**Aspirante optimiste, peste 35 ani **-cap.12
Raspunsuri - Pagina 7
Mirela_1 spune:
Lili, te felicit si aici. Sa dea Domnul sa duci o sarcina sanatoasa pana la capat. Vezi ca-i bine cand mai intarzie si CM-ul?
Koricica, tu ce hormonale ai facut pe timpul stimularii: doar estradiol sau si progesteron?
Nusy, cum iti mai e?
Mikishor, nu te lasi provocata?
KoraPop spune:
Mirela daca m-ai intrebat aici,iti raspund tot aici.Pe prioada stimularii a trebuit sa fac cam din 3 in 3 zile,uneori mai des LH,estradiol si progesteron,cu taxa de urgenta pt ca sa am rezultatul in aceeasi zi la pranz,sa il comunic telefonic doctoritei si astfel sa mi se ajusteze doza sau nu.
Kora
CARPE DIEM!
Mirela_1 spune:
Merci, Kora, te-am mai intrebat ceva la FIV, ca deja am pus intrebari unde nu trebuie.
lilianaFi spune:
Mirela1 nici un minut nu mi-a trecut prin cap ca intirzie din acest minunat motiv...simtome nu am de nici un fel...sau ma rog le puneam pe seama inhibitorului suprefact(oboseala)...cind mi-a facut dr.ieri beta am zis sincer ca are ceva la cap si ca trebuie sa schimb dr...oricum imi spunea mereu ca nu ovulez si mie nu imi placea deloc acest adevar...oricum acum la mine chiar o minune s-a intimplat...inca nu cred..iti doresc sa ti se intimple cit mai repede si tie 
..multumesc inca o data tuturor si va doresc numai bine 
Mirela_1 spune:
Lili, uite minunile astea ne mai dau si noua sperante. Imi imaginez ce ochi ai facut cand ai vazut rezultatul.
Liana30 spune:
Lili felicitariii sa ai o sarcina usoara..te pupp
breeee io's in zona tot timpul..da cum zice miki scriu numai daca's stimulata![]()
va pupacesc pe toateeeeeeeee!!!
Mirela,nusy va tin pumniii...si la toate care mai sunteti in focuri..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
copilutzu spune:
Buna dragutzelor!!!
Am mai scris un ditamai mesajul si …s-a restartat calc.
.
iulia pup mamica fericita de bbMario!!
Si cum eu am un fix cu piciorutzele bb-licilor… te rog muuuult sa pupi un piciorutz de baiat frumos din partea mea! TE ROOOG!!!
Mikishor 100 de pupushori merg ca “stimulare ??? Zi-ne ce mai faci???
Nusyca pup io fata!!! Tu ?? Am citi ca ai amanat Fiv-uletzul . De ce?? Scuze dar nu prea am avut timp sa citesc tot.
AurelCrisuletz Pup mamica pe burtica!!! Sa stai cumintzica si sa ne spui despre bb. Sa ne spui ce are intre piciorutze. Abia astept!!!!
Nusyca,Crisuletz o sa va rog sa ma ajutati cu niste informatii in legatura cu FIV-ul facut la Giulesti.Va scriu MP. Dar alta data ca acum sunt “capie”.
LilicaFI SARCINA USOARA!!!! Si BB sa stea in burtica 9 luni!!
Fii optimista !! Minunea este in cuibushor la mami si acolo va sta cumintzica!!!
Fetelor nou venite in CLUB le urez sa plece cat mai curad de la “aspirante” , si pana ajung la “odisee” sa gaseasca aici sprijinul de care au nevoie !!!
Davtide Intebai ce sa faci. Incerc sa te incurajez … Priveste totul cu optimism si mergeti mai departe. Nu va descurajati . Eu am zis ca sunt instare a “mut muntzii din loc” numai sa am si io copilutzi…. Eu de 13/15 ani tooot sper… Si mai sper inca!
luci.eilm Nu mai stiu daca ti-am urat “bine-ai venit in gaskca si sedere scurta” ca mi-a albit memoria…..
fata saritoare!!!
Si cu voia ta, pup mustatzi de catzelusi!!
Sunt frumosii RAU, RAU!!! 
Mirelus Bine revenit!!!! Intru eu mai rar ..dar ma intrebam ce este cu tine…
Lienutza 30, Carmenutza si voi zugraviti mamicoooo ??? sau va refaceti dupa concediu…![]()
Lienutza uite si ptr tine 100 de
, asa ca…stimulare.. ![]()
KorutzaPop
si bine ai venit in gashca!!! Sedere scurta!!
Iti stiu povestea. Imi pare rau ptr. primul FIV. Stiu cat ai suferit, dar ma bucur ca esti optimista si mergi mai departe! FIV-uletzul al doilea sa fie cu noroc. Stii ma gandesc cate-o data…de ce trebuie sa induram atatea???
O sa scriu si eu la FIV dar deocamdata nu am ce…ma documentez. Am lista cu analize si dupa ce le fac ,imi bag nasucul la subiect! Pup fata si tin pumnishorii stransii ptr. voi toate.
Feteleeee.. stie cineva , ceva de Avalonel ,de Nashica4as , de Nucutza ????
Bubulina Tu?? Ce faci mamicoooo ?? Chiar nici un semn…NIMIC???
Andrutzabirni Da-ne ceva vesti!! Faceti FIV ??? Ca a venit toamna.
.
de milioane de ori toata gashca!!
Sa ne ajute Dumnezeu sa avem bb-lani cati ne dorim!!!
Io ..imi doresc 3 odata..Sper sa nu cer prea mult..![]()
Pana una alta inghit la praf , si car la moloz….
Moooamaaa
ce m-am intins…..!!!
puuuuup!!!
Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi
lilianaFi spune:
Nusy kora Ioana Davtide Liana Mirelus Copilutzu si toate fetele...
multumesc si mi-as dori din suflet sa ma urmati cit mai curind...eu va intind o mina sa va iau dupa mine,sa fim numai gravidute peste tot forumul...

Mirela_1 spune:
Copilutzu, nici eu nu te-am mai vazut. Eu sunt pe sfarsitul stimularii de-acu pt FIV 2. Si acu tocmai ce mi-a facut sotu' o injectie si cred ca a nimerit intr-un vas de sange. Probabil ca se invineteste locul. Daca pun niste gheata o ajuta?
Lili, bafta mult la test, sa se dubleze.