"Cei mai iubiti dintre pamanteni " :) (8)
Raspunsuri - Pagina 19
Sabina spune:
Miha, abia am inceput sa ma gandesc, deocamdata sunt rupta de somn, ce compus.....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
doruletz spune:
sabina, Bb Gheo doarme toata noaptea acu? ca e baiat mare deja:)
Stiu ca pe jos as ajunge mai repede, ca sa nu mai zic de bicicleta, acuma multi circula cu bicicletele si cu rolele. Din pacate e cam frig si mai si ploua iar azi a trebuit sa o iau si pe piticanie la birou, a muncit si ea de dimineata... (in curand ii fac rost si ei de o echipa de bulgari si o rentabilizez ! Trebuie insa sa-i fac instructajul mai temeinic despre conduita la birou, azi treceam cu ea pe hol si numai ce-l vazu pe un coleg de-al meu care iesea de la toaleta, s-a pus fratilor pe strigat "pipi!pipi!pipi" aratandu-l pe ala cu degetul de nu mai stia omul pe unde sa dispara Bine ca nu fu vrun sef mare sau -mai rau- vrun client important)
Ca sa reviu la drumuri, nu intotdeauna sunt blocate, e chestie de noroc, intr-o zi pot sa fac 15 minute si a doua zi pe acelasi traseu pot sa fac 3 ore, chestie de bafta.
Mihaela, astia de la transporturi nu vor salarii vor....pensii Ca guvernul vrea sa reformeze sistemul de pensii pentru 'meseriile speciale' si sa le trebuiasca 40 de ani de cotizatie ca sa poata iesi la pensie in loc de 37,5 ani cat trebuie acuma. Iar ei zic ca nu e just, ca speranta de viata e mai mica la aia ce muncesc in domenii 'speciale' asa ca ei nu profita de pensie la fel de mult cu aia de au munci 'usoare'...
Stiu "mustarul" de la noi, si mie imi place, insa ceea ce voiam sa zic e ca ala nu e 'mustar' adevarat chiar daca noi ii spunem asa, e un fel de surogat.
Mustarul de Dijon e foarte iute (ai grija:) si are cu totul alt gust.
bombi spune:
Si in Germania fac trenurile greva de mai bine de o luna. Mai fac greva 2 zile, mai negociaza 2 zile, nu se inteleg si iar o iau de la capat.
speed spune:
buna seara ladies :)
eu am mai intrat sa va citesc da' n-am prea stiut ce sa zic...((
sa incep cu mustarul :)...si aici tot mustar de dijon este,din cel romanesc mai iau de la un magazin romanesc dar nu ajung pe acolo prea des asa ca m-am obisnuit cu asta piscacios.in plus imi place foarte mult mustar "whole grain" (nu stiu cum ii zice,din acela cu boabe intregi) si de obicei il folosesc la gatit si la sosuri pentru salate.de exemplu iau niste piepti de pui dezosati,ii tavalesc bine-bine prin mustarul acela si apoi ii infasor in felii de bacon.ii pun la cuptor vreo 30-35 de minute si gata cina...))
cit despre greve,aici au fost citeva linii de autobuze in greva si au reusit sa faca traficul de cosmar.faptul ca de 3 zile toarna cu galeata n-a imbunatatit situatia....
in alta ordine de idei,micuta mea a cerut de la Mos Craciun un Nintendo DS. M-am grabit sa-l iau ca sa nu am surprize in preajma sarbatorilor si de atunci ma tot joc cu dracia aia pe furis,mai ales noaptea....))).daca aveti si voi asemenea dusman in casa,ce jocuri recomandati? aici is cam scumpe,cele nou aparute in jur de 45-50 de euro iar celelalte de la 25 in sus ((. si dupa ce ca dau atitia bani sa-mi mai si spuna ca virsta creierului meu e de 60 de ani...
in afara de asta,am mai luat o tona de carticele pentru micuta (a fost un tirg de carte la ea la scoala) si citim de zor...daca anul (scolar) trecut a fost un calvar cititul pentru ea, anul asta (brusc,peste vara) si-a dat drumul foarte bine.in curind am sa o invat sa citeasca si in romaneste ca am adus niste carticele si de acasa...))
doruletz,draguta faza cu pipi...)) imi amintesc cind era si a mea micuta si trebuia sa mergem impreuna la weceurile publice intotdeauna intreba in gura maaaare: mami,da tu ce faci? pipi sau caca? vaaaai ce chiloti frumosi ai! etc etc
lilanda spune:
Bonsoir
Ma culeg si io de pe drumuri, ca azi avui o zi pliiina!!! miha, pusei opera nitel deoparte ca am nevoie de niste piese, pe care abia le-am comandat si, in plus, am de scris si master proposalu' pe care tre' sa-l dau la aprobare (10 pagini, 4000 de cuvinte, fara poze ). Va spun, da' sa nu va rideti, ca se refera la designu' de tractoare, daaaa??? :-))
Haha...asta cu grevele e lata!! Azi eram la lunch io, un belgian, un neamt si un pakistanez si ne-am hotarit ca ar fi cazu' sa punem si noi de-o greva/manifestare ceva, aci in DK, fiindc-avem motive; belgianu' ca nu mai are Parlament si e gata sa nu mai aiba nici tara (), neamtu' e cu greva feroviara, io cu discriminarea romanilor din Italia, iar pakistanezul cu Benazir Butho....cre' ca ne iese de-un protest!!!
Si cu mustarul, daaaa...recunosc, imi place zeama aia duuulce...de la Bunica. Ciudat e ca suiedezele veterane (de-alde Adeluctza si mama Rayu) dau comanda de mustar danez cind apar pe la ele...is ciudate, zau
Va pupez
bombi spune:
lilanda, parca povesteai mai demult, ca ti-ai cumparat un pad de desenat la computer. Poti sa dai mai multe detalii de ce parametri tb urmariti? Tu ai varianta profesionala sau una mai pt oamenii de rind?
lilanda spune:
quote:
Originally posted by bombi
lilanda, parca povesteai mai demult, ca ti-ai cumparat un pad de desenat la computer. Poti sa dai mai multe detalii de ce parametri tb urmariti? Tu ai varianta profesionala sau una mai pt oamenii de rind?
Cristina
Io am un www.wacom-europe.com/de/" target="_blank">Wacom pentru oamenii de rind, da' editie depasita..si ce sa zic...tot cu mouse-u' desenez!!! Acu' cred ca sint un caz aparte, fiindca vazui freo doi colegi care-l folosesc de zor, insa io nu m-am obisnuit cu el!! Nu-i nimic profesional: dupa mine, e doar vorba sa apesi pe verticala in loc de orizontala, fiindca exact aceleasi miscari le faci cu pen-u' ca si cu mouse-u'!!. Programul, e drept, are niscai facilitati intr-ale colorarii...dar astea se rezolva de la sine in Illustrator!!!
bombi spune:
Saru'mina . Da' daca mi-a dat un deget, mai indraznesc
Cit de mare consideri ca e necesar? A5 ajunge? Pe A6 ai loc sa misti ceva?
Ce rezolutie e rezonabila? (dpi / lpi)
La fel, pt nivelele de presiuni la creion. Btw, cit de repede se uzeaza?
Si Wacom au o gama cam larga de modele (citesti preturi) de la Bamboo la Intuos la Cintiq si etc (la care nu am mai avut curiozitatea sa caut pretul)
si apropo de tractoare, de tableta asta se intereseaza de fapt sora mea care are de facut la facultate o interfata grafica pt masinile viitorului
doruletz spune:
bre, voi vorbiti deja de cadourile de craciun? auz, cica nintendo DS, pad de desenat...
Da' www.20min.ch/ro/news/insolite/story/24664576" target="_blank">un briceag nu va intereseaza? ca tocmai a intrat in cartea recordurilor, are 87 de ustensile, de la alea ce servesc la curatatul crampoanelor de golf pana la lampi laser. Si nu costa decat vreo 800€, numai bun de cadou pentru tata socru
hai ca acilea incepe sa se termine si greva asta (sau doar isi iau avant pentru data viitoare)
mai viu io
lilanda spune:
bombi, dupa mine A6 e suficient ...am vazut si A5 care mi s-a parut urias in raport cu tastatura de la laptop. A6 iti ofera suficienta libertate de miscare..cam ca padu' de la mouse!! Apoi, ceea ce e peste 1024 presiune, este profesional. Cit tine?? Habar n-am...am un coleg care-l foloseste, zi de zi, de vreo doi ani si nu se plinge...eu am www.3dvelocity.com/reviews/wacom-volito/wacomv.htm" target="_blank">modelul asta tot de vreo doi ani si deja ii depasit!! well...interesat cu ce se ocupa sora ta :-)) care sint masinile viitorului??
doru, 800 de euroi??? My God!!...vezi ca-ti dadui o leapsa