"Cei mai iubiti dintre pamanteni " :) (8)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Bonjour!

La noi s-a topit zapada, s-a incalzit putin vremea si gata! Silvia ma intreba azi dimineata in drum spre camin: mami, acum vine primavara? si e suparata foarte, ca nu mai vine moshul, acum ca nu mai e zapada si ea tocmai ce i-a scris scrisoarea...
Maine mergem la "socializare" cu parintii si copiii din clasa unde va veni Diana in ianuarie. Sa facem mustar ...nu radeti, chiar asta vom face. Iar sambata viitoare clatite si turta dulce. Toata productia se va vinde la Targul de Craciun din oras, iar banii ii vor folosi copiii pentru o excursie. Cica la Targul de Toamna au facut niste banuti si vor sa repete figura...

dorulets, eu va astept cu mare drag in vizita, daca va hotarati la croaziera. Noi voiam sa mergem la Helsinki dar ne e groaza de vremea de iarna pe ferry plus ca e ziua asa scurta...mai la vara...
Cum fu despartirea de Aca? V-a lasat sa pelcati la teatru?
Io nu-ti prea pot da sfaturi...Diana a plans(mai bine zis urlat) dupa mine oricand plecam fara ea, chiar si la camin cand o duceam a plans pana in ultimul moment. Scoala a maturizat-o . Iar Silvia e exact opusul Dianei, n-a interesat-o ca plec, nici nu ma baga in seama, probabil asta era protestul ei. La fel face si acum daca nu vrea sa ma lase sa plec...isi ia o jucarie in brate si imi intoarce spatele....

lil, speed, mara, Sabina, tatic...ce mai faceti? de restul nu mai intreb , dar tare mi-ar placea sa mai aud vesti...

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Hobby

Mergi la inceput

lil , uite ca am scris in acelasi timp! Ciocan de lipit spui? Ce opera de arta faci? un proiect pentru scoala banui...interesant! Spor!

Mihaela si fetele mele

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

nseara,
Da, aci e tot greva, si busoane de masini peste tot. azi Alain a plecat spre centru la o seara cu colegii, dupa ce a parcurs 3 km in 3 ore a facut stanga imprejur si a venit acas' mort de foame
Ieri reusiram totusi sa mergem la teatru, facuram "doar" 2 ore pana in centru.
Lilanda, io nu stau acas ca nu-s functionar, trebe sa mai si munceasca cineva p'acilea. Insa avusei noroc ca am musafiri din ro la mine si ii pusei la treaba (adica la pazit piticania in lipsa lui Fransoaz). Din pacate pleaca duminica si nu prea stiu ce o sa fac.
Sa pui aci poze cu opera de arta cand o fi gata.

Mihaela, as veni intr-o croaziera d'aia, imi doresc sa ajung la St Petersburg intr-o zi, poate vara sa vaz noptile albe. Acuma insa numai cand aud cuvantu 'vapor' mi se face rau, nu cred ca ma mai urc asa repede in vreunul. Spor la mustar! cu ce-l mancati? cu sill ? (mmm, mi s-a facut pofta de dill sill, trebe sa fac o tura pe la Ikea)
Piticania azi si-a dat in petec dupa ce ieri nici n-a intrebat de mine desi am lipsit toata ziua de acasa. Insa azi iar a reinceput circul, se pare ca dupa ce am plecat a urlat o ora jumate langa usa, a fost probabil un noroc ca vecinii n-au chemat politia si serviciile sociale... Nu stiu ce a apucat-o dintr-o data, e prima oara cand reactioneaza asa.

Primii azi adresa unei poze interesante, cu tricouri ude, vrusei sa v-o arat si voua da' uite ca acu n-o mai gasesc( xenooo, mai trimite odata!)
O cautai si detei peste alta, in acelasi "registru":
www.catavencu.ro/uploads/Cea_mai_tare_fotografie_care_a_fost_facuta_vreodata_degeaba_7680_m.jpg" target="_blank">Cea mai inutila poza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

asaaaa.
deci io sunt singura cu piticania cea mai mica, anuma cu :nenea asta

Doruletz, e etapa asta, n-ai ce sa-i faci, si cica ii tine pana pe la 5 ani
dspartirea de parinti e primu simptom, darcaretrecerepede cand vede ca te mai si intorci.Secretul e ca atunci cand esti acasa , sa=i ei f prezenta, (sunt convinsa ca numa cu ea stai)

Lilanda, pai in primu rand, comanda nu e mereu pe bani:)).Deocamdata, e mai degraba pe gratis. Si vine interpretu sa-ti zica: am nevoie de o piesa, asa si-asa.De obicei iti zice minutaju, cam in ce recital incadreaza etc.
Partea buna e ca se exprima si mnealui (interpretu) si ca oricum pana i-o compui uita ce-a vrut si tot ca tine o faci:))))
glumesc, nu stiu cine/ce uita, insa desi ai anume repere exterioare, tot ca tine iese si nu-s probleme deloc.
In cazul asta, e un coleg care-si da doctoratul pe forma de suita, si la un recital/referat(asa e la interpreti, teoretic plus practic) ii trebe suite romanesti contemporane.El m-a propus comisiei, aia au fost fericiti,m-au trecut in programul lui de pregatire oficial, pupat piata independentei, treci Sabina la munca

asteptam opera de arta!

Miha, pe mine sa ma pui pe lista la clatite si turta dulce

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

sabina, e un dulce bb gheo dormind ... de fapt astea-s momentele care imi plac mie cel mai mult la cupii
5 ani? olelei! pai ea stie foarte bine ca plec si ma intorc, doar facem asta de cand avea 5 luni! da' doar acu dupa vacanta a cuprins-o magnestismul matern, sper sa-i treaca altfel o sa fie cel mai tanar angajat la firma unde lucrez io...

Lilanda? gata opera?

acilea venii iarna...

mai viu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

aci-i caldut
Opera n-am terminat-o ..e la faza de incercare si tot nu iese; tre' sa fie gata pina la mijlocul lui decembrie...si-atunci promit sa v-o arat!! (e pentru copii :-)
Sabina, pai daca nenea e-asa linistit, e ca si cum ai fi in vacanta, nu?? Tare dragalas e!! Deci asa cu comenzile de compozitii...limitare si nu prea. Ma gindeam insa ca e greu sa compui cu sentimentele clientului!! :-))
doruletz, io zic s-o pui pe Aca la relatii cu bulgarii
Sint curioasa de mustarul mihaelei...cum l-o fi facut, ca io n-am gasit unul pe-aicea ca sa-mi placa! si atunci cind am ocazia, lansez comanda de din-ala de la bunica!!

Mergi la inceput

Hej!
Io o sa te dezamagesc lil' da' n-am aflat procedeul, pentru ca deja era gata cand am ajuns(am intarziat putin). In schimb, am invatat sa fac coronite din acelea de pus pe usa, sunt maestra. A venit o instructoare inchiriata pentru o ora ca sa ne invete cum sa ornam coronitele pe care le facusem inainte. Si m-a laudat ca le fac foarte frumos ...stiu ca astia lauda pe oricine, dar io nu-s obisnuita!
Revenind la mustar, io am gasit din prima unul pe gustul meu, de la un magazin-e un supermarket-care are produsele proprii. Au tot felul de produse alimentare, printre care si mustarul asta care e pe gustul meu, nu e dulce defel. Din pacate la castravetii murati a trebuit sa incerc de mai multe ori, dar am gasit pana la urma si din astia .
Spor la treaba in continuare cu opera, io abia astept sa o vad!

Sabina, turta dulce au facut copiii, niste inimioare maaaaari pe care le vom orna data viitoare. Trebuie sa cumpar si eu o bucata, ca e si munca Dianei acolo. O sa ma gandesc la tine .

dorulets, greu cu copilasii astia, macar pana se maturizeaza ...
Dill sill n-am mancat inca, iar mustarul e pentru vanzare. Poate doar daca ramane nevandut ne-om face si noi cu cate un borcan, sau cumparam si noi! Sa stii ca mi-ai facut pofta de o mancare cu peste .

Copiii astia viseaza excursii exotice...Grecia, Australia...bre e normal la 11 ani? Cred ca se vor multumi cu una mai aproape, cica in plan ar fi Göterborg...Rayu, ma auzi?

Si la noi e caldutz, am si uitat de iarna care fu .

Mihaela si fetele mele

Hobby

Mergi la inceput

iar disparurati bre?
acilea continua greva la transporturi, maine e a 7-a zi si acu cica incep si profesorii (pentru alte chestii) iar studentii si elevii blocara si ei scolile (recunosc, de astia din urma putin imi pasa, doar RATP-ul ma deranjeaza ca o impiedica pe fransoaz sa vie la munca iar pe mine ma obliga sa petrec 4 ore/zi in masina ca sa parcurg astronomica distanta de ...5km)
Totusi, vaz ca statul a inceput sa recupereze din banii pierduti cu grevele, incepura sa vanda bucati din turnul eiffel. Azi se vandu o scara cu 180.000€ (desi fusese estimata la ... 15.000€!)
Maine or sa inceapa sa vanda sticlute cu apa din Sena si bratari cu pietricele din Pont Neuf.

lilanda si mihaela, problema mustarului in strainezia e generala si se datoreaza faptului ca ceea ce numim noi in romania "mustar" e de fapt doar un sos condimentat care n-are nimic de a face cu adevaratul mustar (ala de Dijon).Am gasit si io unul asemanator cu ala romanesc la Amora, nu-i zice mustar ci 'sos cu nu stiu cate condimente (printre care si boabe de mustar)

mai viu io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

doruletz, se pare ca viteza medie de deplasare a unui exemplar uman adult este de cca 5 km/h.
scutesti doua ore :))))))

baiatu meu ma fenteaza la greu.adoarme la tzitzi, il pun in pat si se scoala in 4 min.....dupa care e fresh 2 ore.
acuma l-am abandonat acolo, chitaie el ceva, da nu creste sonorul, asa ca mai bantui pana adoarme de tot.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Io n-am vrut sa fac monolog...ca nu-s blonda , dar dau refresh de cateva ori pe zi si nimik....

dorulets, da' ce revendicari au grevistii vostri? Ca io stiu una si buna...atunci e greva cand vor salarii mai mari. Asa e si la voi?
Cu mustaru' imi pare rau ca nu m-am lamurit, am sa vad data viitoare, daca s-o mai face...dar sa stii ca in Ro pe borcane scrie mustar de masa, iar ala de zice lil' de la bunica nu-i rau...
Aici n-am avut curaj sa iau orice mustar, ca sa nu fie dulce. Am vazut si de Dijon, sa stii ca am sa-l incerc!

lil'...noutati cu opera?

Sabina, merge compusu'?

speed, n-ai mai dat demult pe la noi...

Io am inceput sa ma aprovizionez de Craciun, am fost la Rusta si mi-a placut ce ornamente au. Am hotarat pana la urma brad rosu-argintiu.
Abia astept sa luam cadouri si sa facem brad...m-a apucat febra ...

Mihaela si fetele mele

Hobby

Mergi la inceput