Emma - 4,8 ani are nevoie de ajutor 2

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Hai ca n-ai de ce sa "cazi". Eco a iesit bine, ultima data, mitza e vesela si plina de viata... Tocmai tu sa ne superi?
Hai veselie ... moralul sus. Te astept cu vesti bune. Ca pina plec eu... tu o sa radiezi de bucurie.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Sanatate multa si sa veniti cu vesti bune ! Sigur va fi bine !

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Doua Eme mititele au nevoie de ajutorul nostru:
1. Emma- 4,8 ani are nevoie de ajutor - salvati-o pe Emma
2. Sa ajutam la terapia pentru Ema - www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank"> Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Dragele mele , Emma este bine. Este curata

Doar ca eu am intrat in panica si inca nu ma simt bine deloc. Frica inca nu a trecut.
Emma m-a vazut plangand. S-a speriat foarte tare. Nu m-a mai vazut de foarte mult timp plangand. Doctorul i-a zis ca am racit , dar ea a spus ca nu am voie sa racesc ... era asa speriata de ce plang chiar si acum.

Am umblat toata ziua sa ii cumpar un motan mare care l-a vazut saptamana trecuta la Metro ... dar nu am mai gasit niciunde. ... si cand ma gandesc ca isi stransese banutii din toate portofelele si pisculitele ca sa si-l cumpere
Am compensat negasirea motanului cu cateva articole pt Craciun ... e foarte incantata dar tot cu gandul la motan.

Mai urmeaza saptamana asta si analizele de sange. Nu mergem maine ca nu ma simt in stare , dar saptamana asta musai sa le facem.
Vor fi bune ... vad pe ea.

Greul a trecut , eco a iesit Ok si asta era cel mai important acum. Luna care vine o luam de la capat. Of , asta sa fie tot baiul , panica mea si sunt multumita

Va pe toate si va multumesc ca ati fost alaturi de noi

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisflo34 spune:

Doamne cat ma bucur ca totul e bine!
Am tinut pumnii stransi!

Stiu cat e de greu!
Dar ne intareste Dumnezeu sa rezistam!

Si tu esti o mamica puternica!!

Pupici,
Cristina, mama Sabinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

Aida, ma bucur foarte mult ca Ema e bine. Asta este cel mai important.

Din pacate starile tale de panica si stres sunt normale si le inteleg perfect. Cu timpul, nu o sa mai fie asa de accentuate, dar tot acolo raman.Mie imi trebuiesc cateva zile sa-mi revin dupa fiecare RMN. Important este sa iasa testele bune, ca noi ne revenim.
Sa inteleg ca faceti eco lunar?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Aida, ma bucur mult ca totul e bine. Plinsul tau e normal, faci bine ca plingi, doar problema e ca te vede aia mica. Trebuie sa plingi ca sa te descarci, altfel la un moment dat s-ar putea sa dai pe afara.

Referitor la motan, poate-mi dai mai multe detalii - eventual pe PM, cine stie poate o mai fi pe la Metro in Bucuresti.

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Doua Eme mititele au nevoie de ajutorul nostru:
1. Emma- 4,8 ani are nevoie de ajutor - salvati-o pe Emma
2. Sa ajutam la terapia pentru Ema - www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank"> Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Aida ma bucur mult pentru tine. Trebuie sa fii tare. Sa ai curaj. referintele Emmei sint legate de tine, sistemul ei central este strict legat de mami, de o aida care trebuie sa fie tare, sa mearga inainte cu mult curaj.
Va pupam.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

aiduta,

unde ai ascuns biciul ca nu-l gasesc??
hai ca-mi calc pe constiinta si-ti dau ce mi-ai cerut ...nu mai sa nu plangi...mii de pupice ptru mata pisoi si mata "batrana"

monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Aida si pe tine si pe matza mica...te rog ai grija si de tine tu esti "baza" printesei tale...Doamne ajuta ca totul sa fie bine si in continuare

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Daaa , merit bicele din plin ... foarte urat am reactionat
Tot ce conteaza e ca Emma e bine.
Maine mergem la analizele de sange ... nu cred sa fie probleme , mi-as fi dat seama.

crisflo si danaA ma bucur tare mult cand stiu ca si altii sunt bine. Voi stiti cel mai bine ce inseamna si cata putere ne dau vestile astea ca sa mergem mai departe.

Karina sa stii ca plansul meu de fata cu ea a fost o mare problema. Ai dreptate , dar nu am reusit sa ma abtin pana nu ma vede ...

inutzo se pare ca ne-am purtat iar noroc si ne-au iesit investigatiile bune

principe si monica , da , le merit din plin ... multe bice pt mine. Am sarit calul si nu am reusit sa ma controlez. Faza e ca tremuram foarte tare cand am terminat acolo , nu puteam sa ma controlez.
Uf , acum a trecut frica asta , sper la noapte sa si pot sa dorm ... sau au revenit imsomniile , sper ca nu.

Va pe toate si va doresc tot binele din lume
si sa auzim numai de bine

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput