Mamici de septembrie - octombrie 2007 (81)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

tomasa, Esti o comoara la casa omului, ce noroc ca te avem cu noi la odisee
Maruntzika, e mortalaaaaaaaaaaaaaa

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
www.flickr.com/photos/11799927@N07/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Tomasa ai dreptate cand spui ca Infanrix hexa are si componenta pentru hib, dar vaccinarea anti-hib se poate face si separat, in doza unica dupa cate stiu eu, la nu mai stiu ce varsta. Meningita produsa de hib este rara, mai ales la copiii care nu au contact cu colectivitatea nu am auzit de nici un caz. Imi pare rau de prietena ta. Mie poate ar trebui sa-mi fie frica de meningita asta pentru ca il am pe Victor la gradinita si poate sa-mi vina de acolo cu diverse minuni. Oricum exista si alte feluri de meningita, nu numai cele produse de hib, de aceea eu spun ca totusi cel mai bine este sa pazim copiii si sa incercam sa le crestem imunitatea prin toate mijloacele posibile (alaptat in primul rand, pentru cine are lapte ).

Moda asta cu vaccinul cumparat a explodat asta vara, cand desteptii de la ministerul sanatatii au dat drumul la procedurile de achizitie foarte tarziu si cca 3 luni dispensarele nu au avut doze de vaccin DELOC, de nici un fel. Si atunci pediatrii ce sa faca altceva decat sa recomande cumpararea infanrix ? ca pe unul de 3 ani il mai amani de la vaccin 3 luni, dar pe unul de 2 luni nu poti sa-l lasi fara vaccin. Dar este nejustificat de scump, sunt niste marje de profit aici de te doare capul. Plus ca mamele care nu aveau bani au fost obligate sa astepte "tura de la dispensar".

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Luy, Dani, Andruuzza .
Sper sa nu mai fie mult ca e tare greu.
Marunzica, frumoasa tare printesica ta! falcutzele.
Sabinule, nu te mai necaji ca oricum faptul e consumat. Bine ca bb e bun si nu a plans f mult ca sa suferi si mai rau. degetelul sa treaca.
Rox,, hai ca incet incet lucrurile vor intra in normal, mai ales ca va fi si Alex plecata la gradi. O sa iti fie mai usor.
Tomasa uite un sa treaca afurisita de raceala, care simt ca vrea sa vina si pe la mine. Sper sa nu si sa ma ocoleasca.
Devylla, pup bebelina, e dulcica tare.
Sim, e Stefan demential. Imi vine sa il iau de falcutze.

Avem numai bebei frumosi la noi la odisee. Nu ma mai satur sa ma uit la ei.

Nana, 40+ Razvan Andrei

In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Felicitari in primul rand fetelor care au nascut!!!! Va doresc un bebe mancacios si sanatos, iar voua recuperare rapida si lapte in tzitz!!!!

Eu nu prea mai pot sa intru, ptr ca bebe Mario s-a hotarat sa stea la sanul meu cu orele asa ca pur si simplu nu mai stiu ce sa fac. Dupa calculele mele i-am dat completare formulta 120 ml si inca 40 ml mulsi si a mai supt si la san...deci cred ca a mancat minim 230 ml la o masa...ceea ce este enorm de mult.

Afibebe scumpo, pur si simplu am uitat sa o intreb pe doctoritza daca avem voie sa purtam centurile alea, dar pe de alta parte mi-a spus ca avem voie sa facem , asa ca ma gandesc ca poti sa porti si centura...

Tomasa:Super informatia cu vaccinurile...o sa imi cumpar si eu.

Sabina scumpo, nu te impacienta...si eu personal am comis-o cu bebe, dar accidente se mai intampla....Uite: dupa ce l-am alaptat si l-am ridicat sa il pun pe umar ca sa scoata gazutele, el s-a smucit putin si in momentul ala s-a lovit cu nasul de umarul meu. Saracutzu' a inceput sa planga cumplit, iar pana seara se vedea o pata de alta culoare la nasuc...m-am simtit super vinovata.

Am mai pus niste poze cu bebe Mario, ca doar a implinit o luna: http://good-times.webshots.com/album/560728369yWzQwV

PS: vreau sa va multumesc pentru urari!!!

betty78deMario-Alexandru 16aug2007

poze noi cu mine gravidutza si bebe Mario-Alexandru
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Hei. Sa nu credeti ca sunt mai odihnita, musiu nici gand sa doarma in casa, numai afara in carut si miscat nenica. Acum casca de mama focului si tipa de foame desi a papat la 2 jumatate si inca un ditamai biberon de 100 ml. Cred insa ca are colici la cum face cu piciorusele. Mai nasol ca trebuie sa plec la gradi, cu tot cu el. Poate face circ in masina.

Pinacolada, bine ca il mai trimiti pe Luca in vizita la mama, o sa incerc si eu figura in weekend. Pentru un BB alaptat nu e prea mult kk, poate face la fiecare masa.

Luy, cam asa e si la noi cu gazele. Cu kk si mai greu, de la formula este foarte tare si se chinuie BB rau. L-am trecut iar pe Espumisan si pare ca e mai bine. Persevereaza cu scosul aerului, la Aex dura si jumatate de ora. Andrei presteaza sunetul imediat cum il ridic. Iar cu gelozia asta este, nu te necaji. Intre 2 si 4 ani e o perioada mai rebela si poate de aceea e mai dificil. Insa le trece, in curand se va bucura si Alex cand va avea cu cine sa se joace. Uite la nasi e si mai si, baietelul llor de 8 ani a declarat ca nu vrea fratior sau surioara si sa nu care cumva sa mai faca un bb.

Sabina, nu te necaji, se mai intampla . Ti-am zis ca si eu l-am piscat ieri pe Andrei cu forfecuta.

Tomasa, ce frumos ai explicat tu cu vaccinul.

Ma duuuuc, se urla la greu aici, nici tastele nu il linistesc. Trebuie sa il hranesc ininte sa plecam la gradi. Offff!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Betty, tare dulcic Mario. Parca la o luna se mai schimba bebelusii. Sper sa se regleze cu mesele continuu, la noi Andrei nu mai vrea deloc tzitzi, taman cand eu m-am indopat cu ceaiuri si galactogil, si acum ma dor rau sanii.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

betty78 ai o dulceata de baiat!

Mogaldeata
YANNISA MILENA
24.08.07

Foto Burtika

Mergi la inceput

Annisia ce-a zis pediatrul de Yannis, scazuse prea mult ori e totul ok?!

Mogaldeata
YANNISA MILENA
24.08.07

Foto Burtika

Mergi la inceput

luy ma amuza mereu cand vad data de nastere a fetitei tale, deoarece cu o doua seri inainte iti spusesem numai maine nu-i poimaine si ai comoara in brate, ca la cateva ore dupa sa mi se rupa mie apa si sa ti-o iau inainte desi eu stateam linistita ca mai erau teoretic 4 saptamani.

Mogaldeata
YANNISA MILENA
24.08.07

Foto Burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi_ana25 spune:

Buna si de la noi!
Am reusit si eu sa recuperez cat de cat din capitolele anterioare, vad ca si voi va confruntati cu probleme asemanatoare cu ale noastre si ma bucur ca am gasit rezolvare la cateva probleme chiar aici la voi. Acum fetitza mea doarme sa ca profit sa va intreb si eu ce sa fac ca a inceput sa ii sangereze buricelul dupa ce i-a cazut si nu stiu ce sa fac sa nu mai aiba zgaibitzele de sange...pediatra ne viziteaza abia maine si parca nu mai am rabdare...
La noi laptele nu e o problema acum am lapte mai rau decat Fulga...imi curg sanii in nebunie, daca nu imi pun tampoane e jale, ud tot...imi tasneste fara sa ating sanii, dar e lucru bun ca fetitza papa pana se satura si asta ma multumeste, am depasit si faza cu durerile cumplite de sani si cu ragadele...apropo folositi cu incredere glicerina boraxata ca trece imediat si inmoaie sanul, plus ca e bun si pt bebe sa ii treaca albeata de pe limbutza care ii apare in urma alaptarii indelungate...vad ca va plangeti ca nu aveti inca laptic, nici eu nu am avut la inceput, dar am avut ambitie si am baut lichide multe si m-am muls pana nu mai puteam de durere, ca sa nu spun ca am si sanii micutzi, de aceea ma si mir de lactatia de acum...insa acum am rezolvat problema aceasta...
Sunt sigura ca o sa fie bine si toate o sa va mandriti ca aveti laptic pentru bebei!

Mergi la inceput