Mamici de septembrie - octombrie 2007 (81)
Raspunsuri - Pagina 4
Roxana_G spune:
Afibebe, asa e cum zice Pnacolada, vaccinul strain nu da reactii adverse, nu face febra, nu e agitat BB. La Alex am facut un alt vaccin care dadea febra, insa acum Infanrix este minunat. Pe la 1 an jumatate a aparut si asta pe piata si am vazut diferenta fata de Penacthib-ul anterior, care oricum era mult mai bun decat cel obligatoriu.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
afibebe spune:
asa deci.ok
o sa il cumpar nu conteaza cat costa daca e mai bun atunci il luam si noi.
sa va spun si ce soc am avut in dimineata asta.
l-am cantarit pe Cristisor.
si ce credeti?????
flacaul meu are 4850 de grame.sa cad cand am vazut.
am iesit dibn spital cu 3420 si in 22 de zile a luat in greutate 1430.
mama e asa grasut.
nu-mi vine sa cred.oare nu e prea mult???
hai ca s-a trezit.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
danuta36 spune:
Roxali merci mult
Azi mergem la control si eco,deabia astept sa aud noutatile...
Dana 36s+
Sabina spune:
afibebe, bebelusii cu lapte praf iau mai mult in greutate, nu te ingrijora.
eu sunt suparata foc, am plans juma de noapte.
Sunt cea mai idioata mama.
Aseara l-am spalat ultima data in chiuveta, ca abia azi mi-a venit cadita.
si el si-a prins un degetel in gaurile de la chiuveta, eu nu am stiut, si cand l-am scos i s-a harsait pielea
asa a putut sa planga, am crezut ca i-am rupt piciorul.
Si totusi, e asa de cumintel incat dupa 5 minute nu mai zicea nimica, desi i-am dat cu spirt.
ma simt infiorator, aveti grija cu bebeii, nu fiti asa impiedicate ca mine, si mai sunt si la bb 2, nu am nicio scuza
Azi degetelul e rosu, asa ca l-am dat cu Bepanthen Plus, daca nu se face perfect, chem dr.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
luy spune:
Felicitari, Amar si Terrapin pentru comorile voastre !
Sa fie sanatosi, cuminti, norocosi si sa va aduca numai fericire ! Iar voi sa va refaceti rapid si sa savurati din plin fiecare clipa petrecuta alaturi de bebelusi !
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
www.flickr.com/photos/11799927@N07/" target="_blank">poze
Andries spune:
Afibebe eu lui Victor i-am facut toate vaccinurile de la dispensar, desi aveam bani sa ii iau din farmacie. Eu am multe cunostinte in domeniul medical si toti mi-au confirmat ca vaccinul de la stat este la fel de bun in privinta imunizarii ca si cele de pe piata. Sa nu te sperii de efecte adverse, cel de la 2 luni da un pic de febra, dar nu exagerat, iar de la 6 luni incolo chiar nu mai ai probleme, mai ales cu un bb asa de mare. Plus ca iti garantez ca ei habar nu mai au de durerea de la vaccin, abia pe la un an incep sa asocieze doctorul cu vaccinul si cu durerea. Trebuie sa iei in calcul ca ai in primul an vaccin la 2 luni, la 6 luni, la 1 an si optional Priorixul. Deci 4 vaccinari de cumparat. Priorixul (ROR) nu se da de la stat si pe asta chiar il recomand sa il cumperi pentru ca el contine vaccinul pentru oreion si este foarte important pentru baieti mai ales sa nu faca oreion (oreionul poate cauza probleme de fertilitate la baieti). Eu am de gand sa le fac tot pe alea de la dispensar.
Roxana bravo pentru odihna!!
Sabina draga mea se poate intampla oricui!! Stai linistita ca ii trece.
Bernix curaj draga mea!! Imi pot imagina cat este de greu cu un prematur mic, dar vei vedea ca in timp nu va fi nici o diferenta intre ea si un copil nascut la termen. Iti urez cat mai multa odihna, curaj, moralul bun si Degetica sa ia repejor in greutate!!!
Andries
luy spune:
Fetelor, dans !
Pentru Urmy : hip-hip uraaaaaaaa
Pentru Emma: hip-hip uraaaaaaaa
Pentru Missy: hip-hip uraaaaaaaa
Nastere usoara fetelor, bebelusi sanatosi si refacere rapida !
Uraaa, astazi avem o noua "sarja" de bebelusi !
Andries spune:
quote:
Originally posted by luy
Fetelor, dans !
Pentru Urmy : hip-hip uraaaaaaaa
Pentru Emma: hip-hip uraaaaaaaa
Pentru Missy: hip-hip uraaaaaaaa
Nastere usoara fetelor, bebelusi sanatosi si refacere rapida !
Uraaa, astazi avem o noua "sarja" de bebelusi !
subscriu!!
Andries
luy spune:
Sim, multumesc mult pentru oferta, esti mai mult decat draguta O sa sun azi sa-i chem acasa, din moment ce este acoperit de abonament, nu vad de ce sa nu profit de chestia asta si sa ma mai complic cu trambalatul pana la clinica. Plus ca tati vrea sa participe si el . Chiar intreba la un moment una din fete cum s-au implicat tatii in cresterea bebelusului. In cazul meu trebuie sa spun ca implicarea este de 100% , si-a luat concediu o luna de cand s-a nascut printzesa, ne impartim sarcinile, practic in afara ca nu alapteaza , face de toate. Fara el nu stiu cum m-as fi descurcat, zau. Am o strangere de inima la gandul ca de lunea viitoare incepe serviciul si nu va mai fi aici sa ma ajute, dar oricum stiu ca o sa ma descurc, de-acum am mai crescut si m-am cam prins si eu care e treaba cu ingrijirea bebelusilor.
Pinacolada spune:
Roxana-ma enervez, plang si eu, il ma ia mama la ea cate o noapte , dar atunci plang cel mai rau, deci am renuntatla alternativa asta si .....iar dimineata bona si am liniste cand il scoate afara si cand doarme!
Revin cu intrebarea : e normal sa faca kk de 7 ori pe zi adica mananca si face kk si tot asa plus gazele si colicii aferenti?????