Emma - 4,8 ani are nevoie de ajutor 2
Raspunsuri - Pagina 10
aidaciolac spune:
Vestea buna de saptamana trecuta a fost ca ne-au scos antibioticele si Emma a ramas fara medicamente.
Veste foarte proasta de azi este ca Emma schiopateaza si o doare piciorul cu problema
Imi vine sa ma duc ... nu mai pot ca frica imi e.
De ieri a inceput sa schiopateze. La inceput am crezut ca din cauza cizmelor (sunt cam inalte si cam rigide) , dar cand am ajuns acasa si a ramas fara cizme a continuat sa schiopateze. Toata seara (am fost cu ea la un party costumat) a schiopatat
Nu stiu ce sa mai fac
Ce sa mai zic ca si azi ... ba mai mult a inceput sa zica ca o doare
Maine mergem la eco ... nu stiu ce va urma ... nici nu vreau sa concep ceva rau ... e prea devreme ... e prea de tot
Sunt cu nervii la pamant si s-au instalat deja insomniile.
Oare ce va fi maine , oare ce ne va zice nu mai pot ce frica imi e
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
monica-elizabet spune:
Aida, Doamne ajuta sa nu fie nimik legat de ce a fost...cine stie poate a facut un efort fizic mai mare in ultima vreme si de aceea
Tin pumnii strasi sa fie totul bine si sa veniti cu vesti bune
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
aidaciolac spune:
monica imi este asa frica
De ce piciorul ala?
Tu stii pe cineva care de la efort sa schiopateze 2 zile?
I-am dat si Nurofen de aseara si nimic , in momentul in care calca o doare si schiopateaza
Ce sa fac!?!?!
Nu mai pot , cum sa ii spun ... vad ca si ei ii este frica. Stie ce inseamna asta , dar e curajoasa si nu se plange si nu spune nimic.
Prefera sa taca si sa schiopateze.
Ce sa fac?
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
A_Iulia spune:
Nu ma pricep, dar ma gandesc ca daca ar fi ceva de rau nu s-ar manifesta cu dureri asa, mai ales ca faceti ecografii atat de des si analizele abia le-ati facut.
Mai bine o sunai pe dr sa te linistesti. Oricum sper sa te linisteasca maine, esti la capatul puterilor din cate vad.
Nu te ineca ca tiganul la mal. O sa fie bine. chiar daca mai ai de luptat pentru asta, pana la urma o scoateti voi la capat.
Ai grija de Ema, ea cred ca citeste in tine ca intr-o carte deschisa. Si ai grija si de tine!
Maine neaparat sa ne spui cand vii de la eco ca stam toti cu inima ghem.
Adina + Olivia Q1.04
monica-elizabet spune:
Aida, da...stiu, chiar eu(la mine e ceva inghinal...de acolo ma apuca durerea...nu am absolut nimik...dar la efort mare...alergat in viteza sau mai ales la o saritura incepe sa ma doara si sa schiopatez, sau imi mai si trosneste articulatia si cu toate astea nu am nimic)...stiu ca la voi este chestia asta si normal ca imediat te duce gandul la ce a fost... dar vorba Adinei, abia ati facut analizele, faceti eco mai mereu...daca era ceva se vedea din timp...
Doamne ajuta sa fie totul ok...astept vesti bune maine de la eco
va pup si sunt cu gandul la voi
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
danaA spune:
Aida, eu cred ca esti cu moralul la pamant si este absolut normal sa fii asa, dar eu cred ca Ema e OK. Nu demult ati avut eco si totul era bine. Poate o doare ca a fcaut un efort sau ceva. Incearca sa te linisteti, chiar de e al naibii de greu. Ema iti citeste ingrijorarea .
Nici nu stiu ce sa-ti mai spun.
Si pe Stefan il mai doare uneori capul si asta ma scoate din minti si nu mai sunt in stare sa gandesc., dar pana la urma ii trece si ma gandesc ca e si el un cpopil si-l mai doare uneori . Nu poate sa nu-l doara niciodata nimic.
Asa si Ema, poate ca e si mai sensibila la piciorul ala si de la un efort in plus simte durea mai repede.
Doamne ajuta!!
Asteptam vesti BUNE!!
diana21 spune:
Aida, te rog, fii tare! Emma e bine, nu se poate sa nu fie, zic si eu exact ca fetele, nu demult ati facut analizele, e imposibil sa fie ceva rau! Gandeste pozitiv, spune-ti in gand mereu "Emma e sanatoasa tun, nu are nimic, tot raul a trecut" si o sa vezi ca o sa fie bine. Eu cred mult in puterea gandului, poate vindeca, dar poate face si mult rau, asa ca gandeste pozitiv! Nu te lasa macinata de ganduri negre, te rog din sufletul meu!
Te pup cu mult drag si pe Emma mica la fel, si astept vesti neaparat bune de la voi!!!
Dialoguri strumfesti
aidaciolac spune:
Cat e ceasul si noi inca nu avem programare la eco ca la clinica nu raspunde nimeni , iar doctorul are telefonul inchis
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
anduluca spune:
Aida, astept si eu vesti (bune) de la voi!
Va tin pumnii!
Daca te pot ajuta cu ceva zilele astea, sa-mi spui...
Felicia
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by Karina
Aida e bine, uite ce a scris ieri la Copiii din 2002:quote:
Originally posted by aidaciolac
Fetelor suntem bine si o sa venim curand cu o veste buuuna.
Felicitari pt noul capitol.
Scuze ca sunt in mare fuga , dar promit sa recuperez.
Am pus pozici de la Oradea ... unde ne-am distrat grozav ... revin cu povesti
Va si pe toate si scuze ca sunt in mare
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
Karina + Bogdanel
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
Doua Eme mititele au nevoie de ajutorul nostru:
1. Emma- 4,8 ani are nevoie de ajutor - salvati-o pe Emma
2. Sa ajutam la terapia pentru Ema (2) - Avem PAYPAL - www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank"> Ema
Multumesc frumos.Dupa ce am dat-o disparuta a mai scris ea si la alte topice.
doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena