Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (223)
Raspunsuri - Pagina 14
Giova spune:
Cosmi, Bianca cum a fost prima zi de scoala?
Anasol sper ca esti mai bine, stai in pat, ca are cine sa se ocupe de david.
Silvi drum bun si te asteptam sa ne scri din Franta.
Marco e tot dupa mine, sa-mi arate una alta, sa ma joc cu el...si doamne cata treaba am.
asa era invatat in Alba, umblau 10 dupa el, aici...trebuie sa se obisnuiasca.
am terminat si eu cap. asta de citit, mai in diagonala, e drept. aceleasi discutii cu care am plecat ..aceleasi le gasesc.
merg sa-mi intind hainele, sa vad daca papa piticul ceva si sa iesim in parc.
pe mai tarziu.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
asteryaro spune:
Gio, wellcome back!
Parca-l si vad pe Clau invartindu-se pe langa ring, mirandu-se de olteni cum joaca. Sincer, eu habar n-am, dar cred ca m-as fi distrat de numa'.
Cat despre discutii... .
S-a spus de un miliard de ori (cel putin) ca nu putem fi toate de aceeasi parere cu privire la un anumit lucru.
Hai sa fim MAME, pana sa fim FEMEI.........
Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
Biancas spune:
Am aparut si eu. In sfarsit am muncit si sunt fericita ca am recuperat mult. Pana nu termin tot ce am nu mai duc laptopul cu mine.
Giova, bravo lui Marcolino ca si-a dat drumul la gura, si Dani vb mai multe la socrii (cel putin asha spun ei). Nu v-ar strica o vacanta singuri, face bine tuturor, te incarci de energie si mai multa dragoste pt copil. Prietenii mei maine pleaca in Turcia... tu mai ai cateva zile.
Silvi, drum bun si sa mai intrii pe la noi cand ai timp. lui Alain.
Ingrid,ti-ai spus parerea , si eu mi-am spus-o pe a mea.. Poate ar trebui sa vedem ce parere are fiecare despre fiecare sa te tzi atunci.
Moni pe unde esti?
Maraki,.
Cosmi, asemenea si voua, un an plin de succese scolare .
Anasol, e semn bun daca nu mai curge.Menajeaza-te cat poti o perioada.
Eu am fost azi la festivitate, Sandra era foarte incantata ca incepe scoala si ca isi revede colegii (eu nu tin minte sa ma fi bucurat vreodata ca incepe scoala). multi erau morocanosi,..tristi si chiar am intrebat-o pe o colega a Sandrei de ce e trista si mi-a raspuns ca e trista pt ca incepe scoala.A primit 10 manuale, va avea 11 materii cu informatica. E foarte incantata de geografie , pana cum nu a mai facut.Sper sa ii placa si sa o invete, stiinte ale naturii i-a placut foarte mult si educatia civica.
Vineri cum am dus-o cu mine la servici azi tipa de la cealalta firma a laudat-o ca ce cuminte si respetuoasa e si ce frumos vb . Ca parinte te simti foarte implinit cand iti lauda cineva copilul ca e respecuos si vb frumos. Sandra a stat la ea in birou vreo ora si au tot povestit...
Aici sunt poze cu domnisorica mea. http://www.dropshots.com/biancas
Maine se deschide Auchan si Media Galaxy vreau sa merg sa imi caut un congelator ca asta saracu de 2 ori a fost scos dn priza de Dani si oricum consuma mult ca e de vreo 15 ani si uneori atata merge si parca nu se mai opreste niciodata. Si deasta am eu asha consum mare de energie.
La noi e cald, azi a fost foarte placut cu toate ca dimineata a fost innorat. Cred ca iesim pe undeva pe afara.
Mai revin eu...
Daca am jignit pe cineva in discutia asta imi cer scuze, nu asta era intentia mea.
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Giova, bine ai venit! Lasa, ca daca tzopaia Marco la nunta, sa vezi ce te distrai tu! Sa stii ca eu ani de zile am incercat sa invat sarba olteneasca...neam, nu s-a prins nimik de mine!
Am fost cu Diana la pediatra, rosu in gat cum ma asteptam, am avut de ales intre Panadol sau Nurofen 3 zile de 3/zi, tot la Panadol raman, ca ii place gustul.
N-a prea mancat azi, doar supa si o banana la pranz, acum ma duc sa-i fac mancarea ca i-o fi foame.
Am si eu o propunere: cand se incing discutii din astea, sa se deschida un subiect la "parintii intreaba" sau unde e cazul, si acolo frate, sa ne schimbam impresii sau sa ne paruim in lege.
Nu-i mai corect asa? Mai ales ca vor mai posta si alte mamici si astfel vom avea mai multe pareri.
Maraki, Bianca, nu ma supar eu asa usor...iaca si de la mine o , mai ales ca Bianca a recunoscut ca a gresit.
Am plecat sa-i dau mancare.
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
Ingrid S spune:
Gata, am intrat in pauza aia lunga de care ziceam.
Revin eu.
Va pe toate!
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
maraki spune:
Giova bine ati venit acasa
revin, trebuie sa manance Angelo
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Bombonicaaaa spune:
Hello lume
Am ajuns si noi acasa in sfarsit , desi nu as fi vrut sa ma mai intorc , asa frumos e acolo
Ne-am simtit tare bine , mai ales Jasy care a avut parte numai de aventuri tari . Am mers cu vaporul in croaziera pe ocean , am mers si in mlastini cu barca sa vedem aligatorii , Jasy era inebunita sa sara in apa la "dilu" sa-i faca "di diii" adica sa-l calareasca si era unul de vre-o 2 metri care se tot tzinea de noi , numai pe langa barca statea . I-a placut tare mult si cu vaporul care avea fundul de sticla si putea vedea pestii , a si tras un somnic acolo cat am facut noi snorkeling , mai greu ne-a fost pe plaja unde avea oroare de nisip , nu-i placea sa mearga pe el si mai ales sa aibe nisip pe maini sau pe corp ceea ce era inevitabil , se scutura de una si tragea de prosoapele noastre sa se stearga In schimb la piscina hotelului era in " lumea ei " a prins curaj si sarea in apa de pe margine , o prindeam noi dar a mai luat si ceva apa la bord de cateva ori bine macar ca nu se speria , chiar i se parea amuzant dupa ce iesea deasupra .
Pe drum a fost tare cuminte , chiar am ramas surprinsa ce linistita a fost , am avut cd-uri cu desene animate pe care le-a savurat , am vizionat povestea cu Scufita rosie si stie sa povesteasca din ea tare frumos , singura problema e cu trezitul dimineatza ca s-a invatzat huhurez si se trezeste cu noaptea'n cap ea care dormea pana la 9-10 acum la 7 e dreptzi .
Trimit mesajul asta acum ca stau la el de o ora sa-l scriu si tot ma intrerupe telefonul ... revin ...
Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
maraki spune:
Bombo, cand ai timp...poooozeeeeeeeeee Cred ca sant foarte frumoase, normal ca la cate ati vazut....super!!!!
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
maraki spune:
Bianca, am vazut-o pe Sandra la scoala In uniforma mi se pare mai micuta,o vedeam mai matura pana acum Apropos de uniforme, nu mai stiu unde a vazut Giorgos un baietel la gradinita in sortulet si a ramas masca...cica imbracam baietii in rochite javascript:insertsmilie('')
big smile
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3