**Aspirante optimiste, peste 35 ani **-cap.12

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

...sint f.speriata si mor de frica ...valoarea betahCG la 2 zile nu s-a dublat,a crescut doar de la 321 la 514...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

LilianaFi stai linistita iubita, pentru ca trebuie sa fie aproape dublu, nu trebuia sa-ti dea fix de doua ori mai mult. Mai ales ca tu erai sub tratament pentru inhibare si cred ca e si din cauza asta, acea valoare. Sigur o sa fie bine, nu te speria, pentru ca-ti faci singurica rau.
Nusy tauroaica draga, multumesc pentru urari, esti o dulce!! Si tie i-ti doresc din toata inima sa fii mamica cat mai curand!

Mergi la inceput

IoanaTugs multumesc mult de incurajari...chiar fac bine la bibilica...iti doresc numai bine

Mirela1 iti tin pumnii sa iasa in final macar un ,multa bafta

Fetelor va doresc din tot sufletul numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

lili stai muica linistita ca asa cum ti'a zis Ioana nu e musai sa fie dublu..dubluu..
Mirela ce sa fac muica sunt cu ochii pe tinete urmaresc ..ce credeai ca scapi di mini?in rest toate bune si frumoase..am fost la ungurasi..mi'au gasit un chistuletz..da cica cu duphaston il elimin sau absorb..ca io nu'stiu prea multe..si pe 6 octomb incepppp stimulareaaaaaaa
copilutzuuu de zugravit am terminat..mobila e aranjata.. acu apart e gataaaa..intru in cursaaa
miki vrei sa te stimulez io?
Braileancoooooooooooooo am fost..am venit..plec iar e totul bineeeeee
nusy..sa traiti!!!sunt z 2 de duphaston..una dimi una searanu prea imi plac..da le bag ce draku sa facte puppp sa traiti
va pupacesc pe toateeeeee..revin ca vaz ca stimulati bine

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns davtide spune:

copilutzu: multumesc pentru incurajari e bine cand vezi oameni care dupa atata timp mai au speranta, eu cred ca sunt intr-o perioada prin care poate ati trecut multe, perioada in care nu-mi vine sa cred ca toate astea mi se intampla mie. Am impresia ca visez, ca este doar un cosmar care va trece. Poate cu timpul am sa ma mai linistesc si n-am sa mai fiu asa suparata, voi fi mai calma si voi gandi mai drept. Acum nici nu stiu pe cine sunt suparata, pe mine, pe altii, pe soarta, toata ziua sant cu intrebarile ... da de ce mie?, da de ce acum?, da de ce noua?, da de ce nu ma lasa Doamne -Doamne sa ma bucur si eu?.... si multe altele. Cred ca asta trebuie sa fie cea mai grea perioada! Perioada in care inveti sa te accpeti asa cum esti si iti aduni fortele, mergi mai departe. Sper sa-mi dea Dumnezeu putere! Ma bucur ca va am pe voi, asa de optimiste, saritoare si intelegatoare. Asa mai prind si eu curaj si daca ma impotmolesc va rog dati-mi un mare sut in fund, sa merg mai departe. uneori stiu si eu ca merit. Te pup
lilianaFI sper sa fie o toamna bogata pentru noi

Mergi la inceput

Davtide

Liana multumesc ...si apropo si tatal meu era oltean

sa avem o toamna plina de burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

buna dimineata fetelor!
n-am mai scris de mult...
intre timp am implinit 36 de ani si sunt din ce in
ce mai panicata.
ma bucur sa vad reusite. mi-era dor de voi!
pe de alta parte nu prea ma bucur ca vad ca s-au ingrosat randurile pe aici.
liana esti la fel de optimista
kora tin pumnii stransi la urmatoarea incercare
eu sunt intr-o mare pauza din primavara cand in urma cele de-e treia IA am ramas, dar am pierdut sarcina la 6 saptamani. fara o explicatie...mi s-a spus ca a fost selectie naturala si ca se mai intampla. de atunci sunt intr-o mare pauza de dr. si tot astept minunea natural.
cred ca din octombrie o s-o iau de la capat dar nu stiu cu ce dr
dr mea a facut de curand din neatentie o prostie. la cezariana prietenei mele i-a uitat un instrument in burta si era sa moara. au operat-o dupa 4 zile , cand deja avea peritonita.
nu mai am incredere in dr...daca la asa o treaba nu e atenta, de restul ce sa mai vorbim...
va pup si va tin pumnii

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

danotino imi pare rau pentru pierderea cea mai grea...,dar asa cum spun intotdeauna ca sa mergi mai departe trebuie sa vezi in orice lucru rau,partea buna,ca exista intotdeauna si acum la tine partea buna e ca ai reusit sa ramai insarcinata,deci poti!Sigur se va mai intampla si data urmatoare eu cred ca vei avea nevoie de un tratament de sustinere bun si dat de catre un profesionist,tu trebuie sa alegi dr. si e groaznic ce i s-a intamplat prietenei tale....nu am cuvinte,trebuie fiecare sa speram ca noua ne va fi bine pana la urma si sa ne rugam neincetat la DD!Doamne ajuta si multumesc pentru cuvintele pe care mi le-ai adresat!Fii increzatoare ca va veni soarele si in viata ta,pe strada ta,la casuta ta.La Multi Ani cu intarziere...,fie ca acest nou an al vietii tale sa iti aduca cel mai frumos dar!
Lili acum ca ai vorbit cu T sper ca te-ai linistit,iti spun si aici TOTUL VA FI BINE,ai incredere in DD!
Liana multa bafta fata luptatoare,te admir si iti doresc din tot sufletul sa reusesti!
davtide daca ne afundam in suferinta si ne plangem de mila nu rezolvam nimic,stiu,e greu,fiecare ne intrebam de ce ni se intampla tocmai noua cate ceva,raspunsurile poate le vom afla pe cealalta lume,numai DD stie,dar trebuie sa ne zbatem,sa luptam pentru ceea ce ne dorim si sa credem si in cele mai crunte clipe ca rugandu-l pe DD sa ne ajute,EL se va milostivi si ne va ajuta,trebuie sa avem rabdare si incredere si sa facem tot ce tine de noi ca sa ne implinim visul.Capul sus si mergi inainte!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Liana, bravo fata draga, intri si tu in linie dreapta. Sa ai multa bafta.
Danotino, imi pare rau, din pacate se intampla. E greu intotdeauna sa pierzi o sarcina, mai ales una obtinuta din greu. Poti sa ne spui cine e dr cu neatentia?
Lili, hai ca o sa fie bine, ma bucur ca ai vb cu Tutu si te-a mai linistit.
Mikishor, am fost in contratimp sapt trecuta. Da' ne gasim noi.
Nusy, n-am mai intrat pe mess in week-end. Eu ma tot lupt cu raceala, sotul meu la fel, suntem numai buni de punctii/ ET-uri. Sa stii ca am vb si cu Dracea sambata dimineata. Si mi-a zis ca mai bine face tratamentul decat sa faca temperatura. Eu am avut liber doar la paracetamol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

ma bucur sa vad ceva activitate aici la pushtoicele mele dragi.
Lili FELICITARIIIII inca odata si stai linistita totul este bine,nu mai panica ca ii faci rau bebelusului,relaxeaza-te si stai linistita.
KORA multa bafta la incercarea care urmeaza,o sa reusesti sigur
DONATINO ei capul sus si nu iti pierde speranta,poate ar fi bine sa incerci un FIV,uite la mine a fost cu noroc
DAVTIDE multa bafta sa dea DD sa gasesti o cale sa iti indeplinesti visul
COPILUTZU asteptam intrebarile cand ai timp mataluta,hai fuguta la treaba ca te asteptam la odisee
IOANATUGS ce bine ca mai aparusi,am citit si eu cate ceva din ce ai mai facut,imi pare rau pt scoala,lasa ca la anul vei reusi cu toate si sa vad cum te mai imparti
LILIANA 30 deci gata cu renovatul,bravo acum urmeaza printisorii sa umple casuta
MIRELUS multa bafta,am citit ca esti in focuri,fuguta la odisee
AVALONAS matale nu mai zici nimic??
MIKISOR ce mai faci???
Noi nu prea avem noutati,crestem,am o burticuta tuguiata foc,pe 8 oct ma duc la echo,atunci vom sti oficial ce avem la purtator.
la toate fara exceptie
18+

Mergi la inceput