Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (76)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Buna dimineata !
O cafeluta calda .

Camelia succes maine lui Sebi la gradinita .
Noi avem deschiderea la ora 10, suntem scolari mari, clasa a II a

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

lala asa de matinala???
eu mi-am terminat lapticu', am bantui pe aici un pic si acuma la nani!!!!

voi ce faceti de papa azi???
eu am musafiri azi, vin nasii in vizita si nu stiu ce sa fac de papa, ma gandeam la o supica de gaian cu galuste, cartofi piure (sau natur) si un fel de tocanita de pui!!!! dati-mi si voi idei!! plssss

fata fug la nani!!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 32+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

AMR maxim 8 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

BB nu te pot ajuta cu papa azi deoarece noi avem 2 sarbatoriti in familie .E ziua de nastere si a nasei mele si a socrului astfel incat sigur vom manca in deplasare

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

Neata burticute!

adinag- mercic de incurajare,chiar ma gandeam sa imi iau un test de sarcina poate sunt gravidade m-am ingrasat atata.... Astazi plecam la cumparaturi pt mine si bebe...nu se mai poate,nu ma mai incape nimic raman cu burtica goala si raceste bebe.

Yasmi- poti sa faci un pui la punga Knorr(noi preferam punga cu usturoi) cu mamaliguta.E superrrr!

Dana 27+ Luca-Rares

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ne-am trezit si ne-am mai pus o cana de lapte, mai vrea cineva????

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 32+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

AMR maxim 8 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

quote:
Originally posted by pussi

ce liniste e azi pe aici... noi stam in pat ca azi avem ... meniul este : fasole cu ciolan!

PUSSI 27+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 10 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

vreau si eu! da sa fie si-un os, sa dau si la catei

Shery 32+ Alesia

my precious
eco-uri
poze pereti camera alesia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

buna ziua la toata lumea...,eu m-am trezit pe la ora 9 dar ma simt foarte obosita fara chef de nimic azi,cred ca din cauza ca am facut prea multe ture la baie azi noapte...,offf si imi facusem planul de ieri ca sa merg un pic prin oras,dar cu fata asta de somnoroasa,casc din 5 in 5 min.,cred ca o sa ma re-intorc in pat..!
Ieri am terminat de facut si bugetul ptr tot ce tine de camera ,carucior 3 in 1 si hainutele Angelinei..,plus alte necesitati..,in afara de cosmetice si am ajuns undeva la 11.560lei ,voi la cat ati ajuns..,ca sa vad daca am exagerat cu preturile sau nu..!!

31+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif

Mergi la inceput

dany2007,ai o burtica de nota 10 ,cred ca ti-am vazut burtica si pe concursul de pe BABYEXPO,asa?! sau ma insel.. si eu vreau sa va mai pun niste poze cu burtica..,dar nu mai incape pe ecran !!

31+ Angelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Mey fetelor, sa va spun ce-am patit ieri!

Faceam eu curat prin casa si papa (nu efort, nu carat, dar oricum foiala de colo colo, am mai dat si cu niste var ca s-a patat pe colo-pe-colo, cumparaturi prin imprejurimi...) si-mi vine sa merg la wc.
Ma sterg eu temeinic peste tot si ma uit la hartie din reflex. Plina de sange! Am simtit cum mi se opreste inima, mi s-a facut rau instantaneu de frica, sangele mi-a pierit din obraji, eram nauca intr-o secunda.
Al meu mai intai fericit, ca nasc, ii spun ca-i prea devreme, nu trebuie acum, nu-i in regula (minte de barbat ).
Intra si el in panica, ma duce in pat imediat, ma cearta. Eu ma gandesc dupa primul moment de panica, ca trebuie sa mergem la spital. Il trimit sa inchida focurile la aragaz (faceam ardei umpluti) sa stranga de pe afara sa nu calce cainii in bidinele.
Imi venea sa plang de prostia mea. Ce mi-a trebuit mie mancare, ce mi-a trebuit santier sitoate alea, nu puteam sa stau eu cuminte toata sarcina? Na, asa merit, mama denaturata!

Ma dau jos din pat dupa 5 min si haida la baie sa vad ce-i cu sangele. Ma sterg, tot mult, ca la menstra. Ma uit mai bine, nu era de la col, ci de la ! Hiuuuuuu, imi dadusera hemoroizii o spaima , de numa-numa.
Ce mai fericire pe capul meu , dansam de bucurie.
M-am dat jos din pat si am aprins iar focoasele, m-am intors la ardeii si bidinelele mele, uf! Ce fericire!
Nu mai sangereaza acum nici hemor.
Dar a fost groaznica spaima, mama-mia!

Shery 32+ Alesia

my precious
eco-uri
poze pereti camera alesia

Mergi la inceput

sheritra,asta da sperietura...,bine ca sa terminat cu bine...,oricum e normal sa fim un pic pe cae...,cu atatea nasteri in jurul nostru inainte de termen,sa speram ca noi vom ajunge pana la final cu bine..!!

31+ Angelina

Mergi la inceput