Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (76)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Da, si eu ma gandesc tot la instinctul matern :). mai ales cand citesc cum s-au simtit fetele de la odiseea precedenta cand si-au vazut puiul prima data. Ma trec fiorii.
O sa fie bine. Mai are putin timp sa se acomodeze.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

erika nastere usoare si BB sanatos pt. nepoata!

vezi ca scaun de alaptat e si la Miniblu.. costa 2000 Ron, daca tin bine minte! eu as vrea, dar tati nu vrea din cauza leganatului.

si noi am mancat mult astazi...si raportam +10 kg.!

PUSSI 27+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 10 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

mersi pussi,am sa ma uit si pe Miniblu,astept sa vad poate au ceva si la EXPO...! Si eu va las ma duc sa vad un filmulet bun,va pup,pe maine,noapte buna!!

31+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

somnic usor!!!!!!!!!!!!

PUSSI 27+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 10 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

somn usor tuturor!

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

ANCUTZA,LALA D,ANACAMI...SI CINE A MAI INTREBAT...
ECO LA CARE AM DEPISTAT CA E FETITZA A FOST 2D,DOCTORA SUPER,CEA CARE LA 17 SAPTAMANI MI-A ZIS CA E BAIETZEL....INSA A GRESIT DEOARECE CORDONUL OMBILICAL ESTE F LUNG SI PREZINTA O ANSA...ATUNCI (LA ECO DE 17 SAPT) BB STATEA CU CORDONUL INTRE PICIOARE IAR DOCTORA A LUAT FORMA ANSEI DREPT OUTZELE LUI BB...
TIPA E SUPER SI NU A GRESIT NICIODATA PANA LA MINE,DAR SE INTAMPLA!AVEM POZE CU PASARICA FETEI,MUUUULTE,SA-I DEMONSTRAM SI LUI TATI!
PE NOI NU NE INTERESA SEXUL COPILULUI,CA NOI NE DOREAM UN COPIL,INSA EU AM AVUT MEREU SENTIMENTUL CA E FETITZA...

Ana 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

Erika - sunt socata de nepota ta ...cum e posibil sa nu simta pana la 37 de sapt?
Posibil ea a stat linistita daca lua "buline",dar si asta in primele luni ...dar acum la varsta asta de sarcina!Lasa ca luati voi bebeul si il cresteti impreuna cu Angelina.

Dana 27+ Luca-Rares

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

Am pus cateva poze pe mail,sa imi spuneti daca sunt grasapt ca eu ma vad enorma...

Dana 27+ Luca-Rares

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Dany, hai ca arati cam... gravida!

Ai o burtica mare, sa stii, dar asa e - la unii e mai mare, la altii mai mica. Insa ai inca picioare destul de suple (in comparatie cu mine :-((

Arati bine, sa stii! Si arati multumita si fericita, ce-i cel mai important!

Sunt tare bine dispusa, am vorbit azi cu un prieten tare drag mie, sta in alta tara, si va veni sambata viitoare, va dormi o noapte la noi, si eu abia astept! Sa stam de vorba despre toaaate cele!

Adina 26+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata

vad ca ati avut activitate ieri, nu gluma!!
iuli, felicitari pt printesa!!!!

noi ne-am trezit de foame!!! acuma avem lapticul la incalzit si am zis sa intru sa va salut putin!!

erika,mie imi este greu sa cred ca pana la 37 de saptamani nu a simtit ca e insarcinata, poate nu a vrut sa spuna!! totusi vezi si tu ce activitate au bebei in burtica!!!

eu sunt bucuroasa ca in ultimele 2 sapt (de cand am fost la dr) nu am mai pus nici un kg, desi nu vreau sa cobesc si sa urmeze o perioada iarasi kg si ziua!!!

gata sa incazlit lapticu'
pusi

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 32+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

AMR maxim 8 sapt!!!!

Mergi la inceput