Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (76)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Erika, este si o chestie psihica. Noi ne si preocupam non-stop cu sarcina... Nu mai stii cum toate am asteptat prima miscare si orice simteam in burtica ne gandeam ca paote e bb? In definitiv, miscarile de la inceput sunt sigura ca ar trece nesimtite, daca nu le-am astepta. Pot fi la fel de bine balonari, sunete ale stomacului de foame sau mai stiu eu ce.

La 18 ani ai si alta constitutie, cu cat esti mai antrenat si ai muschii burtii mai bine dezvoltati, cu atat se vede si sarcina (in mod normal) mai tarziu.

Bine ca fata e bine si bb sanatos si ca-si are familia alaturi. Iar baiatul, ce sa faca, asta e... daca nu folosesti prezervativ! Doar aici se invata inca de la scoala cum sa te protejezi!

Adina 25+

edit: ma duc sa-mi mai iau o portie de papica...

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Bebe-ul asta chiar a vrut sa vina pe lumea asta. Chiar e o minune.
Eu ma gandesc ca sunt in 28 de saptamani si Matei a inceput de cateva zile sa plece cu buricul meu la plimbare, ca sa nu vorbesc de valurile pe care le face cateodata burta. Nu mai vorbesc de alte semne de sarcina: dureri de spate, de sani, vergeturi, dunga de pe burta, pofta de mancare mult mai mare decat de obicei. Asta mi se pare incredibil. Chiar daca nu stii ca esti insarcinata, corpul da semne clare.
Erika, sper sa nu te superi pe mine ca sunt putin Toma Necredinciosul.

quote:
Originally posted by loub_erika

a aflat ieri,cica nu a mai simtit copilul pana ieri,de asta a avut asa soc,ca nu stia ce ai misca in burta...,iar de tatal copilului inca nu stiu detalii..,dar imi inchpui ca e vreun tinerel..,o sa faca infract si ala!!
Sotul a vazut un documentar despre ceva asemanator..,era o femeie care tot asa nu stia ca e insarcinata...,deci pshic era ok...,adica nu constientiza creierul ,organismul ca e insarcinata...,asa ca nu avea acesleasi simtome de sarcina ca la o femeie constienta de sarcina...,ma gandeam de ex. eu am simtit-o pe Angelina,c-am pe la 18-20 de sapt.deci...,in comparatie cu ea ..,abia la 37 de sapt...,doamne ce ciudat!!
Bine ca nu a fost racita sau altceva ca sa fie nevoita sa ia cine stie ce medicamente interzise in sarcina...,a fost azi la ecograf si a zis ca totul e in regula are un baietel sanatos.. si ca trebuie sa se astepte ca trebuie sa nasca cat de curand,bine ca nu sa speriat prea tare sa faca vreun soc...,plus ca cica a fost cu toata familia acum 2 sapt la mare,ca au prins vreme calda si nimeni nu a vazut nimic...,eu ma mir..,cum la altele nu se vede nimic si altele ca mine de ex. am o burta super mare!! dar eu ma bucur ca o am ,asa ma simt ca sunt gravida..,!!

31+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif

Roxxy 28+Rares Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

sper ca nu v-am socat prea tare cu aceasta intamplare...,dar e bine sa invatam cate ceva din fiecare poveste,intamplare..,ca numai asa putem sa ne schimbam mentalitatea pe care ne-o oafera societatea noastra..,importanta e suportul familiei si nu ce zic ce-i din jur...!!
Eu inca imi fac lista..ptr Angelina..,incerc sa imi inchipui cum sa fac camera ei..,c-am ce s-ar potrivii,iau masuri,etc...,ca parca tare repede trece timpul..,sincer nu ma asteptam sa imi treaca atat de repede aceasta perioada...,eu una ma simt atre bine graviduta,poate ca si ptr ca mi-am dorit atat de mult acest copil ,timp de 5 ani de incercari...,o sa imi lipseasca burtica dupa ce nasc si sa o simt cum misca ,dar cred ca dupa ce o vad si am sa o tin la piept uit de burtica,doamne o sa fiu mamica...,ma apuca emotiile deja...!!
A..,m-am gandit sa imi achizitionez un scaun special ptr alaptat ,ce parere aveti despre ele...?!
http://www.mothercare.com/gp/product/B000UPMBLG/sr=1-1/qid=1189879141/ref=sr_1_1/203-1882776-7960714?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44366031&mcb=core

31+ Angelina

Mergi la inceput

roxxy80,stai linistita ca oricum si mie imi vine greu sa o cred..,dar cica au facut poze la mare de acum 2 sapt si ca o sa mi le arate cand merg acolo..,iar ce tine de miscarile bebelusului..,la asta m-am gandit si eu..,cum nu a simtit nimic..,e ea stie cel mai bine..,important e sa se nasca bebe sanatos,ca dupa timpul le rezolva pe toate!!

31+ Angelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Erika, sa dea Dzeu sa aiba o nastere usoara. Eu cred ca atunci cand o sa-si tina bebele in brate, se va simti intr-adevar mamica. Cred ca acum fata este socata si nu realizeaza ce se intampla cu ea.
Fetelor, am mancat cat o purcica. Ma simt tare singura fara iubitelul meu. Cred ca ma retrag catre dormitor cu pasi rapizi. Vorbim maine dimineata. Va pup pe burtici. Sa aveti un somn linistit si vise frumoase!

Roxxy 28+Rares Matei

Mergi la inceput

roxxy80,somn usor si sa sti ca nu esti singurica,esti cu Raresel ,noapte buna,pe maine..!!

31+ Angelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Adina, pun eu pentru tine iconita :)
Erika, noi ii dorim multa sanatate si sper sa reuseasca sa se bucure de copil, cred ca este greu la varsta asta. E si ea un copil si in plus perioada sarcinii este pentru noi toate un antrenament a ceea ce inseamna sa iubesti si sa ai cu adevarat grija de cineva. Ea a sarit cumva aceste 9 luni.
Toata admiratia pentru familie si sper sa reuseasca sa se bucure cu adevarat de bb.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Erika, daca ai spatiu si banii necesari, ia-l! E foarte fain! Are si o prietena asa unul (ea pentru citit), si este extraordinar de comod!

Adina 25+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

vasari,iti multumesc in numele ei,cred ca daca ar sti toate incurajarile veniste de la voi,s-ar simtii si mai bine..,pacat ca nu stie ce inseamna sa iti iubesti copilasul chiar din primele momente de viata..,din burtica,ptr ca e altfel..,acum parca cand se va naste va fi asa un mic strain ptr ea..,dar ca fiecare mama,avem acest instinct matern si sigur il va iubi la nebunie..,o sa fie dificil,dar va trece,cand va creste mare copilul ,va avea o mamica frumusica si tinerica!!

31+ Angelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura1713 spune:

Sanatate inca o data pentru "proaspata mamica", Erika!
Va pupicesc, plec si eu ca a venit tati acasa. Somn usor!

Laura 31+

Mergi la inceput