Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (79)
Raspunsuri - Pagina 7
dandusa spune:
bzzzzz,bzzzzz...ATENTIUNE,natiune,mamici si bebici[omulet cintind la trompeta],tanananammmm
Pentru discutiile fara muste ca mine,va rugam frumos sa folositi PM-ul sau Mesengerul,multumim de intelegere...
LA MULTI ANI,DIA,sa ne traiesti,sa fii la fel de fericita,la fel de frumoasa,sa faci cei doi fratiori pentru Oana...,te iubim tare
Eu votez pentru titulatura "minunatele"
Lavinia,
esti la fel de draguta cum te stiam...si Mihaita cu maslinutele lui...,frumos foccc... M-ai facut sa rid cu lacrimi la faza cu "iubita,sa se asigure ca urmatorii ii seamana"......,multumesccccc,ce mindra sint ca imi zice si mie cineva ca-mi seamana...[omulet clipind din genele luuungiii]
Azi am fost in Ikea...,nu incercati acest sport extrem in Week-end...,ne-am calarit la propriu...,lumeeeee,lumeeee,ca la reduceri...,desi nu erau...,doamne ce de lume...Pat nu am luat,nici nu m-am prea uitat...,dar am luat perdele,draperii si galerii,super marfa...,am gasit niste jucarele superrrr dragute ,cite un animalut pe care il bagi pe deget si poti face teatru de papusi...,mimezi ca vorbesc,latra,etc...,super marfa...,Crinuta este super incintata de ele...
Ce-am descoperit nou la draperii,este ca nu trebuie sa le faci tiv la masina,daca vrei sa le scrurtezi...si cu siguranta vrei pentru ca au 3 m,lungime...,asa...,deci are o chestie din platic,pe care o pui intre partile materialului deja masurat si taiat...si apoi dai cu fierul cald peste material si s-a lipit bucata de bucata...si gata scurtatul...super simplu,nu?
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Miracole exista,trebuie doar sa credem in ele...
Sonia /Edy /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
Mindrete de Crinuta
bamboletta spune:
Salutare
Azi am fost pe la bunicuta mea inca o mai duce dar numai ea stie cum a slabit f tare,imi era asa mila de ea,Antonia se ducea la ea si o tragea de fusta sa o ia in brate
ce multi sarbatoriti avem azi ma gandeam ca o sa gasesc ditamai petrecerea
DIA si DEEA
Alexuta de Carla
Sara de Kikineata
Zara de Sbogdana
Andrei de m-monique
Alessia de Flore
Maya de Ingeras
Danutz-iti sta bine cu cele doua stelute
Dandusa-Antonia ii trimite la bunicuta de Crinuta si voua
Bebinuta-poze cu Antonia am la semnatura luna 11
multa sanatate Adei
Lavinia-l-ati dat pe Mihaita la masinutele din mall?as vrea sa o dau si eu pe Antonia,oare putem merge si acolo unde se joaca toti copii sau suntem prea mici?ar fi fain o intalnire de fulguleti la parcul de copii din mall
Saryta-pt cele trei iedute si pt mami
Luciaro-ce gurita mare casca Serban cand a vazut lingurita vad ca si el e cu leica se pare ca-i place la bunici
Porumbita-
Eu as zice sa-i atribuim lui mami n-d titulatura de "minunatele mamici de fulguleti"
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 11
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
mami_n-d_06 spune:
Dandusa s-a notat. multumim.
bamboleta o titulatura nu are voie sa depaseasca 25 de caractere. Sorry -> nu se poate lua in considerare. Te asteptam cu o alta propunere.
bamboletta spune:
quote:
Originally posted by mami_n-d_06
[blue
bamboleta o titulatura nu are voie sa depaseasca 25 de caractere. Sorry -> nu se poate lua in considerare. Te asteptam cu o alta propunere.
Atunci propun "minunatele mamici" sau "mamici minunate"
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 11
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
dandusa spune:
quote:
Originally posted by luciaro
P.S: Avem poze noi la semnatura!
super frumoase pozele...,ce familie fericita...,nu mai zic de locul ala super ,poza asta ,ma face sa realizez ca ai nostrii copii ,pierd din start copilaria minunata pe care am avut-o noi,sau asa am eu impresia...Nu cred ca vor avea ocazia sa experimenteze atitea lucruri,la oras si in vacante(munte/mare)...,imi aduc aminte ca trei luni pe vara si din iarna ,cit mai aveam vacanta(ca nu mai stiu...),eram prezenta la tara ,la bunici...si tareeeee bine era...,libertate de miscare...,puteam sa ne murdarim cit vroiam...,ne cataram in copaci...,ne alergam cu sticlele de apa,stropindu-ne in joaca...,mincam fructe nespalate..,ne jucam in tzarina...,seara ieseam la agatat... si tot seara...,venea bunica cu batzul dupa noi...,mergeam la cofetarie sa mincam praji ,stind la mesele ,pe care acum nu le mai vezi...,apoi iarna,mergeam cu colindul...,batai cu zapada...si aveam zapada...,nu ca acum...,traditii...,bai nene...,lucrurile astea aveau un famec aparte...,farmec carea cum s-a dus...,odata cu cu noua generatie...si cu noile trand-uri...,offf,ce stiu ei?!?...,ce frumos era "pe vremuri"...
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Miracole exista,trebuie doar sa credem in ele...
Sonia /Edy /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
Mindrete de Crinuta
dianocica spune:
quote:la depozitul din spatele blocului matalutza se gaseste la kil, vreo 15ron. si-ti iei la bentitza din aia...sa scurtezi toate fustele/rochiile/draperiile/pantalonii iubitei de la costum... spor la cumparaturi
Ce-am descoperit nou la draperii,este ca nu trebuie sa le faci tiv la masina,daca vrei sa le scrurtezi...si cu siguranta vrei pentru ca au 3 m,lungime...,asa...,deci are o chestie din platic,pe care o pui intre partile materialului deja masurat si taiat...si apoi dai cu fierul cald peste material si s-a lipit bucata de bucata...si gata scurtatul...super simplu,nu?
Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
dianocica spune:
bogdana cum merge cu somnul zarei? ati rezolvat ceva cu largirea spatiului de somn?
aka] voi cum mai stati cu somnul?
desiree octavian si a revenit cu pofta de mancare?
laura jap jap! e mai bine?
dupa ce ca de 2 nopti il chinuie nemernicul ala de dintisor nr. 8, azi l-a ros o soseta . i-a facut semn din ala nasol...plus ca am mai descoperit o vanataie pe un piciorus.. cand si-o fi facut-o si pe aia...?
a deju e pe drum ...tagadam tagadam..sa vad cand o semna condica...
Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
Ktrinel spune:
buna ziua minunatelor!
subscriu la titulatura de MINUNATE (LE)
LA MULTI ANI DIA, SA FII IUBITA SI FERICITA!!!
minunatele mele de Asiza si Adina s-au intalnit...sa va fie de bine! va invidiez
vazut poze cu Bea (bey Chinico, daca o mai tii mult la secret si ne servesti cate o poza la 6 luni , sa stii ca ti-o iei (aici era un bici), cu Serban, cu Kara (mai demult ce-i drept, dar acu mi-am amintit sa zic), cu Antonia, cu furacioasa de Crinuta ...superbi!
Donia, si aici a fost un frig ieri si azi-noapte...la plimbarea de seara am intrat peste drum la patinoar ca era deschis si baietii deja incingeau crosele
dandusa, nu stiu ce pat "jos" o sa gasesti...adica cat de jos...ai rasucit un cutit in mine cu amintirile alea si alte ganduri mi-au incoltit imediat in cap...nimic numai e ce-a fost, nici azi nu mai e ca ieri...sa speram ca o sa aiba totusi amintiri frumoase (adecvate timpului in care traim)
vad ca nu v-ati inghesui prea tare uichendul asta...eu mai am 2 sapt pana incep serviciul si realizez ca mai sunt o mie si una de chestii de facut ...asa ca motivati-mi absenta de acum ...incerc totusi sa va citesc, cat despre raspuns...poate in pauza de masa aia de o ora jumate...
pupici
luciaro spune:
La multi ani, Dia si DeeA!!! Sa fiti sanatoase si sa aveti in continuare o viata frumoasa, cu multe bucurii de la copiii vostri (atatia cati vreti voi sa fie!)
ma bucur ca va place titulatura propusa de mine, desi eu n-am facut altceva decat sa scot in evidenta si mai mult excelenta propunere a Doniei.
Multumim celor care ne-au admirat in poze acum si mereu... vizionat si eu poze cu Julia, cu Antonia, cu Luca, cu Mihaita, cu ceva fulguleti in Herastrau (Dandusaaaaa, ai promis poze), cu Denis si Alessia, filmulete cu Kara si...scuze daca am uitat pe cineva.
tema cu suzeta: Serban nu a acceptat-o niciodata, in secunda doi o scuipa, asa ca pt noi e obiect de decor (dar o port dupa mine in fiecare deplasare in afara localitatii, e pe lista dom'le!!!). Si constat cu bucurie (sa moara si capra vecinului, na ) ca asa cum noi, cele care inca alaptam, ne gandim cum sa facem sa scapam de dependenta asta de tz, celelalte se gandesc cum sa faca sa scape de suzi...asa ca...tot pe acolo...
Intreba cineva de umiditatea din camera. Si eu stiu ca trebuie sa fie undeva pe la 60%...si acum intrebarea mea: are cineva un termometru bun de camera (eventual cu higrometru) - de unde sa iau? (a comandat cineva de pe net?)
Si mai am o rugaminte: cineva din Cluj parca (Roana???) a dat mai demult un site cu case pe structuri metalice. Il mai vreau si eu o data, pleeeease..evemtual pe PM. Multumesc!
Miro, Asiza, pe ce program e emisiunea cu Tanya Byron?
Despre noi: avem 8,300 kg la 10 luni (n-om fi noi printre greii fulguletilor, dar ma declar multumita, ca in ultima luna a luat cam 500g, si nici nu ma mira la cum mananca) si 70 cm... azi am papat ficatel prima oara si i-a placut... a inceput sa mearga de-a busilea, se ridica in picioare de tot ce prinde, merge pe langa mobila... cam asta...
Lucia lui Serban-Alexandru (07.11.2006)
Poze luna a X-a
Poze Serban
ingeras26a spune:
Multumim pentru urari!!!!
La multi ani si celorlalti bebei, tuturor, pentru ca eu din pacate sunt atat de ocupata cu serviciul incat nu mai am timp de nimic ...
Vreau sa va spun ceva: cred ca sunt iar insarcinata, maine ma duc la Tutu sa vad daca imi confirma. Mi-a interziat CM vreo 5 zile si am 4 terse de sarcina slab pozitive la activ. Cred ca ies slabe pt ca nu mi le fac de dimi, ci mai tarziu.
ma rog la Dumnezeu sa fie bb si sa fie sanatos :)
Va pupicim mult pe toate.
Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)
slideshow Maya
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti