Mamici de septembrie - octombrie 2007 (81)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by betty78

Mandarinutza si al meu face la fel...iar can d il apuca trebuie sa il pun la san, ca de nu e jale.
Roxana deci sa inteleg ca este ok. Il alaptez la san si doar 1 data pe zi ii mai dau completare formula.

Dar cu dormitul noaptea 6 ore e ok? Cred ca el ar mai fi dormit, dar l-am trezit eu ca ma speriasem...

betty78deMario-Alexandr 16.08.2007

poze noi cu mine gravidutza si bebe Mario-Alexandru
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra

Victor al meu, la minunata varsta de 3 saptamani dormea noaptea de la 23 pana a doua zi la 7!! adica 8 ore ceea ce a fost fantastic!! Doamne ajuta sa doarma si al doilea la fel!!

Eu spun ca esti norocoasa daca doarme, nu-l stresa!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------

Mandarinutza si al meu face la fel...iar can d il apuca trebuie sa il pun la san, ca de nu e jale.
Roxana deci sa inteleg ca este ok. Il alaptez la san si doar 1 data pe zi ii mai dau completare formula.

Dar cu dormitul noaptea 6 ore e ok? Cred ca el ar mai fi dormit, dar l-am trezit eu ca ma speriasem...

bulinutza noastra

--------------------------------------------------------------------------------

Victor al meu, la minunata varsta de 3 saptamani dormea noaptea de la 23 pana a doua zi la 7!! adica 8 ore ceea ce a fost fantastic!! Doamne ajuta sa doarma si al doilea la fel!!

Eu spun ca esti norocoasa daca doarme, nu-l stresa!!

Andries

e prima oara cand se intampla asta....el doarmea pana azi noapte cate 3-3.5 ore, ba chiar am avut nopti in care se trezea din ora in ora.

bulinutza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

da...... merge " bobocii de septembrie -octombrie" ...
Roxana- ai primit intariri?
Urmy-felicitari pt bb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Sa fiti sanatosi si puternici!!!!!
Dupa baie cu ii dati pe bb? mie de la spital mi-a zis sa nu-l dau cu ulei! Sarucutul are pielea zici ca a stat la soare si se cojeste putin.....l-as da cu lotiune Klorane sau ceva!
Am vorbit cu pediatra si mi-a zis ca s-ar putea sa vina maine dar...... e f ocupata!!!!!!!!!!!!!!!!o s-o sun si azi dupa- masa!
Importanti sunt doctorii astia!!!!si enervanti!
NoaPTEA trecuta nu a dormit decat de pe la 4 dim pana la 7 dim......sunt cam varza! nu i-am dat inca debridat, dar ma gandesc ca ar fi momentul!
Basca de chestiutele astea, Cristi e racit cobza si mi-e frica sa nu le dea si la copilasi....i-am dat sa poarte o masca de chirurg si un pumn de medicamente, dar nu stiu cat succes voi avea, sa vedem!
pupici la fete si la bbei !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aandreea27 spune:

quote:

Roxana deci sa inteleg ca este ok. Saracu se scremea cumplit...chiar si in somn
PiciulikaIl alaptez la san si doar 1 data pe zi ii mai dau completare formula. Ma speriasem, ca doar schimbam in jur de 7 pampersi cu kk. Super informatii primiti voi la curs. Merci frumos
Andreea27 renunta la superstitii p;entru ca nu o sa ai timp sa le cumperi pe urma, iar sotul nici pe atat. Cred ca toate am cumparat inaite sa nastem lucrusoarele lui bb. Trebuie sa ai lucrusoare macar pentru primele zile, care trebuiesc spalate si calcate...iar tu siguri nu o sa ai timp de asta cand o sa te intorci cu bb de la spital. Sotul meu avea aceeasi problema, dar in cele din urma l-am cionvin, dupa ce l-am plimbat prin vcateva magazine si i-am aratat cam ce ar trebui sa cumpere cat sunt eu in spital..asa ca s-a lamurit ca este mai bine sa luam dinainte. Vezi ca o sa ai destul de umblat.

bulinutza noastra

betty eu de luat incepusem sa ii iau cu simt de raspundere:lucrusoare,cadita cu accesoriile de rigoare,am vazut un super patut in carrefour si vroiam sai-lluam pana sambata seara cand am iesit in fata blocului cu sotul meu si incep sa povestesc vecinelor ca am luat aia aia si aia si asa l-au speriat pe prapastiosul de barbatu-meu incat duminica nu a fost chip sa il conving sa luam patutul.dar i-am explicat zilele astea canoi suntem singuri in buc si nu are cine sa ne cumpere(soacra-mea si mama mea stau aproape una de alta dar departe de noi,asa ca nu avem nici un folos).
una peste alta imi e cam teama de nastere,am citit toate povestile voastre de cate 2 ori sa imi fac un plan de bataie pana cand doc-ul meu m-alamurit ca nu seamana 2 nasteri una cu alta,ca o sa madescurc etc.mai am atat de putin,nici 2 sapt........
imi pare rau ca nu v-am descoperit mai devreme asa imi rezolvam multe din dileme si poate mai capatam si eu curaj de la voi.
va multumesc tuturor ptr raspunsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Si eu subscriu pentru "boboci"

Pinacolada e dulce foc bb al tau. Ce punker este

betty78deMario-Alexandru 16.08.2007

bulinutza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Si eu sunt pro "bobocei de sept-oct". Daca nu "strugurasi sau gutuioare" ...
Nici nu am curajul sa ma plang, dar asa m-am saturaaaat de asteptat!!! Si pana la 40 ++++ mai e!!!
Si totusi nu putem cumva sa aflam cand va fi momentul? Semnele mele sunt contradictorii: ba nu prea mai misca, ba ma infior de la atatea insurubari, ba ma doare, dar nu prea tare...Eu ce sa mai cred? Asa trebuie? Sau is io o balanta indecisa sau e bebelu.

isabeluta38+
bebita
AMR 10 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Pinacolada, am mai zis eu ca folosesc ulei Bubchen. E cu plante si ii prieste f bine.

Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aandreea27 spune:

tot eu sunt,imi cer scuze daca va cam bat la cap dar dupa ce ca sunt olteanca si vorbareata rau mai sunt si curioasa.
mamicilor spunti-mi si mie va rog a fost grea primele sapt cu bebe acasa?mie de asta imi e cea mai mare teama de primele sapt,ca nu o sa stiu ce sa ii fac atunci cand plange,sa ii fac ceva rau,ca o nu o sa ma descurc.ati avut si voi temerile astea?
cum ati facut sa treceti de ele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Aandreea27 da-le incolo de vecine. Iti aduc ele patutul dupa ce nasti? Spune-i sotului tau ca el o sa fie cel mai oropsit dupa nastere:... si alergat dupa acte ... si cumparat ce-i trebuie lui bebe. E prea mult pentru saracul om... Pana vin ajutoarele de departe ce va faceti? Ahhh asa am un ghimpe impotriva vecinelor astea batrane si atotcunoscatoare.
Sorry daca m-am aprins!!! Problema e ca am si eu o prietena foarte buna, naste in noiembrie si nu mai vrea nicicum sa se ocupe de lucrusoarele lui bebe. Din superstitie!!! Nush ce i-a venit... nici in magazine nu vrea sa mai intre sa le aleaga.

isabeluta38+
bebita
AMR 10 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Andreea, mie prima saptamana nu mi s-a parut prea usoara, dar nu din cauza ca nu stiam ce sa ii fac, ci din cauza ca trebuia sa ma acomodez la noul program. BB imi cam ocupa tot timpul, orice fac sunt cu urechea la el, ma uit sa vad ce face, nici la baie nu ma duc linistita. Asta pt ca sunt singura cu el toata ziua. Abia seara, cand vine sotul de la servici mai iau si eu cate o pauza.

Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze

Mergi la inceput