Inseminare (16)
Raspunsuri - Pagina 3
dma2007 spune:
buna fetele, probabil ati citit la alte capitole povestea mea, astept IAD luna asta prima ce-i drept dar cu mari emotii.
ma puteti trece si pe mine pe listuta?va rog
IAD la giulesti cu dr dracea+dr moisa
sa fie cu noroc pt toate fetele!bafta!
aspiranta
din 2006
http://tt.lilypie.com/4pMGp3.png
luci.eilm spune:
Dma, multa bafta
si sa uiti toata panica si cautarile de pana acum
!
Va pup pe toate.
L.
Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi
andriushca spune:
buna fetele!
RalMar, am vazut ca scrii pe la "Pacientele dr. Tutunaru" si ca te interesezi de el, asa ca imi permit sa-ti dau un sfat in leg. cu marele dr. "T": ai grija sa nu te abureasca cateva luni si sa pierzi timpul degeaba.
intr-adevar are un "anume" stil: nu te pune sa faci analize si nimic nici tu nici sotul, te monitorizeaza 3-4 luni (ca sa-ti ia banii) sa vada daca ovulezi natural, intre timp pleaca cate 1 luna prin strainatate, pe la congrese si cursuri (toata stima) si din cele 3 luni promise se fac 6 luni pierdute.
eu am fost initial pacienta lui, auzisem muuulte lucruri bune despre el, ca e cel mai tare, etc.
ne-a promis la prima noastra intalnire, cand am fost si cu sotul sa facem planul de bataie, ca in 3 luni ne spune unde e buba. au trecut vreo 5 si nu stiam tot nimic despre noi, de ce nu se intampla si asa mai departe. tot timpul era plecat, cand aparea nu eram eu in perioada buna, la monitorizare nu-ti spunea mai nimic, trb sa-i extragi cuvintele cu clestele, vorbea la mobil sau cu Ani (asistenta) despre petreceri si diverse, se distrau, radeau. te expedia in 2 minute.
in sfarsit, vazand ca asta e dr. T, m-am hotarat sa schimb dr. si asa am ajuns la dr. Cezara Bucur. nu vreau sa o laud sau sa-i fac reclama, dar realitatea e ca in 5 aprilie am avut prima programare la ea si in mai deja aveam toate analizele facute, spermograma, urma sa fac HSG-ul si in luna iunie aveam prima indicatie catre IAS. (si faceam prima inseminare cu ea, am mai facut una cu alta dr, dupa experienta cu dr. T).
e adevarat, se zice ca dr. T e cel mai bun in laparoscopie (unde e si interesul tau), dar eu cred ca nu e unicul.
succes in alegerea ta, sper ca va fi una inspirata si daca totusi te duci la el, sper sa fiti compatibili, ca noi n-am fost!
dma2007, bafta multa, te-am trecut pelistuta noastra!
romanitza, nu stiu ce sa mai fac, multumesc de intrebare. inca nu ne-am limpezit.
eva, deja 8 saptamani de sarcina? ce repede trece timpul. pupam burtica, sa fie bine in continuare. multumim pt. suport!
p.s. nu te-ai inscris la Odisee?
luci, pupici!
lara20, cu placere, bafta si tie!
maria08, am vazut ca te-ai hotarat la FIV, bafta mare!
montytaiana, succes la eco, sa fie cu noroc nr. 3!
ioana, sa stii ca pt. tine tin pumnii stransi in continuare!
pup toate fetele si bafta!
ZOZOLINA
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
COUNTING THE DAYS
RalMar spune:
Sper din tot sufletul sa nu ma abureasca, ca m-am saturat de asa ceva.
Oricum, pana in ianuarie nu putem trece la inseminari ca atunci termina sotul tratamentul, dar sper sa-mi faca macar laparo pana atunci.
RalMar spune:
Luni la ora 18 am programare la monitorizare, dar sper sa nu fie prea tarziu. CM a venit joi seara si am considerat Z1 vineri si Z10 duminica. Sper sa nu fie prea tarziu, ca luna trecuta am ovulat in Z9 asa au aratat testele de ovulatie si asa mi-a spus si burtica mea. In mod normal a cata zi se incep monitorizarile?
andriushca spune:
RalMar, zici ca ovulezi in Z 9? sau ai testele de ov. pozitive in Z 9? e o diferenta. daca ai teste pozitive in Z 9 inseamna ca ovulezi prin Z 11 de fapt. de cate zile ai ciclul?
ZOZOLINA
andreea
COUNTING THE DAYS
kittyke spune:
buna,
Andriuschca ,ai mare dreptate in legatura cu dr. T , si eu am fost la el dar am iesit plangand din cabinet si m-am mirat, oare ce vad fetele la el????
Stilul lui arogant, sau ca e tanar ?? Sincer mie nu mi-a placut deloc, poate dupa atata reclama am asteptat eu la altceva.
Ralmar incearca, si o sa decizi tu ce o sa faci mai departe. Bafta
andriushca spune:
kittyke, pupici. vad ca suntem pe aceeasi lungime de unda. nici eu nu inteleg ce-l tot ridica in slavi. fetele zic ca n-ar lua spaga, nimic. sincer prefer sa ia si sa ma trateze cu profesionalism si de ce nu, sa fie mai simpatic si mai cald, decat sa faca pe durul si sa fie arogant ca nu ia spaga.
auzisem de la fete si ca "arata bine" si cand l-am vazut...
in concluzie nu stiu de unde atractia asta catre el?
ZOZOLINA
andreea
COUNTING THE DAYS
RalMar spune:
De fapt, aveti dreptate! Testul e pozitiv in Z9. Dar aveam atatea pe cap, ca nu m-am mai gandit! CM e de 26, mai nou de 25 zile.
In legatura cu dr. m-am cam saturat de dureri crunte la CM si de doctori care sa-mi spuna ca dupa ce nasc va fi bine. Cred ca solutia pentru mine e laparo, si daca vad ca ma duce si dr.T cu zaharelul, caut pe altcineva