Emma - 4,8 ani are nevoie de ajutor 2

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Aida,
acum am realizat de ce erai suparata.
Vreau sa te rog sa gandesti pozitiv in continuare si sa nu lasi sa te abata gandurile negative.
Sunt convinsa ca marti veti gasi o solutie buna pentru Emma.In cazul in care veti avea nevoie de acel formular E... de la voi din TM sa mi spui poate reusesc sa te ajut.
Va tinem pumnii sa iasa bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Emma te intareste pe tine, tu trebuie sa o intaresti pe ea, Aida !
Dupa atata lupta, nu cred ca va lasa Dumnezeu, tocmai acum.
Ne rugam in continuare pentru sanatatea Emmei si descoperirea unei solutii salvatoare, cat mai curand posibil ! Doamne ajuta !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Aida, tu esti puterea Emmei, iar Emma este puterea ta!!!!Am citit cu sufletul strans...dar sa avem incredere, sa ne rugam impreuna, iar marti profesorul sa va dea o veste buna, o solutie!!!TREBUIE!!!!!Emma este o luptatoare, la fel si tu, va fi bine !!!!Dumnezeu va iubeste!!!
DOAMNE AJUTA!!!

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Aida, nici nu stiu ce sa-ti spun...am ramas muta si sunt atat de trista ca trebuie sa treceti iar prin momentele astea...Mi se rupe sufetul cand ma gandesc la puiul mic, dar, la fel ca toate fetele de aici, spun si eu ca NU SE POATE SA NU FIE O SOLUTIE, chiar nu se poate. O sa fie bine, ma rog cu toata puterea sa fie bine! Am mare incredere in acel profesor, sunt sigura ca va face tot ce poate sa fie ok. Va pup si va imbratisez tare, tare! Ma rog pentru Emma, ma rog din toata inima mea...

Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Subiect inchis , va rog continuati AICI

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput