Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (223)
Raspunsuri - Pagina 16
Biancas spune:
Irinel..e nebuna..pai daca Dani ar avea 15 g acum la inaltimea ce o are ar fi gras bine Acum e numai bine cum e. Si Dani dimineata cand se trezeste primul lucru bea lapte, apoi ceva fructe sau ceva ushor pana la amiaza. Auzi..sa o trezeasca la 8 sa nu o mai lase sa doarma...
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
irinel2005 spune:
Si sa nu lasi copilul sa doarma. Cit timp nu e bolnav, eu stiu ca n-ai de ce sa te ingrijorezi. E cam aiurea doctorita aia.
Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)
ingerasul lui mamica
_
de umblat umblu ca fiecare:
când vinovat pe coperisele iadului,
când fara pacat pe muntele cu crini (Lucian Blaga, „Biografie”)
_
Biancas spune:
Moni..poate niste lamaie te ajuta cu greatza aia .
Si zici ca a fost frumos kk lui Diana? Chiar de 5 cm? Cu aproximatie sau masurat? Super..bravo voua ca l-ati facut asha frumos
..............................................
Poate totusi ai vrea sa iti revii din starea asta pe care o ai si revii printre noi.
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
irinel2005 spune:
Waw, Moni, bravo voua si la cit mai multi cacalici in olita.
Si noi mai facem din cind in cind dar numai cacalici, pisulica nu vrea. azi a pus-o buni pe olita sa faca pisu si a zis "nu, ilinca face pisu pe patula". buni a insistat pentru olita, ea nu si nu "nu, Ilinca face pisu pe patula". s-a ridicat de pe olita si a facut pisu pe...patura. pe care buni o intinsese pe jos, ca loc de joaca.
www.dropshots.com/ipadureanca#date/2007-02-21/23:10:56 " target="_blank">aici vedeti cum cintam noi freres jacques. sau mai bine zis auziti, ca de vazut nu prea, ca era seara si desi cu becul aprins, mare brinza nu se vede. trebuie sa-mi perfectionez tehnica de facut filmulete.
Si inca ceva. Am indus in eroare bietul copil. A cintat bine iepuras coconas; mie mi s-a parut ca e tot cealalta melodie.
Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)
ingerasul lui mamica
_
de umblat umblu ca fiecare:
când vinovat pe coperisele iadului,
când fara pacat pe muntele cu crini (Lucian Blaga, „Biografie”)
_
Biancas spune:
Irinel, ai o minunatie de fata...felicitari, foarte isteatasi vorbareatza
Biancas spune:
Irinel, in astfel de copii poti investii energie si tot ce vrei ca merita..si vezi rezulatele. Felicitari, ai o fetita de nota 10.
monica70 spune:
Sunt in pauza la film si am reusit sa o aud pe ILINCA
IRINEL nici nu stii cat de mult ma bucur ca ai pus filmul! Abia astept si altele!
P.S. Bianca,Maraki et comp. sper ca acum o credeti ca vorbeste atat de multe Ilinca Ar fi cazul sa le credeti si pe restul care nu pun atatea filme ca mine,nu sa va batetzi joc, cum ati facut cu Denisa.Cand scria ca "Emma face exact ca Diana" - inseamna ca asa facea - iar daca nu o credeti, macar tineti-va rautatile in gat,nu le golitzi aici.
Ma intorc la film,noapte buna!
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
Bee spune:
Hai mai Bianca, in orice copil poti investi energie si tot ce vrei! Si rezultate tot s-or vedea pana la urma. Totul e sa fi dispus sa investesti.
IAr cu doctorita aia........... 15 kg mie mi se pare cam mult, la 2 ani. A mea are 12 kg (de ceva vreme) si e inaltuta. E drept ca in ultima vreme pare ceva mai slabuta decat asta vara, dar asta fiindca mananca mult mai prost. Si da, lapte la prima ora si inca 3 mese solide daca avem dispozitie! DAca nu, ciugulim minuni. Cu somnul, e drept ca am si eu pasarele zburatoare. Am senzatia ca nu-i buna ziua in care mi se scoala fata dupa 8.30. Ea in general e cam robotzel. Dimineata se scoala intre 8- 8.30, la pranz se culca pana-n 14.30, iar seara pana la 10.30. Daca-si decaleaza somnul cu jumate de ora in plus dimineata avem circ si la pranz si seara fiindca e agitata.
Irinel, pupici la cea mica, frumoasa si foarte precoce!
Moni, lasa supararea.
Giova, stiam eu ca ai fost la Slatina, dar nu stiu de ce aveam senzatia ca plecati imediat in Turcia.
Bee 35+
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
Giova spune:
am aparut si eu.
am fost pe-afara, marco a mancat foarte putin azi. are catre 12 kg,mnu stiu exact ca s-a tot miscat.
doarme de la ora 22.30, a cazut rupt. maine la gradi cu noi...mi-e groaza de ce va urla pe acolo.
am fost cu Clau in oras sa-si aduca masina de la birou. eu m-am urcat in aia, el cu Marco in FDord. s-a pus copilu pe-un urlat...de am facut schimb de masini si l-am dus cu mine in fata, legat cu centura. E teribil de mamos, e drept ca m-a vazut cam putin cat am stat in Alba...dar nici chiar asa.
Ingrid iti sta super fain tunsa asa, nu degeaba te-a confundat ala cu o pustoaica. sper sa-i treaca rosul din gat iubitei mele nore. bine ca nu va dat antibiotic.
Bianca e drept ca avem nevoie de o vacanta, ne-au prins bine astea 3 zile. sa speram ca vor mai fi si altele in viitor. noi joi plecam in Turcia.
Cristina eu nu stiu nici ardeleneste sa joc, olteneste e prea mult pt. picioarele mele.
Irinel e mortala Ilinca, doamne ce fain canta.
\Moni felicitari pt. primul kk la olita.
Maraki, Bee .
ma duc la , pe maine.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
bumbita spune:
quote:
Originally posted by Giova
uitasem: am plecat cu o groaza de mancare si bautura de acolo + un cadou. astea din partea socrilor.
M-as fi dus si pana la Bumbita la Craiova, caci era 47 km din Slatina, dar am zis ca nu e momentul acum.
Noi 2 ne-am simtit bine, zici ca eram in vacanta fara copil, oricum il lasasem pe maini bune cu mama, asa ca....
trebuie repetat experimentul, cred ca pot sta si o sapt. departe de marco.
problema e ca venim din Turcia in 27 si in 28 cred ca plecam in Italia, la inaugurarea unui magazin de-a francizorului. eu nu prea am chef, vor fi cateva zile, dar.....daca ne invita, cu totul platit,...nici asa n-am chef....
ma pun putin sa citesc din urma, sa vad cine si de ce s-a mai pe aici.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
giova...chiar mi-ar placea sa stiu ca va exista o viitoare ocazie si ne vom cunoaste.
cat despre noi tot 2 in 1, este adevarat cu ceva contractii neregulate in plis si cu insomniiiiiiiii...cred ca e si cazul sa vina odata bebe edy ca nu mai poooot!!!
toate cele bune tuturor mamicilor si spiridusilor!!!!!
poze si filmulete cu BAIETII NOSTRI
bumbita mami de eduard ( 38 + ) si de sebastian(03.01.2006)