Gravidute si mamici de Constanta (3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Ufff, eu acum am dat la peste... Lui bebe nu ii place nimic dulce, am mancat o feliuta de salam de biscuiti si putina inghetata (eu care inainte mancam o cutie intreaga ) si nu am mai putut de sila. Am observat ca nu ii plac dulciurile neam! Dar problema ca nici de mancare nu ii mai place nimic, daca nu ar trebui sa mananc ar fi mai usor...

Cat despre intalnire si mie imi convine joi sau vineri, dupa amiaza, la 5 de exemplu, undeva in centru daca nu am prea multe pretentii . ce spuneti?

Pupici,
Angelique 25+ bb Victor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_1980 spune:

sustin varianta intalnirii vineri in jur de 5, unde vreti voi!
angeliquedes, m-ai terminat cu salamul tau de biscuiti, , l-am trimis pe sot acum sa imi ia macar o amandina, poate imi trece!

Alina 9+
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bisous spune:

Tina, felicitari pentru baietel,eu cred ca daca sunt numai doi copii e mai bine sa fie de aceasi sex,se pare ca si fratiorul mai mare gandeste ca mine.
Mada draga , nu te descuraja cind ma auzi ,ajunge sa iti zimbeasca la sfirsit de zi si te imbratiseze ca se stearga cu buretele tot si te se faca cea mai fericita din lume , stii tu.
Apropo de muraturi stai linistita ca nici eu nu ma pricep asa ca o pun pe doamna sa mi le pune in timp ce ies in parc cu copii.Nu am de unde lua si m am plictisit sa dau de vreo 50 de ori 50000 pe un borcan de castraveti iarna, asa ca profita de sursa ta.
Angi,imi pare rau de cunostiinta ta , e clar ca nu este o coincidenta si ca are o prolema bine definita,doamne imi vine sa urlu cand aud de cinismul unor medici care in fata unei drame umane iti raspund asa cum a facut o Rusa.
Cit despre intilnire , si mie imi convine joi sau vineri doar sa spuneti de acum ca sa chem doamna dupa amiaza sa stea cu copii.Ca nu stiu cum ati hotarat cu sau fara copii,cele care ii au la purtator nu au ce face vin la pachet

mami de cristina 21/03/2005 si victor 20/09/2006

Mergi la inceput

Deci pentru intilneala suntem deja 4 :Alina,Angi,Mada,Eu carora le convine vineri la 5,cine mai vine si mai ales UNDE.
Mav,poate iti faci timp si vii si tu sau ai inca cursuri dupa amiaza?

Mergi la inceput

Mie imi convine vineri la ora 5. Daca nu aveti cu cine lasa copii, putem sa ne intalnim sus la Tomis Mall unde e locul de joaca si ii putem lasa sa se joace acolo daca aveti incredere in locul acela, eu nu ma pricep inca dar cand ma intalnesc in oras cu prietena mea si isi ia picii, acolo mergem din acelasi motiv. Si noi stam la barfa tragem doar cu ochiul la ei. ce spuneti?

Alina, imi pare rau ca ti.am facut pofta, imi cer scuze... Vezi ca are la Carrefour fff bun si proaspat. Doar ca bebele meu e mofturos, dragul de el! Abia astept sa il vad maine!

Pupici,
Angelique 25+ bb Victor

Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Angi, eu am cum sa las copii cu doamna daca ii spun din timp adica de maine ca vineri sa stea pana la 8(ma gandesc ca ne ajung 3 ore sau e prea putin la cit avem de vorbit),dar daca altcineva nu are unde sa lase copii si vrea sa vina cu ei vin si eu cu cea mare numai(chiar daca as prefera fara , stau si eu mai relaxata),si asteptam alte confirmari.
Mai faci maiine alte poze lui victor?Vine si tati cu voi?

Mergi la inceput

Tati e nelipsit de la eco, de acum doua saptamani de cand mi-am facut programarea si-a calculat tura si cand a constatat ca va fi pe zi, si-a rugat un coleg sa il schimbe ca sa poata veni. E nebun dupa bebe, suntem doi nebuni amandoi. Regreta si acum ca nu a putut veni la primul eco, mai ales ca a fost cel la care i-am auzit inimioara pentru prima data.

Daca stabilim data intalnirii am sa postez si la aspirante poate vrea sa vina si cineva de acolo.

Pupici,
Angelique 25+ bb Victor

Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Angi,cum stii sunt noua pe forum dar imi dau seama cit de dorit a fost bebe al vostru , de cit timp incercati ,si care a fost problema?Scuze dar nu iti cunosc povestea.Cit as fi vrut sa fi fost si tati al meu atit de implicat in burtica ,pentru al meu a fost ceva mai abstract ideea de bebe.Pana nu l a vazut in brate nu realiza ca este tatic in devenire.Acum ii reprosez ca se implica prea mult in tot ce are legatura cu copii,ma termina cu intrebariile cind vine acasa,si mai ales cu sfaturiile dar tu esti o norocoasa daca este la fel de topit ca tine pentru victor , a intrat in rol de pe acum , apropo v am vazut pozele si sunteti un cuplu tare potrivit in care se citeste cu adevarat dragostea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Buna seara,ce frumos ca va vesti intalni ,sa faceti poze sa ni le aratati si noua,eu nu ma pot inscrie,in primul rand e ziua fratelui meu si in al doilea rand eu n pot sta locului atata timp,intepenesc,ma dor toate cele,ati vazut cat de "micuta" sunt.
Bisous sunt convinsa ca-mi va fi dor de burtica,chiar azi ma gandeam ,azi a avut o zi foarte agitata,a bucurat-o pe buni cu agitatia ei.
AngeliquedeS imi pare tare rau pt prietena ta,e cea mai crunta durere pt o femeie.
Madaluta nici nu vei simti cand va trece timpul si iti vei desena si tu burtica.
Ma duc sa cos la goblen ca mai am un pic si-l termin si sunt sigura ca daca nu o fac acum asa va ramane.Noapte buna,fetelor!

Mihaela 36+Theodora Natalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Buna seara si scuze ca iar nu am stare sa va raspund in parte... of, o sa treaca si perioada asta a mea.. aglomerata... poate dupa... Craciun...
bisous, poate ca daca v-ati intalni un pic mai tarziu si mai aproape de locatia cursului meu (sala de conferinte de la Balada Nej), as incerca sa vin si eu, cu placere!, daca tot am fost asa frumos invitata. Poate ca dupa ora 18 as putea sa trag si eu un chiul mic.... desi merge si sefa mea la aceleasi cursuri...... dar avand in vedere ca ar fi intr-o vineri... as putea incerca!
...Dar daca nu.... sa va simtiti voi bine si sa faceti voi poze, sa ni le aratati si noua si sa ne bucuram si noi pt voi cele care veti participa la intalnire!

Inutza, cum a fost la echo?
Mada, te rog, imi trimiti si mie pe email pozele de duminica, cu baietii? Saru-mana!

noapte buna!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=GKYNNZo301E&mode=related&search=" target="_blank">Dupa noapte vine zi!

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput