Emma - 4,8 ani are nevoie de ajutor 2

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

aida, suntem alaturi de voi, doar sa ne dai semnalul
pisicutza mica

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Dragele mele , va multumesc mult

Profesorul a primit azi rezultatul de la PET/CT si a spus ca el nu crede tot ce au scris cei care au facut interpretarea. Asa ca marti ne asteapta la Miskolc cu cd-ul de la PET ca sa interpreteze si radiologul lui , iar apoi sa stam de vorba cu un chirurg ... sa vedem ce este de facut.

Rezultat
La 60 de minute dupa administrarea radiofarmaconului, s-a executat o serie CT corp întreg, cu doza redusa, nativ, helical, în vederea corectiei de înghitire si a localizarii anatomice. Apoi s-au adunat date cu emisie 3D din aceeasi regiune.

Pe gât, supra-clavicular, axilar si mediastinal nu se observa conglomerat FDG patologic.
Timusul se prezinta si are o activitate potrivita vârstei. În plamâni nu se poate identifica o modificare focala, focar cu rezultat înalt FDG.
Acumularea radiofarmaconica a ficatului si a splinei e uniforma, nu se poate diferentia un focar. Stomacul si intestinele se redau cu imagine FDG fiziologica. Regiunea pancreasului si a glandelor suprarenale fara modificari.
În rinichi si în vezica se poate detecta o activitate potrivita eliminarii fiziologice.
În pelvisul minor, în partea dreapta, parailiacal se observa doi noduli limfatici de conglomerare FDG, de intensitate medie, cu margine, de marimea 1,2 respectiv 2 cm. În aceeasi parte, cranial, în zona ileocoecala se poate detecta o conglomerare FDG de forma neregulata, care nu poate fi separata de intestinul subtire, dar pe baza imaginilor native nu pot fi exclusi nodulii limfatici. În partea dreapta, inghinal se poate observa un nodul limfatic de adunare FDG de 1,2 cm, iar putin mai caudal, femural, un nodul limfatic de aprox. 8 mm. În partea dreapta, imediat sub regiunea de operatie, deasupra regiunii popliteale, lateral se vad doua imagini de zona moale, adunata intensiv, de 1,1 respectiv 1,3 cm, iar în spatele femurului, de 1,4 cm.
La granita treimii de mijloc-jos a fibulei-osului peroneu drepte se vede o fractura vindecata, un plus minim de activitate.
În alte privinte în oasele examinate nu se vad modificari patologice de imagine FDG. În proiectia antebratului drept semne de contaminare.

Opinie:
Deasupra regiunii popliteale, în partea dreapta, inghinal-femural si parailiacal modificari care trimit la recidiva, metastaza. Se recomanda examinarea UH, respectiv examinarea CT de diagnosticare a regiunii parailiacale mai înalte. În localizare mai îndepartata nu se poate confirma metastaza.

... fara cuvinte! Este mult mai grav decat mi-am imaginat si se pare ca este mult mai agresiv
... si daca stau bine si ma gandesc , toate chinurile care le-a indurat si ... uite unde s-a ajuns . A facut atata chimio , doze puternice de High Risk si iar chimio si autotransplant si acum unde suntem?

Ma uitam azi la Emma cat de vesela este si cu zambetul pe fata si rade zgomotos ..., iar apoi cade pe ganduri ... abia acum pot sa plang si eu . Cred ca simte ca ceva nu este in ordine ... oare cum o sa pot sa ii spun?
De fapt ce sa ii spun? Oare ce vom face?

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

AIDA,

Incredere in Dumnezeu,totul o sa fie bine,nu te lasa cuprinsa de panica.
am inteles ca trebuie sa mai mergi marti la medic ?

monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

offf...aida, Doamne ajuta ca profesorul sa aibe o solutie, pentru pisicutza

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Aida fii tare ,vezi ce spune marti si profesorul . Da Bunule D sa fie o solutie si pt matza.
Aida si Emma

In oraselul copiilor

Si ingerii au nevoie de ajutor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Aida, trebuie sa fie o solutie, imposibil sa nu fie una, poate acum disperarea este mai mare si din cauza ca nu stim ce e de facut. Speram marti sa afli de la profesor ce pasi sunt de urmat.

Poate ca lupta nu s-a incheiat, dar trebuie sa iesiti invingatoare pana la urma.

Vrei sa ne mai interesam si noi? In afara de rezultatul la CT, ne-ar trebui un istoric exact al bolii cu terapiile urmate.

Pupici Emmei

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

AI MA CA O SA FIE BINE
nu te strofoca ,asteapta sa te intalnesti cu medicul marti.
pupice la amndoua ..la mata mama si mata Miorlau.

monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Aida,sunt alaturi de tine.Incerc sa vorbesc cu cineva de la casa de asigurari ,luni,poate primesc informatii referitoare la formularul E112.
Nu-i spune nimic lui Emma,asteapta inca o data interpretarea rezulatatelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Aida, draga mea, am citit cu inima stransa vestile despre Emma...

Te rog din suflet sa fii tare si sa mergi inainte cu incredere. Este foarte greu, dar te rog sa nu disperi; incearca sa mai ai putina rabdare pana la intalnirea cu profesorul, marti.

Suntem alaturi de tine si de mitza mica si te rugam sa o incurajezi cat poti tu; Emma a dovedit deja ca e o luptatoare, si tu la fel.

Este o noua incercare, dar asa cum vezi NU ESTI SINGURA, te vom sprijini atat cat va fi nevoie !!!!

APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

ne rugam sa fie bine, marti profesorul sa va dea vesti bune, sau macar sa va dea o solutie...
de departe putem doar sa ne rugam fierbinte, sa va transmitem doar ganduri bune si sa punem un pic umarul financiar, cand vei avea nevoie...of, printesa Miorlau!

Doamne'ajuta!

POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput