuie nici un lapte si sa ma lase in pace. Sper ca se potoleste, ca eu una nu ii mai raspund la telefon daca mai continua asa...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi_ana25 spune:

Draga Nana, am facut toate actele alocatie, cic, o prima pentru nastere de la primarie si trusoul pentru bebe...defapt de cate s-a ocupat sotul...toate le-a depus la primaria targoviste de unde a ridicat certificatul de nastere...nu stiu sa imi activez PM asa ca o sa iti spun aici ca tot ceea ce a facut a fost sa depuna copii dupa certificatul de nastere si sa completeze cereri pentru fiecare ban pe care trebuie sa-l luam pentru bebe, alocatia o sa vina cam dupa 2 luni, restul banilor adica trusoul si prima pentru nastere le luam la sfarsitul lunii acesteia. daca mai ai vreo nelamurire nu ezita sa ma intrebi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi_ana25 spune:

Nana mai stiu ca vroiai sa sti cum este in maternitate...parca tu ma intrebasei spunandu-mi ca a nascut o cunostinta si a fost dezamagita...sper ca nu ma insel...eu pot spune ca sectia este noua renovata, termopane, aer conditionat , incalzire centrala, curatenie maxima, din cate am auzit de la alte mamici cica mancarea este foarte buna...acum partea asta nu o stiu ca eu am indoieli in ceea ce priveste spitalele si manacarurile facute in astfel de locuri...oricum ceea ce lasa de dorit este comportamentul asistentelor, unora dintre ele...un lucru este clar toate se uita sa le dai spaga...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Slaba miscare azi.
Haideti burtici care v-ati dus la nascut, dati un semn!

Nana, 40+ Razvan Andrei

In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Rox bine ca te-ai mai linistit cu fata...ca la baiat merge si un pic de militarie

Maruntzica e o scumpete...si al meu avut ochii albastri si castaniu la par si acuma ii are maro-verzui+blondut.

Cristhina tot asa era si acum 8 ani in zona mea

Sabina putem sa gresim...nu te invinovati ,o sai treaca important e sa nu fie rupt.

Devylla trebuie sa stai cat mai mult afara , daca timpul e ok...copilasii sant precum florile au nevoie de aer, soare, lumina...aprofita de timpul bun.

Nana pozitionat deja este, dar ii place la mami in piscina.

Ali34si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Nana draga,dar tu ce faci,nu mai nasti???Vezi ca venim noi din urma!!!

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel33+ Beatrice Alessia
AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Sim lasale naiba pe vecine, incearca sa te debarazezi de ele repede zicand ca" ai treaba"...pe bunicuta in schimb ar trebui sa o intelegi, se preocupa mult poate si din prea multa dragoste devine cam insuportabila.

Ali34si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput