Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (76)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Da, Roxxy, pentru tatal meu si eu sunt nerespectuasa, ca niciodata nu ascult de el si as trebui sa am respect mai mult, sa nu-l contrazic, ca el stie mai bine, e mai batran, bla, bla, bla...
In sfarsit, eu caut chiar confruntarea (intre timp), si daca se plange, ii ripostez ca daca nu i-as spune parerea mea, ar insemna ca nu-l respect si-l vad ca pe un "bosorg" cu care nu se mai merita sa discut ca adultii, ca oricum nu stie el ce zice... ;-))

Insa stiu ca si tatal meu sufera ca ne certam, ca ma iubeste insa nu este persoana care isi poate cere iertare. Incearca actunci alte lucruri sa faca pentru mine, acum nu demult zicandu-mi la telefon: "vezi, asta conteaza, sa ne ajutam, nu sa zicem <imi pare rau, iarta-ma>, ca asta nu ajuta la nimic!!!". Deci asta a fost forma lui de scuza pentru faptul ca mi-a facut 2 saptamani de calvar, in RO, timp in care eu insa m-am abtinut de la comentarii si altele, pentru ca era si omul meu cu noi si nu am vrut sa-i fac si lui concediul de groaza...

PS: maine mergem in vizita la ai mei :-)) Si pentru ca eu am zis ca mi-e pofta de supa de pui cu galuste si la magazinul din apropierea lor se terminase carnea, a mers saracul departeeeeee pe jos, ca sa-mi satisfaca pofta!

Am aflat abia dupa, ca nu l-as fi lasat, ii e tare greu sa mearga asa mult pe jos, ca e cam batran...

Adina 25+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Parca sunt frati tatii nostri.Cateodata ma acuz ca imi pierd atat de repede rabdarea cu el. Ma gandesc cat o sa sufar cand nu o sa mai fie. Sper, din tot sufletul, sa reusesc sa fiu mai calma in prezenta lui.

quote:
Originally posted by adinag

Da, Roxxy, pentru tatal meu si eu sunt nerespectuasa, ca niciodata nu ascult de el si as trebui sa am respect mai mult, sa nu-l contrazic, ca el stie mai bine, e mai batran, bla, bla, bla...
In sfarsit, eu caut chiar confruntarea (intre timp), si daca se plange, ii ripostez ca daca nu i-as spune parerea mea, ar insemna ca nu-l respect si-l vad ca pe un "bosorg" cu care nu se mai merita sa discut ca adultii, ca oricum nu stie el ce zice... ;-))

Insa stiu ca si tatal meu sufera ca ne certam, ca ma iubeste insa nu este persoana care isi poate cere iertare. Incearca actunci alte lucruri sa faca pentru mine, acum nu demult zicandu-mi la telefon: "vezi, asta conteaza, sa ne ajutam, nu sa zicem <imi pare rau, iarta-ma>, ca asta nu ajuta la nimic!!!". Deci asta a fost forma lui de scuza pentru faptul ca mi-a facut 2 saptamani de calvar, in RO, timp in care eu insa m-am abtinut de la comentarii si altele, pentru ca era si omul meu cu noi si nu am vrut sa-i fac si lui concediul de groaza...

PS: maine mergem in vizita la ai mei :-)) Si pentru ca eu am zis ca mi-e pofta de supa de pui cu galuste si la magazinul din apropierea lor se terminase carnea, a mers saracul departeeeeee pe jos, ca sa-mi satisfaca pofta!

Am aflat abia dupa, ca nu l-as fi lasat, ii e tare greu sa mearga asa mult pe jos, ca e cam batran...

Adina 25+

Roxxy 28+Rares Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

fetelor hai sa va zic o bomba,dar trebuie sa stati pe scaun..,ca sigur o sa va socati!!

31+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif

Mergi la inceput

Merg sa-mi fac o mamaliguta cu branza, ou fiert si smantana (asa cum imi faceau ai mei cand eram mica). Fetelor, eu mananc 80 % numai branza: cartofi fierti cu branza, omleta cu branza, sandvisuri cu branza. Ce ma fac? O fi bine? Carne mananc f rar de cand am ramas insarcinata. In primele 5 luni de sarcina am mancat si f multe fructe. Acum mananc cam 2 pe zi: un mar si o banana sau un par si o piersica. Nu prea pot manca altceva

Roxxy 28+Rares Matei

Mergi la inceput

azi am aflat ca nepoata sotului,din partea unei dintre surori,care a implinit 18 ani anul asta in Iulie..,trebuie sa nasca pe 9 Octombrie.. si abia ieri a aflat !!!! Deci a luat tot timpul anticonceptionale..,dar ia venit si peste menstruatia...si a pus doar 10 kg pe ea..,de nu a observat nimeni nimic,nici macar ea..,ca cica are menstruatia,nu are burta...,dar ieri a simtit copilul in burta si sa speriat asa ca au fost la ecografie..,cand SURPRIZA,e in 37 de sapt...,masa sa lesine nu altceva,va dati seama...,vai de capul meu..,nu imi venea sa cred..!!Noroc ca in Franta lumea gandeste altfel,adica nu aplica prima data pedeapsa si dupa actioneaza...,c-am cum se practica la noi..,iti trage o mama de bataie la 18 ani..,dupa care iti insira N discutii,dar nu realizeaza ca deja faptul e consumat..,asa ca toata familia suntem alaturi de ea si o sustinem...,in plus am si felicitat-o ca va fi mamica ,ca sa gandeasca pozitiv ,ca nu cumva sa faca vreo prostie...,plus ca de craciun Angelina va avea cu cine sa se joace,ca vrem sa mergem ca de fiecare data de craciun in Franta,sper sa nu fie complicatii..,cu mine..,o sa vedem!!!
Deci ce parere aveti de intamplarea asta?!

31+ Angelina

Mergi la inceput

Wowww!!!!!!!!!!!!!!!! Nu gasesc emoticonul cu ochii care ies din orbite...

Ce sa zic, cred ca e un mare soc pentru fata. Mai sunt cazuri, am mai auzit. Si ma bucur ca macar familia a reactionat cum trebuie, ca acum suportul familiei este cel mai important! Este greu sa fii mamica la 18 ani, si in Franta (sau in general in vest) pe o parte mai greu, ca aici lumea copilareste mai mult. Aici este ceva ciudat sa faci copii la 25-26 de ani, ca esti prea tanar, deci va dati seama! Pe de alta parte, nu este o rusine, cum de multe ori in Romania, cand se intampla la 18 ani.
Cum e relatia cu baiatul? Vai, saraca! Sper ca va reusi sa treaca peste soc si sa se bucure (candva) de bb! Cand a aflat?

Adina 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura1713 spune:

Erika, trebuie sa recunosc ca prima reactie a fost una tipic romaneasca: nu cred asa ceva. Apoi, am izbucnit in ras. Si la final am ajuns sa iti dau dreptate in privinta modului de gandire si de abordare a lucrurilor.Tot ce pot sa sper este ca pe viitor sa se schimbe "mentalitatea autohtona" in sensul celor spuse de tine.
Felicitari mamicii si nastere usoara!
Pupici

Laura 31+

Mergi la inceput

Tu vrei sa spui ca de abia la 37 de saptamani a aflat ca e insarcinata? Mie nu-mi vine sa cred. Pai nu i-a crescut burta? Nu a avut diverse stari binecunoscute de noi? Mie mi se pare incredibil!! E bine ca are parinti intelepti.
Oricum e o minune del a Dzeu. Sa-i traiasca si sa fie sanatos bebe-ul.

quote:
Originally posted by loub_erika

azi am aflat ca nepoata sotului,din partea unei dintre surori,care a implinit 18 ani anul asta in Iulie..,trebuie sa nasca pe 9 Octombrie.. si abia ieri a aflat !!!! Deci a luat tot timpul anticonceptionale..,dar ia venit si peste menstruatia...si a pus doar 10 kg pe ea..,de nu a observat nimeni nimic,nici macar ea..,ca cica are menstruatia,nu are burta...,dar ieri a simtit copilul in burta si sa speriat asa ca au fost la ecografie..,cand SURPRIZA,e in 37 de sapt...,masa sa lesine nu altceva,va dati seama...,vai de capul meu..,nu imi venea sa cred..!!Noroc ca in Franta lumea gandeste altfel,adica nu aplica prima data pedeapsa si dupa actioneaza...,c-am cum se practica la noi..,iti trage o mama de bataie la 18 ani..,dupa care iti insira N discutii,dar nu realizeaza ca deja faptul e consumat..,asa ca toata familia suntem alaturi de ea si o sustinem...,in plus am si felicitat-o ca va fi mamica ,ca sa gandeasca pozitiv ,ca nu cumva sa faca vreo prostie...,plus ca de craciun Angelina va avea cu cine sa se joace,ca vrem sa mergem ca de fiecare data de craciun in Franta,sper sa nu fie complicatii..,cu mine..,o sa vedem!!!
Deci ce parere aveti de intamplarea asta?!

31+ Angelina

Roxxy 28+Rares Matei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Roxxy80

Merg sa-mi fac o mamaliguta cu branza, ou fiert si smantana (asa cum imi faceau ai mei cand eram mica). Fetelor, eu mananc 80 % numai branza: cartofi fierti cu branza, omleta cu branza, sandvisuri cu branza. Ce ma fac? O fi bine? Carne mananc f rar de cand am ramas insarcinata. In primele 5 luni de sarcina am mancat si f multe fructe. Acum mananc cam 2 pe zi: un mar si o banana sau un par si o piersica. Nu prea pot manca altceva

Roxxy 28+Rares Matei

Roxxy, e foarte bine ca mananci multa branza! E foarte sanatos! Carne nici eu nu prea mananc, si stiu ca nu este important, atata timp cat mananci multe alte legume din care sa iei fierul necesar. Doua fructe pe zi mi se pare cam putin, sincer spus! Si banana n-as socoti-o la fructe, ca are muuult zahar. In afara de caliu si magneziu, nu prea se poate mandri cu multe vitamine si minerale...

Da, asa-i cu tatii astia si fiicele lor incapatanate :-)) Iti voi povesti luni daca voi trece ziua de maine cu brio sau imi pierd iarasi nervii :-(

Adina 25+

Mergi la inceput

a aflat ieri,cica nu a mai simtit copilul pana ieri,de asta a avut asa soc,ca nu stia ce ai misca in burta...,iar de tatal copilului inca nu stiu detalii..,dar imi inchpui ca e vreun tinerel..,o sa faca infract si ala!!
Sotul a vazut un documentar despre ceva asemanator..,era o femeie care tot asa nu stia ca e insarcinata...,deci pshic era ok...,adica nu constientiza creierul ,organismul ca e insarcinata...,asa ca nu avea acesleasi simtome de sarcina ca la o femeie constienta de sarcina...,ma gandeam de ex. eu am simtit-o pe Angelina,c-am pe la 18-20 de sapt.deci...,in comparatie cu ea ..,abia la 37 de sapt...,doamne ce ciudat!!
Bine ca nu a fost racita sau altceva ca sa fie nevoita sa ia cine stie ce medicamente interzise in sarcina...,a fost azi la ecograf si a zis ca totul e in regula are un baietel sanatos.. si ca trebuie sa se astepte ca trebuie sa nasca cat de curand,bine ca nu sa speriat prea tare sa faca vreun soc...,plus ca cica a fost cu toata familia acum 2 sapt la mare,ca au prins vreme calda si nimeni nu a vazut nimic...,eu ma mir..,cum la altele nu se vede nimic si altele ca mine de ex. am o burta super mare!! dar eu ma bucur ca o am ,asa ma simt ca sunt gravida..,!!

31+ Angelina

Mergi la inceput