Emma - 4,8 ani are nevoie de ajutor 2
Raspunsuri - Pagina 9
danasor spune:
Aida ce e in sufletul tau numai Dumnezeu stie, daca inca o vorba buna te ajuta sa stii ca si eu ma gindesc la voi si ma bucur foarte mult ca Emma e bine si sper sa-i gasesti motanelul
aidaciolac spune:
Deci , ne-am reintors de la spital
AVEM ANALIZE BUUUUNE asa cum am prezis
Si ... am fost iar in cautarea motanului ... de data asta la Selgros ... dar nu este de gasit.
Am ajuns cu Emma si la psiholog , pt ca trebuie sa ii faca evaluarea de an si ca trebuie sa mergem la comisie.
este evaluata la varsta de aproape 6 ani , mai exact la 5 ani si 10 luni ... iar Emma are 5 ani si 5 luni.
Mi-a zis ca nu este afectata de problemele care le-a avut si ca este o fire vesela ... a reesit din desene si comunicativa si nu ar avea probleme de adaptare. ... desi ea spune ca nu ii plac copii si ca nu vrea sa se joace cu ei , dar in sala de asteptare nu se mai despartea de un baietel
Mai revin sa va povestesc ce a zis si despre mine.
Aida - mama de pisica mica.
nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
Karina spune:
Bravo Aida, ma bucur tare mult !
Nu uita, scrie-mi detalille motanului, poate-l gasim in Bucuresti.
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
Doua Eme mititele au nevoie de ajutorul nostru:
1. Emma- 4,8 ani are nevoie de ajutor - salvati-o pe Emma
2. Sa ajutam la terapia pentru Ema (2) - Avem PAYPAL - www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank"> Ema
principe spune:
matuca noastra nu face probleme...bravo ei!
o pupam duuuuuuuuulce pe mustati. ptru mata mare.
monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117
Marilena12 spune:
Aida, multa sanatate in continuare pentru pisicuta Emma! Sa o apere Maicuta Domnului si sa o tina sanatoasa!
www.flickr.com/photos/pisicuta/" target="_blank">Mari
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by aidaciolac
Felicitari! si multa sanatate in continuare
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Anina_n spune:
quote:
Deci , ne-am reintors de la spital
Si ... am fost iar in cautarea motanului ... de data asta la Selgros ... dar nu este de gasit.
Am ajuns cu Emma si la psiholog , pt ca trebuie sa ii faca evaluarea de an si ca trebuie sa mergem la comisie.
este evaluata la varsta de aproape 6 ani , mai exact la 5 ani si 10 luni ... iar Emma are 5 ani si 5 luni.
Mi-a zis ca nu este afectata de problemele care le-a avut si ca este o fire vesela ... a reesit din desene si comunicativa si nu ar avea probleme de adaptare. ... desi ea spune ca nu ii plac copii si ca nu vrea sa se joace cu ei , dar in sala de asteptare nu se mai despartea de un baietel
Mai revin sa va povestesc ce a zis si despre mine.
Aida - mama de pisica mica.
nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
Bravo, Emma !
Aida, nu ai mai scris ce ti-au zis despre tine.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
*** Printesa Ema din castel ! ***
doroti_5 spune:
Buna fetelor.
Fetelor cine are telefonul Aidei, va rog eu mult sa o sunati sa vedeti de ce nu a mai aparut pe forum de duminica, imi fac griji sincer, poate nu are net, sper sa fie asta, sau i s-o stricat calculatorul.Sper ca nu e nimic grav.
Va rog frumos si sa scrieti aici ce si cum.
Multumesc anticipat.
doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Karina spune:
Aida e bine, uite ce a scris ieri la Copiii din 2002:
quote:
Fetelor suntem bine si o sa venim curand cu o veste buuuna.
Felicitari pt noul capitol.
Scuze ca sunt in mare fuga , dar promit sa recuperez.
Am pus pozici de la Oradea ... unde ne-am distrat grozav ... revin cu povesti
Va si pe toate si scuze ca sunt in mare
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
Doua Eme mititele au nevoie de ajutorul nostru:
1. Emma- 4,8 ani are nevoie de ajutor - salvati-o pe Emma
2. Sa ajutam la terapia pentru Ema (2) - Avem PAYPAL - www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank"> Ema