**Aspirante optimiste, peste 35 ani **-cap.12

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

lili,davtide multumesc pt primire !Sunt cateva fete pe aici care stiu cate ceva despre mine,dar pt cele care nu stiu am sa va spun pe scurt:in urma operatiei laparo din noiembrie anul trecut ( cu dr. Tutunaru) s-a constatat ca trompele mele nu mai sunt functionale din cauza unor aderente ( urmare a unei operatii clasice mai vechi),astfel ca a urmat primul FIV in primavara 2007 din pacate nereusit si acum ma pregatesc pt FIV2 in octombrie ( tot cu dr. T si dr. Matei).Ar mai fi problema FSH-ului care dupa primul FIV a ajuns la 11,35,cam atat....cu speranta si incredere in DD mergem inainte!
pe toate si DD sa ne ajute!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns davtide spune:

Am vorbit cu Iliuta, m-a lamurit cum sta treaba in Spania si cam cat m-ar costa, acum urmeaza sa ma hotarasc la pasul urmator. Sincer inca nu stiu ce sa fac! Am intrat si pe pagina cerca un bambino intr-adevar ai de unde alege, n-am avut timp sa ma uit la tot asa ca acum am tema de casa!

Mergi la inceput

KoraPop imi pare tare rau pentru nereusita iar despre FSH daca imi permiti iti spun un tratament pe care l-am urmat eu si care mi-a scazut FSH tinand cont ca eu am avut FSH 60 si Es 10, acum am FSH 48 si Es 20 , bine stiu ca sunt valori de menopauza dar eu tin in continuare tratamentul si ma duc peste o saptamana si-mi fac din nou analizele, mai stii? Poate mi-a mai scazut. Deci sa-ti spun si vezi tu: am luat in fiecare zi de 3 ori pe zi branca ursului + tinctura de marar. Asta din aprilie incoace. Rau n-are cum sa-ti faca! Dar inainte am avut bufeuri, insomnii, nu aveam ciclu si acum din iulie mi-a venit ciclu in fiecare luna fara sa fi luat altceva. Pana in aprile luam pastile cand m-am hotarat sa le intrerup si sa ma tin de naturiste. Bine doua luni jum. mi-a fost rau deoarece n-am avut ciclu, mi-au revenit simptomele de menopauza dar am tinut in continuare si acum multumesc lui Dumnezeu ma simt bine si am si ciclu. Analizele mi le-am facut ultima data in iunie dar ma duc saptamana viitoare si sunt foarte curioasa sa vad cum mai stau. Eu cred ca sigur te va ajuta si pe tine. Daca vrei intreaba-l pe Tutunaru daca poti lua si tu? El e deschis la astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Dragutele mele...eram pe inhibare cu 0,2 suprefact si asteptam intirziatul CM sa pot incepe stimularea in fiv--ul cu nr 2...si cind colo surpriza:am un beta hCG:321...

Mergi la inceput

LILI te felicit si aici si ma bucur pentru tine din tot sufletul!Sarcina usoara si bebe sanatos si voios!Mare e puterea lui DD!!!!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

davtide multumesc pentru informatii,acum insa sunt pe AC si nu vreau sa combin nimic cu ele,nu mai am cand sa incerc naturiste deoarece am sa iau AC pana la inceperea FIV-ului.Iti doresc multa bafta sa scada in continuare FSH-ul si LH-ul si sa ai mult noroc,uite ca si LILI ,minuni se pot intampla cand te astepti mai putin!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

LILI Nici nu stii cat de mult ma bucur pentru tine!!! Sa va dea Dumnezeu sanatate!
Si noi sa fim ca tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Kora Davtide Ioana Nusy

Numai bine tuturor...sa avem o toamna plina de surprize placute:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

LilianaFi FELICITARI IUBITA!!! Te caut peste tot sa te felicit iubita!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Davtide: bun venit in gashka!Sa dea Dumnezeu sa reusesti in ceea ce ti-ai propus!

Kora: ne "intalnim" si aici...conteaza ca suntem optimiste,chiar daca deocamdata doar aspirante! Te

Ioana,draga mea!!!!Ce dor imi era de tine!!!Nu mai stiam ce ai facut.Am citit ce ai scris de facultate,imi pare rau ca n-a fost sa fie anul asta...acum concentreaza-te pe si poate la anul impusti doi iepuri deodata: si graviduta si medicinista!Mult noroc!

Liliana: esti tare!Bravo!Dumnezeu ti-a rasplatit eforturile.Iti doresc sa te bucuri de urmatoarele 9 luni si la capatul lor sa fii o mamica fericita!

Copilutz,Andra,Miki: mai ziceti ceva!!!!

Pushtoaicelor,unde v-ati ascuns?

Nusy

Mergi la inceput