Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (79)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

breee.. e vreo greva generala pe-acilea si pe mine nu m-a anuntat nime'??? pai frumos va sade...

asta am zis-o asa, pe fuga, sa fie, pentru posteritate :)) acu' chiar fug !!!

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

te-am lasat sa te "desfasurezi" in toata splendoarea...mi-am luat si alunele aproape sa citesc povestea din anglia :)).
frumos , f frumos, nespus de frumos...vorba buna la regina mi=ai pus?

Mergi la inceput

chinico, multa sanatate bucalatei! altceva nu stiu ce sa iti spun, ca nu m-am confruntat cu asa ceva...si asta ma pune pe ganduri...daca se intampla eu ce fac??

Donia, nu am avut prea mult noroc la Sears, dar tot ne-am ales cu niste tenisi la 13cad...asa, de "shtrampaleala"...auzi, ca mi=am amintit, la noi de ce nu scrie cata carne e in borcanel??sau la voi scrie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Valeu ! Numa ingleji canadieni si spanioli is pi post ?
Uni-s fetiliiii ?

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
offff, tare as vrea sa va povestesc, hai sa tin de superstitie si sa tac...... mai faceti o cruce!
iar n-am citit decat pe diagonala, jap-jap mie! dar tare ma bucur ca a revenit a deju, imi era dor de mesajele tale trasnite!
dianocica am pierdut o parte din mesajul de pe mess...... jap-jap mie. oricum pupici dulci, sarut-mana, dandusa multumesc mult si tie pt ajutorul oferit
fug la somnic, poate maine seara apuc si eu sa recuperez la citit, privit poze, pus poze.....
somnic usor cu bebelusi cuminti
ps: titulatura nu poate contine si o referire la micile noastre comori????? ca stim ca noi suntem minuntae, dar ele si ei......... e doar o sugestie

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

am primit mes de la dianarus, a plecat in austria cu ianis, la zoo si apoi la shoping. daca vrea cineva ceva jucarii sa ii dati sms la nr 0744441275. primeste sms gratis asa ca ...bagati!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

..Fetele..am visat eu sau avea cineva cartea aia "No-cry sleep solution" de Elizabeth Pantley? daca da, de unde ati luat-o?

eva ioana (08.11.2006)

Mergi la inceput

fatima, e pe mailul comun de yahoo cartea cu pricina.

dbunny, nu mai esti blonda....sau era numai pt petrecere?

laura13, am pierdut eu ceva?...sau de unde treaba cu cruci, cu superstitii...despre ce e vorba?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Chinico, cum mai e shefa?? speram ca i-a trecut febra.
David mi-a facut pana acum doua episoade de febra maaaare, ni s-a recomandat asa: Nurofen si Paracetamol alternativ la 4 ore, initial mi-au spus 8 ore, dar era imposibil pt. ca David in 4 ore facea o febra uriasa. La febra peste 39 supozitor Novocalmin ,max 1/zi. Imi pare rau , nu stiu daca denumirile medicamentelor iti spun ceva. Dr. mi-a spus ca cea mai eficienta metoda este baita. Atentie! Nu se spala pe cap! Temperatura apei sa fie cu un grad, doua, mai mica decat temperatura bolnaviorului. se face baita in caz de febra mare, 39.
Poate am venit prea tarziu cu sfaturile...dar tineam sa-ti spun ce stiu si eu si multa, multa sanatate!
Aaaaa, si cica pericolul mare in caz de febra ar fi convulsiille, dar dr. a zis ca sunt totusi cazuri rare de bebei care ajung la convulsii, plus ca ar fi necesara si o predispozitie genetica pt. asa ceva.
Noua ne-a mai sugerat dr., vazandu-ma atat de panicata, ca daca febra creste si tot creste, sa bagam si juma' de pastilutza de diazepam. Nu i-am dat lui David niciodata, am fugit in schimb cu el la urgenta.

Noi suntem muuuuuuuult mai bine. Am fost sa ne vada d-na dr. si ne-a sugerat sa nu luam Nurofenul ori Panadolul de 3 ori pe zi, ci sa-i dau Nurofen numai daca vad ca se chinuie, ca-l doare ori deranjeaza ceva.Asa ca am ramas pe Karvol pe batiztutza si spray cu apa de mare, da' spray nu picaturi, ca cica e mult mai eficient. stii tu, dia, spray-ul ala barbar, de-ti sufla-n nas o fantana arteziana de apa de mare!
vad ca doarme bine acum micutzul meu. Doamne ajuta!
Va imbratisez pe toate, minunatelor! Noapte buna!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Sanatate multa copilasilor bolnavi: Octavian, Teo, Seba, Bea!

Desiree sa treaca repede starea naspa si sa revii cu vesti bune!
Dianocica, ce porcarie! Sa dezlipeasca pachetele de la oferta si sa le vanda separat?! Metro lui peste prajit!
Anateo, saracii de voi, ce concediu ati avut! Ingrozitor! Multa sanatate va doresc!
Acs, mi-au dat lacrimile cand am citit ce povestesti de Ioana si Maria. Of, dragele de ele, le va fi dor una de alta, mai!
A_deju, bine ai revenit! Foaaaaarte frumoase pozele, cata verdeata, parca simteam aerul curat!
Dbunny, super pozele de la petrecerea hippie! Cat despre mama fetitei de doi ani, mie mi se pare a fi o nesimtita! Cadoul e pentru a-l bucura pe copil, nu pe parinti!
Alexandra
Danutz, felicitari pentru steluta! La mai multe!

Noapte buna, minunatelor!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput