Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (76)
Raspunsuri - Pagina 6
loub_erika spune:
mersi anacami,am mai adaugat un lucuru important si necesar pe lista!!
Voi v-ati facut asa un total ,cat va ajunge doar ce tine de camera,mobilier ,utilitati,etc,fara haine?!
31+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif
anacami spune:
uitati aici subiectul, produsul este promovat de "desprecopii.com":
http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=68591
Camelia, Sebastian si Stefania
lista necesar bb
pussi spune:
laura, anca .. si eu am o poza cu o pupaza, a Anei, dar ural lumea dupa mine pe strada ca fac baiat si cand le spuneam ca .. nimeni nu ma credeaSi am luat multe lucrusoare pe roz
lala, cami m-ati bagat in ceata cu aspiratorul... am vazut si filmuletul.. cred totusi ca merg pe varianta cu baterii chiar daca costa aproape 200 ROn! De ce? cand eram eu mica mama mea ma speria cu aspiratorul si eu ma ascundeam sub pat, masa eram terorizata de el.. mai ales de zgomot.. prin urmare nici acum nu aspir ca nu-i suport zgomotul! Am ramas cu sechele.. sau daca o fac trebuie sa fiue singura in casa cu usile incuiate
PUSSI 27+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 10 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
loub_erika spune:
mie imi place foarte mult mobilierul de la CESCO,dar au si preturi pe masura..,asa ca nuuuuu,mai asteptam pana la BABYEXPO,ca oricum mai sunt doar cateva zile,incepe pe 27 sept,daca stiu bine si dureaza pana pe 30?! la sala polivalenta,nu?!
31+ Angelina
pussi spune:
erika voi unde o sa stati? la Medias sau Buc.? Eu cu mobilierul n-am prea avut de ales.... noroc ca ne place!
PUSSI 27+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 10 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
loub_erika spune:
pussi,sa sti ca o femeie simte ce are in burtica,ai dreptate,ptr ca si eu am stiut ca va fi fetita...,ce chestie!!!super,avem al 7-lea simt!!
Si eu am sa cumpar un aspirator nazal..,care sa il folosesc fara aspirator...,ceva mai silentios...,totusi...,chit ca dau ceva in plus,dar si noua o sa ne vina mai usor,ca iti inchipui noaptea te cari cu aspiratorul dupa tine,trezsti toata lumea...,etc!!
31+ Angelina
Lala_D spune:
Un lucru foarte important cand vrei sa aspiri mucozitati la un copil este sa pui ser fiziologic sau apa de mare in nascuc inainte de a folosi o pompita sau un aspirator nazal.
Adica torni cateva picaturi de ser sau un fas din spray de apa de mare in fiecare nara si apoi dupa un minut, doua aspiri.
asa ies cel mai bine
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )
loub_erika spune:
pussi,stiu ca v-am c-am bagat in ceata cu Mediasul si Bucuresti..,dar noi stam cate o luna in Bucuresti,dupa care mai stam si la Medias,cu serviciul..,e nevoie sa ne deplasam...,asa ca aveam de ales intre M si B ,asa ca am ales Bucuresti..,ca sunteti mai multe de acolo,asa cand merg la Buc ma pot intalni cu fetele la o poveste!!
Acum ca va veni Angelina...,cred ca o sa stam o perioada la Medias ca e aer mai curat...,dar sincer cred ca o sa-i placa plimbarile ca si noua!!
31+ Angelina
adinag spune:
Cami, eu am inceput din pacate sa mananc cammulte dulciuri, si in rest cam mult prea mult cantitativ... Eu sarea n-o privez, mi-a zis ginecologul sa nu cumva s-o fac, ca este periculos in timpul sarcinii.
Nici eu n-o sa tin cura de slabire, ca doar nu-s nebuna, sunt insarcinata, nu? Doar mai sanatos si mai controlat! Deci sa ne sustinem reciproc :-))
Roxxy, imi pare rau ca te certi cu tatal tau, stiu EXACT cum este, cand ai descris situatia, parca ai vorbit de mine si tatal meu... Cand am fost in Romania, a fost si el cu noi, si a fist ingrozitor, n-a trecut o zi fara cearta :-((
Iuliana, asta da, veste mare! Dar la cate saptamani ti s-a spus ca este baietel? Ce chestie... La fel mi s-a intamplat la Jasmina, toti ziceau ca sigur e baiat, doctorul initial la fel. Si parca la 24s am aflat ca va fi totusi fata, si eu tot asa ca tine simtisem! Cu toate ca nu-mi dorisem fetita (adica nu-mi dorisem nimic special), eu nu-mi puteam inchipui ca ar fi baiat!
Interesant aspiratorul nazal, insa Jasmina nu ma lasa deloc sa-i pun ceva la nas, era singurul lucru care era imposibil, asa ca ar fi fost imposibil...
Am fost in oras si am dat din nou aiurea bani, trebuie sa ma opresc!
SI acum ma duc sa-mi fac papica, n-am mancat inca nimic cald astazi... Imi voi face ceva la wok - legume cu tofu mhmmmmmm!!!
Adina 25+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
Roxxy80 spune:
Adina, multumesc pentru suport. Stii ce ma doare cel mai tare? Ca tot timpul plec trista si cu sufletul greu de la el. Desi sta la doar 3 statii departare de mine, nu cred ca ajung decat o data pe luna la el. Si asta nu pt ca nu mi-e dor de el, ci pur si simplu pt ca nu suport certurile. Eu sunt f linistita de felul meu. Bineinteles ca un alt subiect de cearta este si acesta: ca de ce merg atat de des la bunica-mea (mama lui care m-a crescut) si la el vin atat de rar. Nu stiu cum sa o mai dau cu el. daca ii spun ce gandesc, zice ca sunt obraznica si ca nu-l respect. cateodata ma trateaza ca pe un copil mic. Ufff
quote:
Originally posted by adinag
Cami, eu am inceput din pacate sa mananc cammulte dulciuri, si in rest cam mult prea mult cantitativ... Eu sarea n-o privez, mi-a zis ginecologul sa nu cumva s-o fac, ca este periculos in timpul sarcinii.
Nici eu n-o sa tin cura de slabire, ca doar nu-s nebuna, sunt insarcinata, nu? Doar mai sanatos si mai controlat! Deci sa ne sustinem reciproc :-))
Roxxy, imi pare rau ca te certi cu tatal tau, stiu EXACT cum este, cand ai descris situatia, parca ai vorbit de mine si tatal meu... Cand am fost in Romania, a fost si el cu noi, si a fist ingrozitor, n-a trecut o zi fara cearta :-((
Iuliana, asta da, veste mare! Dar la cate saptamani ti s-a spus ca este baietel? Ce chestie... La fel mi s-a intamplat la Jasmina, toti ziceau ca sigur e baiat, doctorul initial la fel. Si parca la 24s am aflat ca va fi totusi fata, si eu tot asa ca tine simtisem! Cu toate ca nu-mi dorisem fetita (adica nu-mi dorisem nimic special), eu nu-mi puteam inchipui ca ar fi baiat!
Interesant aspiratorul nazal, insa Jasmina nu ma lasa deloc sa-i pun ceva la nas, era singurul lucru care era imposibil, asa ca ar fi fost imposibil...
Am fost in oras si am dat din nou aiurea bani, trebuie sa ma opresc!
SI acum ma duc sa-mi fac papica, n-am mancat inca nimic cald astazi... Imi voi face ceva la wok - legume cu tofu mhmmmmmm!!!
Adina 25+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
Roxxy 28+Rares Matei