Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (76)
Raspunsuri - Pagina 11
bb_yasmi spune:
off sherry prin ce ai trecut....pana am ajuns la final cu cititul m-a cuprins teama....Doamne ajuta ca e totul bine!!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 32+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 8 sapt!!!!
laura1713 spune:
Neatza, burtici!
Sheri, biata de tine, cred ca ai tras o spaima...
Bine ca e totul bine si ca nu s-a intamplat nimic!
Noi nu am dormit foarte bine azi noapte, ne-am tot foit, am amortit stand pe o parte ca pe spate nu am putut (pentru prima data). Imi facea impresia ca ma sufoc daca stau pe spate. De vreo doua ori am vrut sa ma ridic din pat, dar era intuneric, nu stiu ce ora era... Si de dimineatza ma dureau salele tare. Acuma e ok, dar sunt cam adormita. Bine ca e vreme frumoasa, poate mergem cu tati la o plimbarica.
Pupicei
Laura 31+
ancadragoman spune:
Neata
Hai mai Sheri ca m-ai speriat rau de tot...da-le incolo de bidinele si mai stai si tu linistita
Erika inca nu-mi revin dupa vestea ta...37 de saptamani!!!!!!!!!!
Dany frumos burtic
O zi buna la fete
anca 32+
Maria
poze
AMR 8 saptamani
bb_yasmi spune:
mamaa cand va aud ca nu puteti dormi, ma gandesc ce fericita sunt eu, care pana la ora 11 nu ma trezesc, si atunci de abia am ridic din pat ca as mai dormi!! doar cateodata ma ami trezesc sa pap, mai mult ca e tati de dimineata la lucru ca atunci se trezeste si el..
bubulina noastra
AMR maxim 8 sapt!!!!
ancadragoman spune:
BB si eu dorm noaptea busteam,bine cu micile intreruperi cand merg la pipi
anca 32+
Maria
poze
AMR 8 saptamani
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
BB si eu dorm noaptea busteam,bine cu micile intreruperi cand merg la pipi
anca 32+
Maria
poze
AMR 8 saptamani
anca eu am gasit solutia..., cum ma culc seara tarziu, pe la 1-2 asa merg atunci la pipi si pana la 6-7nu imi mai trebuie...
bubulina noastra
AMR maxim 8 sapt!!!!
ancadragoman spune:
Ce naiba are forumul asta?
Pe prima pagina apar ca sunt 6 pagini scrise si cand colo sunt 11.........
anca 32+
Maria
poze
AMR 8 saptamani
bb_yasmi spune:
e foarte enervannt !!!!!!!!!!!!!!! forumul, bineinteles...
bubulina noastra
AMR maxim 8 sapt!!!!
creem spune:
Neata fetele...am mai intrat si eu sa citesc, ca in ultimele zile am fost cam ocupata si nici prea bine nu m-am simtit. Nu stiu cum, dar azi noapte m-am intors de pe o parte pe alta cu niste dureri ascutite prin burtica de mi s-a facut tare frica. Si dimineata ma mai durea, am luat no spa si acum e mai bine.
Am vazut ca ati vorbit daca sa asiste tatii la nastere. Eu nu vreau sa fie cu mine in sala de travaliu sau de nastere, ca nu cred ca e o priveliste prea frumoasa. Si apoi...sa mai ramana si un pic de mister...ca sa aprecieze mai mult "chinurile" prin care am trecut. Daca stiu exact ce s-a intamplat acolo, unii barbati au tendinta sa bagatelizeze evenimetul, si asta chiar m-ar enerva la culme.
Va pupic si va doresc o duminica placuta in continuare!
Aveti grija de burtici!
Eu o sa plec la nasa la masa si dupa aceea putin la plimbare, cred. Sper sa nu mai am dureri de burtica si sa ma bucur si eu de duminica asta, ca maine iar la servici
31+
loub_erika spune:
bb_yasmi e bine ca nu faci vizite asa de dese ca mine la baie noaptea,problema la mine e ca dorm cu sticla de apa langa mine,ca noaptea daca nu beau apa ,as muri!!
Am pus si eu poze cu "burtica",cu burtoiul mai bine zis...,poza in care sunt cu pantaloni negri am facuta acum,special ptr voi !!
Acum va dati seama unde sau dus o parte din 19 kg..,care cred ca deja sau facut 20...!!
31+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif