Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (223)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinel2005 spune:

Buna seara, fetelor.

Mai intru si eu cite un pic, sa vad ce mai faceti, voi si spiridusii minunati, si sa va pup pe toate.

Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)

ingerasul lui mamica

_

de umblat umblu ca fiecare:
când vinovat pe coperisele iadului,
când fara pacat pe muntele cu crini (Lucian Blaga, „Biografie”)

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Santeti in greva?

Bee, sa poarte sanatoasa Anuka ce i.a cumparat tati

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Anasol, ai grija de tine si de bebitza.

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Noi am fost la dr ca ii curgea un picut nasucul Sabinei, dar n-are nimik, e ok.
A si cintarit-o si are 9.500 . ma declar multimita, a luat 700 de g intr-o luna si jumate.
Azi, la Metro, m-a intrebat vinzatoarea de la fornetti daca are 8 luni. Cred ca nu mai vazuse copii pina acum , ca altfel nu-mi dau seama . E-aadevart ca multi dintre copii de pe-afara care au 8-9 luni sunt mai mari ca Sabina , dar totusi.

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

, Irina,,,cred ca iti venea sa o strangi de gat pe vanzatoarea aia
Si eu pe aici, am fost in oras la librarie sa cumparam dictionar francez-roman, roman-francez ca nu aveam in casa. In scoala il foloseam al sorei mele dar le-a luat acasa cand s-a maritat cu toate ca nu le-a platit ea ci maica-mea Si am cautat parteaa doua lao carte ce a citit-o Sandra in vacanta si costa 30 lei...si are 4 volume. Doamne scumpe sunt cartile...se mira librarii ca nu mai citeste lumea si ca stau cartile nevanute.
Apoi mancare, culcat copii, vb la telefon cu sora-mea si acum..ma dau pe net.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Irina, cu astfel de persoane (ma refer la vanzatoarea de forneti) ai 2 variante: fie ignori complet, dar complet, fie ii raspunzi sa-si aduca aminte o viata intreaga de tine. Nesimtita!!!

Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro

Mergi la inceput

Irina, nu te stresa cu greutatea; cit timp e vesela, vioaie, nu da semne de slabiciune si nu se imbolnaveste usor, nu inseamna nimic. Pe noi ne-a atentionat doctorita cind a facut un an ca nu va mai creste in greutate ca in primul an; 1 kg sau doua pe an, si se va lungi si subtia, de aici impresia unora ca slabesc copiii. 700 grame intr-o luna jumate e foarte bine.
Si-apoi am vazut-o in poze, e superadorabila.

P.S. Noi cintam freres jacques..

ingerasul lui mamica

_

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Mai ce prosti sunt unii medici. Ma suna sefa mea pe la 20.30 a ca fost cu micutza ei de 2 ani la medic ca tuseste putin.Si i-a facut aia scandal ca fica-sa nu e bine hranita, ca la varsta ei ar trebui sa aibe 15 kg nu 11kg cat are acum, ca ce treaba e aia sa ii dea lapte dimineata pe stomacul gol..ca e aia de ploaie..sa ii dea de mancare si sa aibe 5 mese pe zi nu 4 cum are acum. Si planea la telefon. I-am spus romaneste ca e idioata aia, sa stea linistita ca daca e sanatoasa fetita nu are de ce sa isi faca griji. Sefa mea asha a obisnuit-o pe asta mica ca pe la 7-8 dimineata ii pune laptele la capul patului , fetita se trezeste, bea laptele si se culca inapoi pana pe la 10-11. Si doctorita i-a facut scandal ca ce treaba e sa dormi pana la 11...sa o trezeasca la 8 dimineata
Si ca sa fie tacamul complet maica-sa are tensiune mare si i-a recomandat tot desteapta asta de doctorita sa nu se mai ocupe maica-sa de fetita, sa o dea la cresa. M-a sunat sa ma intrebe daca o mai poate inscrie...daca nu poate vb Nelu cu directoarea ca se cunosc. Si a vb, si se rezolva, maine merg sa discute. Probabil si fetita ei va merge cu Dani la aceeasi cresa. Ma bucur ca a primit-o ca locuri nu mai sunt de mult.
Am fost cam off topic, dar m-a enervat ce i-a spus medicul ala, si ea plangea ca nu e o mama buna.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Bianca, doctorita aia e tembela. pai, de ce sa nu-i dai lapte pe stomacul gol?
Si noi asta facem primul lucru dimineata. vine si-mi cere "plegateasca mama laptele". Apoi cere iche, vinete sau paine unt. Si ii mai dau cite ceva pe linga lapte. Iar mese avem 3 mese principale si doua gustari, din care una exclusiv de fructe, pe la 10-11. Iar medicul nostru pediatru n-a avut absolut nimic de obiectat la acest regim alimentar. A spus ca e foarte bine. 15 kg la 2 ani? se prea poate, dar nu ca medie.

ingerasul lui mamica

_

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IRINEL chiar ma gandeam la voi,mai povesteste-ne de Ilinca!

Diana acum seara,cand i-am dat jos pampersul a zis olitza,a fugit la ea in baie si a facut un caca frumos frumos cam de 5 cm,maron inchis ,o minunatzie Pe urma l-a tot strigat pe taica-su sa vina sa vada,uite uite,dar cum asta era ocupat cu stirile ,ea s-a grabit si l-a aruncat singura si in WC.Deci avem o maare premiera

Alte noutatzi,duminica apare ANDA la mine

P.S. Mai aveam ceva de spus,dar greata e maare

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME

Mergi la inceput