"Cei mai iubiti dintre pamanteni " :) (8)
Raspunsuri - Pagina 17
doruletz spune:
sabina, ce tunsoare moderna are sofia! si bb gheo e un scump!
gata, noi ne imbarcam pe vapor peste o jumate de ora, maine dimineata suntem la Marsilia si cu putin noroc maine seara ajungem la Paris!din pacate s-a termenat vacantaaaaaa...
ultimele imagini cu Aca in Corsica (cu sonor de data asta:)
mai viu io
lilanda spune:
Bosoir :-)
Io m-am luptat zilele astea c-o racelea, pasata discret de consort; iegzact ce-mi lipsea la stresurile mele
speed, nu mai spune de soarecii aia, ca la mine pe masa, nici praful nu mai are loc de atitea hirtoage si carti pe care, cu exceptia uneia, trebuie sa le citesc :-)
Sabina, faina poza !! Da' de ce e geloasa Sofia pe tine?? Ca bebe Gheo e al tau , ori ca trebuie sa imparta cu el atentia ta??
mara, mai daca faceti un circuit F1 in curte, sa ma chemati si pe mine la antrenamente :-)) Multa sanatate Tudorelului!!
doru', sper ca azi ajuns cu bine acasa...si lasa, nu mai fi suparata, ca-ntr-o luna, ai iar vacanta !! Sa va fie de bine :-)) Auzi, da' Aca asculta muzica tot asa ca pe dora...pina la exasperarea voastra??
miha, felicitari pentru blog...uite-asa tii minte "ce" si "cind"...
Va pup, ma duc sa perii catoiu, ca plecam in vizita!!
mihaela_s spune:
Hej,Hej!
La noi veni iarna fratilor, dar selectiv, asa ceva.... Insula are 40 km latime in dreptul unde e Visby, la noi era innorat, frigutz placut, asa la 0 grade, fara vant. Pe "continent", adica pe cei 40 de km pana pe partea cealalata, iarna dom'le, ninsoare si zapada pe jos, alb...pe partea cealalta, intr-o localitate unde fuseram sa vedem raukar-ii de pe Gotland, iar innorat, fara zapada si acelasi frigutz placut. Ne-am plimbat vreo ora jumate admirand marea linistita si pietroaiele de pe mal. Am avut o zi faina, ne-a placut. Azi am fost fara hobby dupa mine, asa ca nexam pozici :)).
Sabinuts, ai 2 copii frumosi, sa-ti traiasca. Mi se pare mie, sau Gheo seamana cu tine? Hehe, e normal sa fie Sofia geloasa, ca te imparte, dar o sa-i treaca...numai sa gestionezi tu bine situatiunea ;).
dorulets, bravo pentru asa o vacanta...vreau si io! :)). De parca n-as fi intro vacanta continua...
Aca e mortala!
lil', sanatate! Si distractie placuta!
la voi, o saptamana minunata va doresc!
Mihaela si fetele mele
Hobby
mihaela_s spune:
Am uitat sa va spun ca alaltaieri fotografiam trandafiri...
Mihaela si fetele mele
Hobby
doruletz spune:
Ajuseram si noi acasa dupa o noapte petrecuta pe o mare cam agitata (putin spus, vantul avu 100km/h iar io am trait senzatia unei caderi in gol de la etaju 7... la fiecare 3 minute ). Inmultiti cu 16 ore cat a durat traversarea( din motive de vant) si restu tine de imaginatia fiecaruia...
Mihaela, iti admirai pozele de la blog
Vazu careva filmu www.romanialibera.ro/a109577/eliade-by-coppola.html" target="_blank">asta? Cica aci o sa iasa miercuri in sali, azi se tot vorbea de el pe la radio da' vaz ca parerile sunt cam impartite.
Mai viu
mihaela_s spune:
Hej! La noi e iarna, trebuie sa cumparam saniutza! Silvia intreaba in fiecare dimineata cand "vindem" brad ca sa vina moshu' .
dorulets, bine ca ati ajuns teferi si sanatosi, in Marea Neagra a fost www.jurnalul.ro/articole/108625/dezastru-ecologic-in-marea-neagra" target="_blank">dezastru...
Io n-am vazut filmu' de intrebi, dar cred ca e interesant!
Am vazut in schimb zilele trecute Fanny si Alexander, va spuneam ca am gasit DVD-ul in magazin si m-a impresionat. Tare rau imi pare ca intelegeam numai pe jumatate dialogurile, insa actiunea mi-a placut. Numai ca finalul a ramas asa cumva in suspans, parca ar trebui o continuare...
Mie mi s-a pus "pata" pe culori de globuri si ornamente negru si alb, am vazut aici un brad impodobit asa si globuri/ornamente de vanzare, ma tenteaza sa fac asa brad anul asta, numai ca nimeni nu vrea ...cica e prea sobru...
Spor!
Mihaela si fetele mele
Hobby
Sabina spune:
dorui, eu am auzit de filmu asta, da nu l-am vazut.
sunt si eu f curioasa.
Lilanda, da, e suparat ca bb e al meu.
daca avem musafiri, nimeni n-are voie sa se atinge de bb, ca e al ei!
e suparata nitel si de atentia pe care o imaprte cu gheroghe, dar mult mai putin fata de nervii cum ca, de exemplu, bb a ras la mine si nu la ea
Miha, eu numai am deloc timp de poze "hartistice"... dar primesc pentax k10D in decembrie, mi-laduce cineva din america, l-am luat muuult mai ieftin.
cum credeam si eu ca o sa am un an de relache (aiurea, cu doi copii. ce nebuna am fost sacred asa ceva!_), am primit o comanda de piesa.pana pe 15 febr tre sa fie gata.Numa ca eu, cand am nitel timp, stau pe net sau dooorm:)))
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
mihaela_s spune:
Wow Sabina, sa-l folosesti sanatoasa, eu astept revenirea ta...imi lipsesc fotografiile tale! Si comentariile...
O sa fac si eu un upgrade la aparat, dar mai incolo, ca e inca nou saracutul .
Spor la compus!
Mihaela si fetele mele
Hobby
doruletz spune:
nseara
sabina, la mai multe poze cu aparatul cel nou, ne gandiram si noi la niscaiva comenzi d'astea de peste ocean sa profitam de dolarul mic-mic mai ales ca vine craciunul. E o problema insa cu transportul, multe siteuri nu livreaza in fr, prin urmare trebuie sa folosesti un site 'intermediar'. da'chiar si asa pare avantajos.
Mihaela, hai ca acu studiai io mai bine pe unde vine Visby, vaz ca e pe traseul www.croisierespolaires.com/fr/voyages/336001_capitales_baltes.php" target="_blank">croazierelor polare, tarile baltice, prin Visby pana la Saint Petersburg, oau, asta iar ma face sa visez la vacantaaaa
Pana la vacanta, acilea iar e greva, a inceput ieri seara si continua si maine. Fransoaz isi lua concediu ca n-are mijloc de transport asa ca ramasei cu piticania pe cap. Unde mai pui ca de cand veniram din vacanta e in perioada "magnet", nu vrea sa se mai dezlipeasca de mine, dimineata ies din casa pe fond de ragete infioratoare Daca aveti careva solutii pentru crizele astea de magnetism, io sunt amatoare mai ales ca maine seara mergem la www.theatreonline.com/guide/detail_piece.asp?i_Region=&i_Programmation=16103" target="_blank">teatru
Mai viu io
lilanda spune:
Bonjurica :-)
miha, vaz c-acolo, la voi la Visby avurati nitica zapada..la noi doar a fulguit inconsistent si a batut vintul vreo doua zile rau; acuma e doar rece (mi-am comandat si eu filmul lui Bergman la biblioteca, fiindca as vrea sa-l revad...numai sa am timp :))
Sabina, chiar vroiam sa te intreb mai demult, cum e cu comenzile astea de piesa?? Adica ce ti se cere cind ti se da o comanda (nu-ndraznesc sa te intreb cine e clientul )??
doru, tot in greva?? :-)) (inteleg ca si tu stai acasa, nu??)....o seara placuta va urez!!
Mai viu io miine, ca azi is cam ocupata (sint la faza in care folosesc la greu ciocanu' de lipit, asa ca am citeva burice de des'te bine pirpolite )