Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (79)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

iacata si poze, de-aci incolo, sa tot fie... mai am cate ceva si pe aparat, tre' sa ma adun sa bag un ochi...
breeee...ce sa v-aduc...ganduri de bine, pace si relax, ...iaca si niste urme de fish&chips pe un tricoi ()... cam de-astea :)))))
(sa nu va prinz ca atentati la valizele cu shopingeala, ca va tai deshtele :)))))) )
a fost asa de frumos... da' asaaaaaa de frumooooooooos... nu pot sa povestesc, ca nu am de unde sa incep, si cu siguranta nu vreau sa termin.. :)
ma duc sa vaz ce-mi face matzu' mic, sa-l scot nitel cu botu' la aer si pe plaiuri neaose, sa vedem daca incepe sa-njure in stanga si-n dreapta pe motiv de schimbare de decor :))
pupez, revin pe seara!!

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

desiree, ce pauza bagi, ca de abia ai revenit! Acum iti trebuie timp sa te obisnuiesti, nu sa pleci din nou in pauza. Ceva necazuri? Vrei niste energie pozitiva? Uite

madaluta, felicitari pentru adormitul in patut! La voi e mai ales foarte important pentru ca o sa mai vina un bebe mic si e bine ca Darius sa aiba o rutina cat mai buna de somn pana atunci.
Tu cum te mai simti?

acs, mi-au dat lacrimile citind de fetele tale la gradinita! Ce frumos si emotionant

ruxandra, ce bine-mi apre ca l-am vazut pe conu', pai de acum trebuie sa-i pazesti pantalonii? Vezi, fetele astea? Ce ne facem noi cu baietii, vai de ei, trebuie sa nu-i scapam din ochi!

anateo, sanatate copiilor, imi pare tare rau ca sunt tot bonaviori si nici in concediu n-ati reusit sa va relaxati putin. Sper sa mergeti cu totii spre bine cat mai curand! Hai ca bagam energie pozitiva si trebuie sa ajute si asta putin

chinico, febra e importanta, dar pe langa asta si starea generala a sefei. Deci eu zic ca daca ea iti pare cat de cat normala (adica nu letargica) poti sa ii masori temepratura la 4 ore, nu mai des, iar pe masura ce temperatura scade reduci la 6 ore si tot asa. Daca o vezi bleaga de tot, masori pe loc. Aprecierea cu mana eu nu o recomand, la bebei atat de mici mi se pare riscant.
Pentru febra ii poti da antitermic la 4 ore, alternativ, o doza de Paracetamol una de Ibuprofen (ma rog, nu stiu cum se numesc pe acolo).
Pana la baie sau impachetari incearca sa o stergi cu prosopel ud cu apa la temp. camerei pe cap, pe torace, pe manute si picioare. Las-o mai dezbracata. Daca nu merge, atunci imapchetari si apoi baita, dar cu apa racita progresiv cum a spus Ruxandra. Mai rece decat temperatura camerei nu se prea recomanda.
Of, sper sa aveti o noapte buna.

mamaana, am gasit sac de dormit in Sears, la reduceri, era unul singur. Presupun ca au avut mai demult si le ramasese asta.
Mare grija, Advil si Motrin au aceeasi substanta activa, adica Ibuprofen, sa nu le dai impreuna.

Alexandra, macar sa mai apari cand si cand sa ne povestesti despre voi!

Dbunny, super pozele! Ce fain, ce mi-ar fi placut si mie! Pace!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by a_deju

iacata si poze, de-aci incolo, sa tot fie...

Esti sigura ca tu ai facut copcilu asta si nu tac'su pi gura? ca taaaare-i samáná...
Si de unde pana unde aveti voi parte de veverita? inclusa-n pachetul vacational? Imi place suzeta voastra... 2 luni am tras pana l-am dezobisnuit de asemenea www.flickr.com/photos/dbunny/1253936823/in/set-72157601714415387/" target="_blank">masca de gaz. Sa va fie de bine plimbarica!!

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

conchita si Sonia, bine ati venit!
Eu trebuie sa recunosc ca pe tema incaltamintei eram mai informata la primul copil, intre timp nu stiu daca nu s-au schimbat recomandarile. Chestia cu sustinutul gleznei am inteles ca e un mit, la fel cu talpa inaltata sau taloneta. Ca in caz de platfus oricum sunt cam apa de ploaie, adica trebuie incaltaminte speciala facuta la comanda.
Si mai stiam ca astia mici isi dezvolta mersul cel mai bine daca sunt complet descaltati, la talpa goala, ca atunci simt cel mai bine suprafata de mers.
Oricum, acum la al doilea copil sunt mai relaxata din punctul asta de vedere si ii cumpar incaltaminte care mi se pare comoda, cat mai putin rigida.
Dar sunt si eu dornica sa aud mai multe pareri, paote s-au mai descoperit chestii noi.

Edit, ca vroiam sa intreb ce mai face Sonia, vrea sa mearga deja? Parca am citit ca are dintisori, nu? Ce papa?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Aaaaaah, ce mi-a placut in Anglia! Si ce bine miroase a fish'n chips, sa nu-ti speli tricoul!!!
a_deju, vaz ca ai mancat si nebunele... pai nu gasesti tu nebunele si acasa? nu-s mai dulci alea de acasa? Iarba vad ca-i mai verde in Anglia...
Brrrr... poze cu stafii... erati pe propietatea cuiva si vroiau stafiile sa va dea afara? brrr...
Oricum, bine ca v-a placut, vaz ca motanul e frumos ca de obicei, a facut impresie pe acolo, spune drept!
Buuuun, asteptam acum si restul de poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

adeju: bun revenit pe plaiuri natale...
supertare poza cu cele doua familii de feline

donia:sunt bine acum, un pic "gretoasa"... da sta e..

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Dbunny

quote:
Originally posted by a_deju

iacata si poze, de-aci incolo, sa tot fie...

Esti sigura ca tu ai facut copcilu asta si nu tac'su pi gura? ca taaaare-i samáná...
Si de unde pana unde aveti voi parte de veverita? inclusa-n pachetul vacational? Imi place suzeta voastra... 2 luni am tras pana l-am dezobisnuit de asemenea www.flickr.com/photos/dbunny/1253936823/in/set-72157601714415387/" target="_blank">masca de gaz. Sa va fie de bine plimbarica!!

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

dap, veverita era din partea casei :)) ele, care este, traieste libere, in perfecta comuniune om-natura :)) ca si niste oaie () de puteam sa jur ca s-au combinat cu niste matze siameze, ca taman coloritu' lor il aveau :))
iar cu suzi...amor ghebos :))) oricum, dupa patania cu dintele, am preferat sa aiba in permanenta suzi-n bot, decat sa-si mai beleasca gingia in cine stie ce nebunii... inca aplicam regimu' de forta, am zis ca macar o luna sa nu roada nimic, sa aiba timp gingiuta sa se refaca ...

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Donia

Aaaaaah, ce mi-a placut in Anglia! Si ce bine miroase a fish'n chips, sa nu-ti speli tricoul!!!
a_deju, vaz ca ai mancat si nebunele... pai nu gasesti tu nebunele si acasa? nu-s mai dulci alea de acasa? Iarba vad ca-i mai verde in Anglia...
Brrrr... poze cu stafii... erati pe propietatea cuiva si vroiau stafiile sa va dea afara? brrr...
Oricum, bine ca v-a placut, vaz ca motanul e frumos ca de obicei, a facut impresie pe acolo, spune drept!
Buuuun, asteptam acum si restul de poze.

mai...cu nebunelele m-ai cam bagat in ceata... habar nu am cine care este :) adica murele, sau...????
iar stafia... breeee... vita nobila de proc domnesc, sacrificat pt mandrete de costite si ceafa... miam-miam, ce sa zic, am bagat boala-n englezoi cu tot cu beefu' lor... (a se citi ca eram de fapt la un gratarel, acela fiind fumu' cu iz de romanica.. am cenzurat pozele cu baietii care scuipau samanta:))) )

Mergi la inceput

ufff... n-am avut timp de restul de poze, ne-au calarit musafirii. acu' prestam baita, lapte, alea alea de somn...
sa va zic o faza cu laptele. dupa prima saptamana, in care copchilu' a fost ca din revista, s-a terminat cutia de humana 2, si am trecut pe 3 (imi luasem la mine una de 2, una de 3, in ideea ca oricum au trecut cele 8 luni, si pot sa-i dau linistita nr 3 - singurul lapte pe care l-a acceptat dupa criza magica de la 6 luni, stiti voi..). boooon. face fata biberonu' de seara, racim la temperatura de servire, toate bune si frumoase, ii bag bibe-n bot, nu cred ca a tras macar un ml, a impins elegant butelca, s-a uitat la mine ceva de genu' "ar iu stiupid???????!!!!????" si nici c-a mai pus botu' pe lapte cat am stat acolo..... deci motanschi se dorea milkuit numai si numai cu humana nr 2 si nimic altceva, fapt dovedit prin aceea ca imediat ce am ajuns acasa, am pus-o de-un bibe pe care l-a halit cu mare pofta si nesat :))) si acestea fiind zise, mai trag o liniuta verticala in lista imaginara cu titlul "pai io te-am facut pe tine, sau tu ma faci pe mine???" - in dreptul lui, evident... ca la mine e cam pustiu :)))
fug sa bag motanu' la apa :)

Mergi la inceput

dormiti??? noi nu.. e abia ora 8 la ingliterra :))) si io care credeam ca nu ne afecteaza fusu'... aham, baga motanu' niste ture prin patut de n-are aer :)) e jale de cand cu ridicatu' in picioare, nu credeam ca se poate sa adormi ca calu' si efectiv sa pici si sa dormi bine-mersi in continuare :)) ma rog, asta pana acum, ca de tura asta vaz ca nu s-a mai aplicat, l-a luat ta-su' la niste calareala, si io s-ar presupune ca ma dusuiesc.. hi hi :)
mda.. fug deci, ca ma ameninta si mama ca taiat de cabluri si alte de-astea periculoase :))
byeeeeeee

Mergi la inceput