Inseminare (16)
Raspunsuri - Pagina 4
andriushca spune:
RalMar, la CM scurt ca al tau e posibil sa ovulezi in Z 11, astfel incat prima zi de monitorizare in Z 10 mi se pare cam tarziu. i-ai spus asta dr. T?
ZOZOLINA
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
COUNTING THE DAYS
RalMar spune:
I-am spus, dar "sambata si duminica nu lucreaza nimeni". E o magarita, dar e singura care face asa ceva, deci sunt la mana ei din pacate. E cea mai proasta doctorita pe care am vazut-o in viata mea, si am vazut destui, dar nu am la cine altcineva sa ma duc.
RalMar spune:
Monitorizarile nu le fac in Bucuresti la dr. T. La dr. T. vreau sa ma duc la prima consultatie cu spermograma, cu analizele la sange si monitorizarile, pt. ca nu vreau sa pierd timp, si nici nu-s din Bucuresti.
miruna79 spune:
Andriushca e adevarat tot ce ai zis aceasi problema am avut si eu cu drT si de aia nu m-am mai dus pe la el si nici nu vreau sa aud , oricum aici fiecare are parerea lui cum unele au fost dezamagite de el altele nu ,eu fac parte din prima categorie si de aia am plecat de la el,,,
Pup toate fetele
"A iubi inseamna a inceta sa traiesti pentru tine, a face ca toate sentimentele omenesti, teama, speranta, durerea, bucuria, placerea sa nu depinda decat de o singura fiinta; inseamna a te cufunda in infinit, a nu gasi nici o limita simtirii, a-ti inchina viata unei fiinte in asa fel incat sa nu traiesti si sa nu gandesti decat pentru a o face fericita; a turna maretie in injosire, a gasi alinare in lacrimi indurerate, placere in suferinta si suferinta in placere; adica a intruni in sine toate contradictiile." BALZAC.
RalMar spune:
Stii, miruna, ai dreptate. Parerile despre doctori sunt subiective. Mie daca nu-mi place un dr. plec imediat de la el. Sper sa nu fie cazul cu dr. T, desi pentru inseminari ma gandisem sa merg la dr.Cocei la Giulesti. Ramane de vazut ce parere am dupa primul control.
andriushca spune:
miruna, e adevarat, aprecierea unui dr. e subiectiva, probabil candva a fost un dr. bun si de acolo i se trage popularitatea, intre timp i s-a urcat la cap!
fetele pe care nu le preseaza timpul sunt de partea lui, in general. dar atunci cand te duci la un dr. asteptand de la el sa capeti raspunsuri cat mai repede, ai alte criterii de evaluare a prestatiei lui.
spre ex. cand inca eram pacienta lui, tot incercam sa-mi justific graba spunandu-i ca am 30 si ceva de ani, ca mama a intrat la menopauza la 40 de ani, ca am observat ca mi se micsoreaza durata ciclului, urinari frecvente, bufeuri, etc si ii spuneam ca am impresia ca o sa intru si eu devreme la menopauza. tot speram sa-mi dea vreun sfat, vreo analiza de facut (nu stiam de FSH si altele pe vremea aia).
el ca dr, in loc sa-mi asculte istoricul (se spune ca menopauza precoce se mosteneste) si sa-mi dea sa fac analize care sa confirme/infirme banuielile mele, a inceput sa rada si mi-a replicat: "Toti o sa intram la menopauza odata si odata si noi barbatii la andropauza". asta e raspuns de dr.?
probabil se voia un raspuns linistitor pt. mine, ca si cum nu s-ar fi pus problema la varsta mea, dar daca ar fi fost un semnal de alarma ca e timpul sa ma grabesc, de ce sa pierd timpul aiurea ?
sper ca nu te-am plictisit...
ZOZOLINA
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
COUNTING THE DAYS
dma2007 spune:
fetele va multumesc pt incurajari
am vazut ca vb despre dr T, am si eu o prietena care a avut probleme cu el, dupa ce i-a dat o gramada de bani
asa ca nu e chiar cum se aude, e f ocupat si nu mai da multa atentie...
aspiranta
din 2006
http://tt.lilypie.com/4pMGp3.png
miruna79 spune:
Andriushca Eh doamne fereste cum sa ma plictisesti ai dreptate in tot ce spui , pe mine m-a enervat mult faptul ca niciodata nu avea timp sa stea de vorba sa ne explice ce si cum...in 5 minute eram expediata afara,el avea si tipicarul lui care trebuia urmat ca la roboti niciodata nu se uita pe alte analize si dc nu m-as fi dus eu sa fac spermograma si aflam care e buba el in continuare tot ma laparoscopia etc.... la prima intilnire mi a zis de laparoscopie ...ca o facem dupa 3 luni fara macar sa ceara o analiza sau altceva.
nu vreau sa spun mai mult acum cum am mai zis nu vreau sa se supere celelalte fete pe mine aici sunt pareri personale.
Acum sunt la dr Dracea mi a placut cel mai mult la dinsa faptul ca stie sa te asculte si sa se uite pe ce analize ai tu dar nici nu vreau sa ii fac publicitate sau ceva de genul asta dar cel mai important m-am simtit bine stand de vorba cu dinsa si pina la urma cum am mai zis sunt tot pareri personale.
RalMar poate o sa fie diferit la tine si n-o sa fie ca la noi multa bafta si sa ne spui ce parere o sa ai!
Pup toate fetele.
"A iubi inseamna a inceta sa traiesti pentru tine, a face ca toate sentimentele omenesti, teama, speranta, durerea, bucuria, placerea sa nu depinda decat de o singura fiinta; inseamna a te cufunda in infinit, a nu gasi nici o limita simtirii, a-ti inchina viata unei fiinte in asa fel incat sa nu traiesti si sa nu gandesti decat pentru a o face fericita; a turna maretie in injosire, a gasi alinare in lacrimi indurerate, placere in suferinta si suferinta in placere; adica a intruni in sine toate contradictiile." BALZAC.
montytaiana spune:
pupici tuturor
andriushca multumesc pentru urari
nici nu stiu ce stare de spirit sa adopt
sa fiu optimista, mi-e frica sa nu imi fac sperante degeaba, si sa ma invinovatesc ca am fost prea increzatoare
sau sa fiu pesimista, si sa ma bucur abia apoi daca oi reusi- mi-e frica sa nu atrag ghinionul cu o stare negativa
ar tr sa fiu realista si echilibrata dar nu stiu cum sa ma ponderez
hai fetele cu reusite, haideti sa facem o toamna plina de gravidutze

RalMar spune:
Joi o sa-mi vad outzele!
Am reusit sa-mi schimb programarea! Va pup fetele si noapte buna! Si spor la
(uitam sa va spun)