**Aspirante optimiste, peste 35 ani **-cap.12

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

hello ... mi-am facut si io curaj sa scriu ...si acum ca mi-am fauct curaj , nu stiu ce sa va spun ....33 ani , nici o sarcina la activ .. incerc inca natural (cu monitorizari de ovulatie ), pana la finele anului , dupa care , daca nu iese .. incepe dansul ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns davtide spune:

Bine ai venit georgia
Sper sa nu stai mult timp, sa te vedem cat mai repede graviduta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

georgia_c bun venit la noi..sper sa stai cat mai putin si sa fugi la gravidute..multa baftaaa
Mirela ce facusi fatooo suflasi si spre mine?ca acii si io
Kora te puppp si tie multa baftaa!!
danotinooo sa stii ca imi era dor di tine..te pupp..
mikiii te stimulez din nou..tzoc..tzoc breee dupa cum se pare nu prea le am cu stimularea de nu apari
liliana vazui ca te linistisi..vezi e totul ok..aaa si cu tatal tau stiam..ca mi'ai mai spus
braileancooooooooooo la apel..
nusy.aurel cris va puppp..hai bree ca va pup pe toateeeeeee

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Ha, ha, Liano am suflat cu putere.
Aurico, creste burtica? Hai ca o sa vin si eu la Odisee acus, acus, ca s-au mai eliberat niste locuri acolo, poate prind si eu unul.
Georgia, bine ai venit si bafta multa. Da' n-am inteles, ce incepe dansul? Sotul tau a facut spermograma?

Mergi la inceput

m'neata
sar'na micutele de primire .. sper sa plecam toate cat mai repede la gravidute ....
mirela , ma refeream la a dansa , adica incepe circul , ma dau dr-ii pe razatoare , daca nu reusesc minunea de a ramane natural ...numai cand ma gandesc la tonele de analize ce urmeaza si ma ia cu ameteli , noroc ca nu sunt prea "plapanda" de feleul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Liana te pup si eu olteanco,sa stii ca te-am urmarit mereu si acum iti doresc bafta maxima la noua incercare si DD sa fie alaturi de tine!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Aha, Georgia, am priceput. Dar poate n-o sa fie nevoie si o sa ramai natural. Daca nu, nu te teme, ca nu-s chiar asa multe analizele, pentru inceput.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Mirelus atunci suflu si io cu putere spre tine ca vaz ca prinde..ete iti suflu mult noroc..noroc..noroc..
Kora chiar daca Oana si Sherica nu prea mai apar nu uita ca io's aci si tin pumnii
va pupacesc pe toateee

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

mirela .... ar fi ceva neinchipuit .. ma rog , minuni se mai intampla , ma intreb cat de tare as merita una ??.. insa speranta am ...desi luna asta se apropie uratii .. ii simt cum tropaie pe burta mea ...
spor tuturor celor care sunt in diverse forme de "pregatire" pentru bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Liana fata sufletista si ambitioasa!Si eu sunt aici si pt tine si pt toate fetele care trecem prin aceleasi "batalii" pt multdoritul bebe!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput